Van 18 juli t/m 22 augustus zijn wij geopend van 10.00-14.30 uur.

Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 14:30 besteld, morgen in huis*

Hogedrukreiniger Accessoires


Hogedrukreiniger Accessoires

Hogedrukreiniger Accessoires

Accessoires Hogedrukreiniger.
Om een hogedrukreiniger nog optimaler te kunnen gebruiken zijn er handige accessoires. In principe kunnen de accessoires van verschillende merken niet op elkaar gebruikt worden.

Terrasreinigers: deze worden gebruikt om snel en effectief te kunnen schoonmaken van terrassen, muren en gevels.
Wasborstels: deze worden gebruikt voor het reinigen van o.a. auto, caravan, schuttingen en garagedeuren. Er zijn platte wasborstels met zachte haren die geschikt zijn voor auto's maar ook roterende wasborstels die makkelijk het dak van een caravan of camper schoon maken.
Gritstraalsets: ook wel natstralen genoemd. De waterstraal neemt het zand/grit mee en spuit makkelijk roest van ijzer af, gevels schoon maar ook voor het strippen van verf van metalen delen.
Rioolreinigingsslang: Om een verstopping tegen te gaan of te verhelpen zijn er rioolslangen. Deze heeft een straal naar voor en meestal 3 naar achter om hem in de buis voort te trekken.
Verlengslangen: als er op hoogte gewerkt moet worden aan een gevel of als de hogedrukreiniger niet steeds te verplaatst moet worden kan de hogedrukslang verlengd worden met een verlengslang.
Koppelingen en speciale spuitmonden: een verlengstang of een telescopische lans is makkelijk als je de serre of de zonnepanelen wilt reinigen met een wasborstel. Ook zijn er verstelbare spuitmonden waardoor je makkelijk op moeilijk bereikbare plaatsen kan schoonmaken.
Filters: Om te zorgen dat er geen vuildeeltjes in de hogedrukreiniger komen is het aan te raden om een extra filter tussen de tuinslang en de hogedrukreiniger te zetten. Vuil/zand beschadigen de hogedrukreiniger.


Beoordeel ons

Shop veilig bij ons

EMOTA European Trustmark for e-Commerce
Onze vermelding op www.keurmerk.info