Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Professionele Stof- en waterzuiger Onderdelen

127 producten, sorteren op

populariteit

  weergeven als  127 producten, sorteren op

  populariteit

   weergeven als

   Voor de stof-en waterzuigers zijn de toebehoren en onderdelen onderverdeeld in de onderstaande rubrieken. U kunt links makkelijk sorteren op onderdeel en eventueel de machine zoeken die u heeft.
   Stofzakken. Om een stof-en waterzuiger te gebruiken als stofzuiger moet altijd een stofzak gebruikt worden samen met het motorbeschermfilter. Op deze wijze is de motor maximaal beschermd tegen vuil en gaat deze langer mee.
   Filters. Een filter beschermd de motor bij natzuigen. Wij raden aan om een RVS of een natfilter te gebruiken bij waterzuigen.
   Zuigslang. De stofzuigslang wordt meestal met compleet met koppelingen en een eventuele zuigbocht geleverd. Er zijn verschillende maten en onderlingen merken passen meestal niet op elkaar.
   Zuigbuizen. Een zuigbuis kan uit een vast gedeelte bestaan of telescopische. Ze kunnen gemaakt zijn van kunststof, metaal, aluminium of RVS.
   Zuigbochten. Er zijn kunststof, metalen en RVS zuigbochten in diverse maten en vormen.
   Vloerzuigmonden. Er zijn vloerzuigmonden voor stof en natzuigen. Voor droogzuigen is een "haren"borstel aan te raden en voor natzuigen een vloerzuigmond met rubberen strippen.
   Kopelingen. Om de zuigslang met de zuigmond en de zuigbocht te koppelen zijn koppelingen verkrijgbaar. Deze zijn er voor de machine en de zuigbochten in verschillende maten.
   Zuigmonden. De zuigmonden zijn er voor speciale doeleinden zoals een ronde borstel, spleetzuigmonden, meubelmondstukken en stofafzuiging.
   Accessoire set. Voor elke toepassing is er een set welke bestaat uit meerdere onderdelen. De set is meestal goedkoper als losse onderdelen.
   Frame onderdelen. Dit zijn de delen zoals kappen, sluitingen, wielen, zwenkwielen en handvatten.
   Elektrische onderdelen. Dit zijn de aansluitsnoeren, schakelaars, printplaten en zuigmotoren.

   Bekijk onze beoordelingen en beoordeel ons

   Shop veilig bij ons

   EMOTA European Trustmark for e-Commerce
   Onze vermelding op www.keurmerk.info