Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 17:30 besteld, morgen in huis*

Nilfisk

Nilfisk E 145.2-10 X-TRA Hogedrukreiniger

Productnummer 128470210


Nilfisk E 145.2-10 X-TRA Hogedrukreiniger.


5 jaar Garantie. Verzorgd door VVS
145 Bar. Inductiemotor
Spuitpistool G 5
Lans lang (Click en Clean)
Hogedrukslang 10 meter rubber met staalinleg
Vuilfrees
Verstelbare Tornado nozzle
Schuimunit
Gardenakoppeling


299,-

Niet meer leverbaar

Nilfisk E 145.2-10 X-TRA Hogedrukreiniger.

Betrouwbare en mobiele all-round hogedrukreiniger.

De E145.2 is enorm krachtig waardoor deze uitermate geschikt is voor de diverse schoonmaakklussen. Het staande model met de brede wielen maakt deze machine uiterst mobiel. Deze machine is geschikt voor al uw reinigingstaken rondom het huis.

De E 145.2 is zeer mobiel, mede door zijn staande model en brede wielen. Door de telescopische trolleyhandgreep is hij makkelijk in gebruik maar ook eenvoudig op te ruimen. Door de hoogte van de producten bent u verzekerd van een ergonomische werkhouding. Met het door Nilfisk gepatenteerde Click & Clean systeem kunt u snel en eenvoudig de spuitmonden wisselen. De machine is standaard uitgerust met een inductiemotor voor een langere levensduur. Dankzij een speciale muurbeugel (optioneel)kunt u de machine eenvoudig aan de muur ophangen.

Betrouwbare metalen pomp
Telescopische trolleyhandgreep
Geïntegreerde trolley
Slanghaspel met rubberen staalinleg slang.
Eenvoudige opbergopties voor spuitpistool, spuitmonden, schuimunitfles, electrokabel en hogedrukslang
Drukregeling
Click & Clean systeem
Automatische start/stop
Robuust design
Kan gebruikt worden als stationaire unit
Spuitpistool met Soft Grip

Inhoud:
1 Nilfisk hogedrukreiniger E.145.2
1 Spuitpistool G 5 (Softgrip)
1 Spuitlans (10 cm langer als bij de E 140.2)
1 Hogedrukslang van 10 meter met staalinleg
1 Click & Clean vuilfrees (powerspeed)
1 Click & Clean tornado sproeier met regelbare werkdruk
1 Click & Clean schuimunit
1 Reinigingsnaald voor de sproeiers
1 Gardenakoppeling
1 Gebruiksaanwijzing met CD

Gewicht 22 kg
Werkdruk 14.5 Bar/MPA
Pompdruk 145 Bar
Watercapaciteit (Qmax-QIEC) 500/410 liter/uur
Vermogen / type motor 2100 Watt / inductie
Elektrische aansluitwaarde 230 Volt/50 Hz
Stroomopname 9 Ampere
Materiaal pomp metaal gecoat
Hogedrukslang 10 (staalinleg) meter
Afmeting (L*B*H) 360x340x870 mm
Garantietermijn 5 jaar
Kabellengte 5 meter
fokkodebruine

Geplaatst op 26-02-2014

7.8

deze nilfisk heb ik nu een jaar in gebruik. het is een sterk en degelijk apparaat, een minpunt. de haspel waar de slang opzit rolt enorm moeilijk op. de zwengel is van plastic, waarvan de knop telkens van de zwengel valt. dit maakt het oprollen enorm lastig.verder een goed apparaat.


Wolfgang1967

Geplaatst op 22-04-2013

8.5

21-04-2013

Na een jaar of tien ging de pressure switch van mijn low budget Alto defect. Vernieuwen voor 75 euro bleek niet rendabel en daarom naar een vervanger gekeken, uiteraard van Nilfisk.

Na wat speurwerk kwam ik bij VVS uit in Dordrecht met het oog op de E-145. In het mailcontact met Erik maakte hij me er op attent dat bij hem customized aanpassingen mogelijk waren. Voor mij een reden om de rit van 200km te maken en zoals achteraf zou blijken meer dan dubbel en dwars waard!

Erik is eerlijk en oprecht, neemt alle tijd voor je en verteld je een no-nonsense relaas over de diverse mogelijkheden en onderlinge verschillen. Onder het genot van een heerlijke kop koffie besloten om de E-145 aan te schaffen.

