Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Koudwater Hogedrukreinigers

Op zoek naar een nieuwe Nilfisk koudwater hogedrukreiniger? Bekijk ons uitgebreide assortiment. Wij zijn gespecialiseerd in Nilfisk reinigingsapparatuur. Op onze website vindt u de bruto prijzen inclusief BTW. Wij hebben een eigen servicedienst (Nilfisk Service Centrum Nederland/Belgie)

De weergegeven prijzen zijn bruto prijzen inclusief BTW. Bel ons voor advies en een scherpe prijs.

Heeft u interesse? Bel (078-6175553) of mail (info@vvs-online.nl) ons. Wij geven u graag de juiste informatie tegen een scherpe prijs.

20 producten, sorteren op

populariteit

  weergeven als  20 producten, sorteren op

  populariteit

   weergeven als

   Koudwater Hogedrukreinigers
   Hogedrukreinigers voor dagelijks en continue gebruik
   Elke klus is anders, daarom is er een breed scala aan professionele koudwater hogedrukreinigers. Er zijn hogedrukreinigers voor 230 of 400 Volt met een hoge of juist een lage wateropbrengst. Hogedrukreinigers die elke dag gebruikt worden of juist incidenteel. Voor het reinigen van oppervlaktes waar geen elektriciteit aanwezig is zijn er brandstof aangedreven hogedrukreinigers. Vaak wordt er een verkeerde keuze gemaakt waardoor men niet de juiste verwachting krijgt.

   Wij zijn gespecialiseerd in hogedrukreinigers en geven u graag een vrijblijvend advies. Mail of bel ons voor een scherpe prijs en een goede service, juist na de aankoop.

   Beoordeel ons

   Shop veilig bij ons

   EMOTA European Trustmark for e-Commerce
   Onze vermelding op www.keurmerk.info