Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Stof- en Waterzuigers

Stof- en Waterzuigers

In ons assortiment hebben wij de Stof- en Waterzuigers van:
Nilfisk
Viper
Numatic

Alle stof-en watrzuigers hebben een gecombineerde functie van stof-en waterzuigen. Het kan niet gecombineerd door elkaar gebruikt worden. Bij stofzuigen is het aan te raden om een stofzak te gebruiken en bij waterzuigen een waterfilter om vuil in de motor te voorkomen.

Viper: De Viper stof-en watrzuigers zijn ondergebracht in de LSU serie. De ketelinhoud en het aantal motoren bepalen de samengestelde serie. Bijvoorbeeld: LSU 255 staat voor stof-en waterzuiger met 2 motoren en 55 liter ketelinhoud.

Nilfisk is verdeeld in een aantal series. De volgende series hebben wij in het assortiment:
Aero 21, 26 en 31 serie. Dit zijn de stof-en waterzuigers voor af en toe gebruik bij kleine bedrijven of incidenteel bij grotere bedrijven.
WD serie: De WD serie is er in 35 liter met een zuigmotor of de 55 en 75 liter met een of 2 zuigmotoren. De WD serie is snel en eenvoudig om te bouwen van natzuiger na stofzuiger.
Attix serie: De attix serie is er met een ketelinhoud van 30 liter tot en met 70 liter. De extra opties zijn bijvoorbeeld met een automatische start/stop voor gereedschap, klopfilters en regelbare zuigkracht.
In deze serie zijn er ook M en H klasse stofzuigers. Deze staan in een aparte rubriek van veiligheidsstofzuigers

30 producten, sorteren op

populariteit

    weergeven als    30 producten, sorteren op

    populariteit

      weergeven als