Inmiddels heb ik alle gevels, tuinstel en terassen gereinigd evenals meerdere malen de beide auto's. T.o.v. de compact serie valt mij op welke de meerwaarde is van een 10m flexibele slang in vergelijk tot de 5m stugge slang. Nooit meer anders willen! De stillere motor van de E-serie in vergelijk tot de compact klasse is een ander pluspunt. De buren horen nu hooguit de radio ipv de krijsende motor van de Compact serie.

De vuilvrees en de normale nozzle zijn wat mij betreft gelijk aan die van de compact klasse. Graag had ik gezien dat Nilfisk een beter onderstel zou kunnen leveren (wielen gelagerd en luchtbanden) evenals een betere kwaliteit haspel.

Kortom; meer dan tevreden en in de overtuiging dat dit product aan mijn verwachtingen blijft voldoen voor de komende tien jaar.

Wolfgang


O.laf

Geplaatst op 28-09-2012

9

Nadat ik eerst een paar jaar gestoeid heb met een Nilfisk C120.2 kwam toch de wens naar onder andere een langere en professionele super flexibele slang. Aanvankelijk mijn C120.2 willen updaten maar uiteindelijk gekozen voor een E145.2 incl. enkele extra nozzles.

Het is echt een super machine. Ruimschoots voldoende druk.

De 'handle' met greep kan ingecshoven worden. De machine wordt daarmee mooi compact.

De slang is in tegenstelling tot de budget machines echt pure luxe. 10 meter lang, krult niet en lekker flexibel.

Op de machine is plek zat om alle nozzles op te bergen.

De machine voelt erg degelijk aan. Met de duurzaamheid van mijn eerdere Nilfisk HD zat het ook wel snor. Ik ga er vanuit dat dit met deze E145.2 ook zo is.


Kelaatje

Geplaatst op 07-06-2012

9

Deze E 145.2-10 PAD X-tra nu een paar dagen in mijn bezit. De reiniger heb ik gekocht bij VVS in Dordrecht. Ik wilde meer informatie hebben over de reiniger en ondanks dat VVS een webwinkel is, kon ik direct langskomen. Daar kreeg ik van Erik een zeer duidelijke uitleg en demonstratie van vesrchillende reinigers. UITSTEKENDE service!!!

Hiervoor een 2tal Kärchers gehad in de goedkopere en duurdere (>200) prijsklasse, beiden na ruim een jaar en slechts een 5 - 10 x gebruikt weg kunnen gooien. (wel volgens de instructie vorstvrij opgeborgen). Troep dus, niet kopen!!!!.

Bij deze E 145.2-10 PAD X-tra straalt de degelijkheid er vanaf en de reiniger werkt prima, veel beter dan de Kärchers. Er zit een fijne flexibele rubberen slang bij. Ik kan nog niets over de duurzaamheid zeggen, maar gezien de degelijkheid lijkt mij dit dik in orde.


grandscenicman

Geplaatst op 04-04-2012

9

Reeds ff in bezit nu en nog steeds tevreden.De slang rolt nu iets makkelijker van de haspel , dit was in het begin iets moeilijker waardoor de HD kon omvallen. Ik raad aan om het filtertje regelmatig te controleren op vuil (algen in de tuinslang). Tot hiertoe nog geen problemen gehad.De 10 meter is echt een luxe voor de slang , die bovendien als enigste van de E-reeks versterkt is .Ik hoef de HD niet te verzetten als ik mijn auto poets . Werkt super in combinatie met mijn foamspuit .


grandscenicman

Geplaatst op 16-12-2011

9

heb de 145.2 -10 xtra HD reeds enkele dagen/weken in mijn bezit en vind vooral het gebruiksgemak een dikke + .

als enige van de E-reeks met 10 meter slang én gewapend !

enige nadeel : geen tank om zeep/produkt in te kappen zoals bij de Pro-reeks . ik doe wel elke keer als ik gedaan heb het water uit de motor/slang zoals voorgeschreven staat in de handleiding(water afkoppelen , motor opzetten en wachten tot er geen water meer uit de slang komt, het pistool is ook reeds gedemonteerd dan). oprollen is een fluitje van een cent met het oprolsysteem . persoonlijk mocht de slang nog een paar meter langer zijn(er is nog plaats trouwens) , maar 10 meter is een eind hoor .

1 Beste alternatief

27 Aanbevolen onderdelen

51 Bijbehorende accessoires