Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Hogedrukreinigers

Op zoek naar een nieuwe hogedrukreiniger? Bekijk ons uitgebreide assortiment. De beste en voordeligste hogedrukreinigers van topmerken als Nilfisk en Kärcher. Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis. Gratis verzending vanaf 99,00 (NL)

47 producten, sorteren op

populariteit

  weergeven als  47 producten, sorteren op

  populariteit

   weergeven als

   Hogedrukreinigers

   Hogedrukreinigers reinigen zelfs de meest hardnekkige aanslag


   Wilt u de groene aanslag op uw terrastegels verwijderen? Uw tuinmeubilair, fiets of auto schoonmaken? Of de kozijnen, de oprit of de tegels van uw buitenmuur reinigen? Dan is een hogedrukreiniger het gereedschap dat u nodig heeft. Het op elektriciteit werkende apparaat zorgt voor een waterstraal van hoge kracht waarmee vrijwel alles gereinigd kan worden. Zelfs de meest hardnekkige aanslag. Een hogedrukreiniger is multifunctioneel en stelt u in staat doelgericht te werken. Bij ons vindt u een groot aantal hogedrukreinigers van bekende merken als Nilfisk en Kärcher.

   Hogedrukreinigers geschikt voor de meest uiteenlopende materialen


   Of u nu een hogedrukreiniger wilt kopen om enkele keren per jaar te gebruiken of dat u een exemplaar voor professionele doeleinden nodig heeft, bij ons vindt u het geschikte apparaat. U reinigt er de meest uiteenlopende materialen zoals hout, kunststof, steen, metaal en beton mee. Dankzij een hogedrukreiniger is het niet meer nodig om urenlang te poetsen en te schrobben. Vanaf nu steekt u de stekker in het stopcontact en kunt u aan de slag. Het resultaat is aanzienlijk schoner en strakker.

   De waterdruk en wateropbrengst bepalen samen het reinigingsvemogen


   De waterdruk en de wateropbrengst bepalen samen het reinigingsvermogen van het apparaat. Wanneer deze optimaal op elkaar zijn afgestemd, kunt u eenvoudig hardnekkig vuil en grote oppervlakken reinigen. Wilt u een hogedrukreiniger kopen voor een beperkt oppervlak en laagfrequent gebruik? Dan is een compact exemplaar, dat geschikt is voor bijvoorbeeld auto’s, tuinmeubilair en kleine terrassen, voor u voldoende. Kleine hogedrukreinigers hebben gemiddeld een druk tussen 100 en 125 bar en een wateropbrengst van 350 liter/uur.

   De benodigde waterdruk voor het intensievere schoonmaakwerk


   Wilt u grotere oppervlakken schoonspuiten en de hogedrukreiniger veelvuldiger gaan gebruiken? Dan adviseren wij u om te kiezen voor een sterkere variant. Een hogedrukreiniger met een druk tussen 130 en 150 bar en een wateropbrengst van 400 liter/uur. Een dergelijk exemplaar is ideaal voor grotere terrassen en voertuigen, maar ook sterk vervuilde oppervlakken. Voor intensief schoonmaakwerk kiest u voor een hogedrukreiniger van 150 bar of meer. Hiermee kunt u zelfs een caravan of een boot grondig reinigen.

   Bij het kopen van een hogedrukreiniger heeft u de keuze uit topmerken


   Wilt u een hogedrukreiniger kopen? Dan heeft u de keuze uit verschillende topmerken in ons assortiment:
   Nilfisk: Een Deens bedrijf dat tot de meest toonaangevende namen op schoonmaakgebied behoort
   Kärcher: Een Duits bedrijf dat wereldwijd marktleider is op het gebied van hogedrukreinigers
   Comet: Een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in oplossingen voor landbouw, industrie en schoonmaak
   • Hozelock: Een Brits bedrijf dat zich specialiseert in tuinoplossingen

   Waar dient u rekening mee te houden bij de aanschaf van een hogedrukreiniger?


   Bij het aanschaffen van een hogedrukreiniger dient u met enkele zaken rekening te houden. Dit om ervoor te zorgen dat u het voor u meest geschikte exemplaar kiest. Zo zijn de kracht (uitgedrukt in bar) en waterhoeveelheid (uitgedrukt in liter per uur) van de hogedrukreiniger van belang. Maar mogen ook de meegeleverde accessoires niet worden vergeten. Deze maken de werkzaamheden makkelijker en zorgen ervoor dat u bepaalde taken perfect uitvoert. Houdt u ook rekening met de lengte en het type hogedrukslang.

   Bestel uw hogedrukreiniger voor 16:00 en u heeft deze morgen in huis


   Heeft u uw nieuwe hogedrukreiniger besteld op een werkdag voor 16:00? Dan heeft u deze morgen in huis. Wij verzenden de hogedrukreiniger gratis. Bij vragen of behoefte aan advies kunt u contact met ons opnemen. Bel vrijblijvend naar 078-6175553 of stuurt u een e-mail naar info@vvs-online.nl. Wij helpen u graag verder!

   Beoordeel ons

   Shop veilig bij ons

   EMOTA European Trustmark for e-Commerce
   Onze vermelding op www.keurmerk.info