Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Professionele apparatuur


Professionele apparatuur

Professionele apparatuur

VVS-Online.nl is dealer van Nilfisk en Viper professionele reinigingsapparatuur.
Ons brede assortiment reinigingsapparatuur bestaat uit:
Hogedrukreinigers: koud- en warmwater hogedrukreinigers zowel mobiele als stationaire hogedrukreinigers.
Stof-en waterzuigers: De stof-en waterzuigers zijn voor verschillende doeleinden. Van eenvoudig stof- of water opzuigen tot en met het opzuigen van stof met Klasse M of H.
Vloerreiniging: Voor het effectief schoonhouden van vloeren is een schrobzuigmachine een must binnen een bedrijf. Door het vuil te schrobben met het juiste reininigingsmiddel en direct het vuil op te zuigen blijven er geen vuilresten aanwezig.
Schoonmaakmiddel: Voor het schoonmaken van apparatuur en vloeren is het juiste reinigingsmiddel van essentieel belang. De juiste combinatie tussen machine en reinigingsmiddel geeft het beste resultaat. Niet ieder schoonmaakmiddel kan zomaar gebruikt worden. de juiste informatie is van belang voor de keuze van et juiste reinigingsmiddel.

Service: De service en onderhoud kunnen wij zelf uitvoeren maar ook kunt u ervoor kiezen om de reparatie op locatie uit te voeren. Een reparatie op locatie besteden wij uit aan Nilfisk Nederland. Dit geldt voor alle Nilfisk apparatuur die niet makkelijk te transporteren is middels een vervoerder.


Beoordeel ons

Shop veilig bij ons

EMOTA European Trustmark for e-Commerce
Onze vermelding op www.keurmerk.info