Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Steelstofzuigers

Steelstofzuigers zijn snoerloze stofzuigers met een oplaadbare accu. De stofzuigers werken op een accu, wat betekent dat je ‘m regelmatig moet opladen om hem direct te kunnen gebruiken. De gebruiksduur verschilt per model omdat er verschillende accu-capaciteiten zijn. Let bij je keuze op de gebruiksduur per laadbeurt. De meeste steelstofzuigers kunnen alleen gebruikt worden op harde vloeren. Bij het gebruik op vloerbedekking (laagpolig zoals een vloerkleed of deurmat) wordt meestal een verwisselbare vloerborstel geleverd. Heeft u hoogpolige vloerbedekking dan is een steelstofzuiger geen juiste keuze. Wij raden dan een traditionele stofzuiger met snoer aan.

Wordt een product afgehaald bij ons dan ontvangt u een afhaalkorting. De korting staat bij alle producten vermeld. Heeft u al betaald met internetbankieren en haalt u af dan ontvangt u het bedrag gecrediteerd op uw rekening.

10 producten, sorteren op

populariteit

  weergeven als  10 producten, sorteren op

  populariteit

   weergeven als

   Steelstofzuigers

   Nilfisk heeft al meer dan 110 jaar ervaring met stofzuigers


   Nilfisk is één van 's werelds grootste fabrikanten van professionele reinigingsapparatuur. Het merk heeft al meer dan 110 jaar ervaring in het ontwikkelen van schoonmaakapparaten. Nilfisk stofzuigers staan bekend om hun gebruikersvriendelijke functionaliteit, goede design en uitstekende filtering. Voor een stofzuiger van Nilfisk bent u bij VVS-online.nl aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in Nilfisk, zodat wij u ook na uw aankoop een betrouwbare service kunnen geven. Onze service is uw garantie. Nilfisk stofzuigers zijn betrouwbaar en voldoen aanal uw wensen en eisen.

   Beoordeel ons

   Shop veilig bij ons

   EMOTA European Trustmark for e-Commerce
   Onze vermelding op www.keurmerk.info