Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

O-Ringen en Dichtsets

Op zoek naar een o-ring, o-ringset of afdichting voor uw Nilfisk hogedrukreiniger? Bekijk ons uitgebreide assortiment. Originele Nilfisk afdichtingen tegen de scherpste prijs. Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis. Gratis verzending boven de € 79,00
Wilt u advies zodat u niet het verkeerde besteld? Bel (078-6175553) of mail (info@vvs-online.nl) ons en wij geven u graag de juiste informatie.

12 producten, sorteren op

populariteit

  weergeven als  12 producten, sorteren op

  populariteit

   weergeven als

   O-Ringen en Dichtsets

   Dichtsets en O-ringen.


   Dichtsets worden gebruikt om 2 delen in een pomp af te dichten zodat deze niet gaat lekken.
   O-Ringen worden gebruikt om een hogedrukslang, lans en spuitmonden af te dichten. Door de o-ringen in te smeren met Vaseline slijten deze minden en drogen niet zo snel uit.

   De o-ringen voor op de hogedrukslang welke in het spuitpistool geklikt wordt zijn artikelnummer 3004304. Er zitten op het uiteinde van de slang 2 inkepingen. Op de kleinste inkeping moet deze o-ring. Op de grotere inkeping mag nooit een o-ring want daar wordt de hogedrukslang mee in het spuitpistool vast gehouden.

   Elke merk heeft zijn eigen dichtsets en o-ringen voor de hogedrukreinigers en passen niet op elkaar. Ook heeft ieder merk overal exacte onderdelen voor. Soms zien ze er hetzelfde uit maar passen niet.

   Beoordeel ons

   Shop veilig bij ons

   EMOTA European Trustmark for e-Commerce
   Onze vermelding op www.keurmerk.info