Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Spuitlansen

Op zoek naar een vervangende lans voor uw Nilfisk hogedrukreiniger? Bekijk ons uitgebreide assortiment. Originele Nilfisk lansen tegen de scherpste prijs. Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis. Gratis verzending boven de € 99,00 (NL)
Wilt u advies zodat u niet het verkeerde besteld? Bel (078-6175553) of mail (info@vvs-online.nl) ons en wij geven u graag de juiste informatie.
Spuitlansen

Spuitlansen voor hogedrukreinigers


Een lans is een verlengstuk die aan het spuitpistool van de hogedrukreiniger bevestigd wordt. Op het uiteinde van een lans zit de spuitmond. Bij Nilfisk hogedrukreinigers worden de spuitmonden op de lans geklikt en bij de zwaarste hogedrukreinigers met een bajonet bevestigd. Bij alle andere merken wordt de spuitmond en de lans compleet geleverd.Bij Karcher hogedrukreinigers zijn er ook verlenglansen. Deze kunnen tussen het spuitpistool en de spuitlans gemonteerd worden om zo een langer bereik te hebben.

Er zijn verschillende lansen.


G2 lans is voor een druk t/m 130 bar en is 35,5 cm lang
G3 lans is voor een druk t/m 150 bar en is 39,5 cm lang
G4 lans is voor een druk t/m 160 bar en is 49,0 cm lang
G5 lans is voor een druk t/m 200 bar en is 40,0 cm lang
GR4 is een lans waarbij de 3in1 spuitmond gebruikt moet worden.

Bij de G2 t/m G4 worden de spuitmonden gemonteerd met een klik koppeling (blauw klipje onderaan de lans). Bij de G5 worden de spuitmonden gemonteerd met een bajonetkoppeling. Om een lans te verlengen kan de G5 gebruikt worden of de power patiocleaner lans. Laatst genoemde kan geborgd worden. Om te verlengen raden wij deze aan.


Beoordeel ons

Shop veilig bij ons

EMOTA European Trustmark for e-Commerce
Onze vermelding op www.keurmerk.info