Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Stof-en waterzuigers


Stof-en waterzuigers

Stof-en waterzuigers

Professionele stof-en waterzuigers zijn voor bedrijven en instellingen. Met een professionele stof-en waterzuiger kan je eenvoudig omschakelen tussen stof en waterzuigen. Bij het opzuigen van stof dient in het bedrijfsleven altijd gebruik gemaakt te worden van een stofzak in combinatie met het ronde motorbeschermfilter. Een medewerker mag niet onnodig in aanraking komen met stof.
Voor het opzuigen van water dient altijd een nat beschermfilter gebruikt te worden. Dit zorgt ervoor dat eventuele vuildeeltjes niet in de motor terecht kunnen komen.

Voor het opzuigen van bouwstof gelden aparte regels. Een medewerker mag NOOIT in aanraking komen met kwartszand. Dit zijn de kleine deeltjes stof in de bouw. Bijvoorbeeld bij het boren van een gaatje in beton of steen. Dit moet stofvrij afgezogen worden.
Voor deze stofzuigers zijn er M (midden)en H (hoog)stofzuigers. Bij de H categorie moeten er zelfs veiligheidsstofzakken gebruikt worden. Dit zijn stofzakken van speciaal fleece materiaal met daaromheen nog eens een plastic zak.


Beoordeel ons

Shop veilig bij ons

EMOTA European Trustmark for e-Commerce
Onze vermelding op www.keurmerk.info