Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Spuitpistolen

Op zoek naar een vervangend spuitpistool voor uw Nilfisk hogedrukreiniger? Bekijk ons uitgebreide assortiment. Originele Nilfisk spuitpistolen tegen de scherpste prijs. Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis. Gratis verzending boven de € 99,00 (NL)
Wilt u advies zodat u niet het verkeerde besteld? Bel (078-6175553) of mail (info@vvs-online.nl) ons en wij geven u graag de juiste informatie.

18 producten, sorteren op

populariteit

  weergeven als  18 producten, sorteren op

  populariteit

   weergeven als

   Spuitpistolen

   Een spuitpistool is het gedeelte wat je inknijpt om het water uit de hogedrukreiniger te krijgen.


   De hogedrukslang wordt bevestigd aan het spuitpistool. Aan de uitgaande kant van het spuitpistool komt de lans. Een spuitpistool kan je nooit borgen om continue mee te spuiten. De blauwe klip is juist een kinderbeveiliging. Wij hebben ook diverse losse onderdelen voor het spuitpistool.

   Nilfisk maakt gebruik van de verschillende spuitpistolen.

   Dit is afhankelijk van de druk, wateropbrengst en de leeftijd van de machine. Op oudere Compact hogedrukreinigers tot 120 bar werd altijd een G2 geleverd. Mocht u nu een G1 spuitpistool hebben dan kunt u altijd naar een hogere (G) serie gaan maar nooit naar een lagere serie.
   G1 op de Compact serie t/m 120 bar en de Core 125-130 serie
   G2 op de Compact serie t/m 125 bar en de Core 125-140 serie
   G3 op de Compact serie t/m 130 bar en de Core 140 serie
   G4 op de Dynamic en Excellent serie t/m 150 bar
   G4 met afstandsbediening alleen op de C-PG 135 en D-PG 130/140 serie en Core 140 IH serie
   G5 op de Excellent 160 serie de pro 150/160 en Premium 180t/m 200 serie.

   Wat zijn de verschillen?

   Het G1 spuitpistool is het eenvoudigste spuitpistool met een kunststof kraanmechanisme en geschikt tot 125 bar. Het G2 spuitpistool heeft een kunststof kraanmechanisme en kan een druk aan tot en met 130 bar. Het G2 spuitpistool is ergonomisch beter als het G1 spuitpistool. Het G3 spuitpistool heeft dezelfde eigenschappen als de G2 echter kan deze een druk aan tot en met 140 bar en is het het materiaal dikker als de G2.
   Het G4 spuitpistool is hetzelfde als de G3 maar kan een druk aan tot en met 150 bar en heeft aan de achterzijde een (blauwe) softgrip. Het G4 spuitpistool met elektronische bediening is alleen geschikt voor hogedrukreinigers die regelbaar zijn. Voor de Compact is dit de C-PG modellen. Voor de Dynamic de D-PG en voor de Core 140 InHand. Er zit een CR2032 batterij in het handvat.
   Het G5 spuitpistool kan de druk aan tot en met 200 Bar. Het kraansysteem is van messing. Het spuitpistool is 8 cm langer als de G3 en de G4.

   Karcher maakt gebruik van de Quick Connect spuitpistolen.

   Alle oude spuitpistolen zijn niet meer leverbaar. Een Quick Connect spuitpistool wordt met een Quick Connect hogedrukslang verbonden. De Hogedrukslang wordt met en speciale snelkoppeling verbonden. Deze snelkoppeling wordt op de machines geschroefd waar eerst de oude slang op bevestigd zat. Nieuwe Karcher hogedrukreinigers hebben deze koppeling al op de machine zitten. Alle hogedrukreinigers met bouwjaar na 2104 hebben een Quick Connect systeem.

   Beoordeel ons

   Shop veilig bij ons

   EMOTA European Trustmark for e-Commerce
   Onze vermelding op www.keurmerk.info