Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Tuin & Klussen


Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Een mooie tuin heeft onderhoud nodig. In veel tuinen komt gras veel voor, maar een mooie tuin met te dun of bruin gras of een grasveld met veel onkruid is niet mooi. Er zijn vele mogelijkheden om een grasveld goed te onderhouden.

Het begint in het voorjaar met verticuteren, bemesten en het regelmatig maaien van het gras.
Het maaien kan je wekelijks doen met een elektrische of accu grasmaaier. Voor de kantjes van het gras zijn er kantenmaaiers. Er zijn ook Robotmaaiers die elke dag aan het werk kunnen om het gras bij te houden. De kantjes worden dan vanzelf gemaaid.

Voor het onderhouden van bomen en struiken zijn er diverse soorten gereedschap, kettingzagen op benzine, accu of elektrisch. Boomzagen op een telescoop zijn handig want er is geen gevaar om van een trap te vallen die tegen een boom staat.

Gedurende het voorjaar en de zomer groeien struiken en hagen hard. Om deze gezond en beheersbaar te houden zijn er diverse soorten elektrisch en handgereedschap.
Een heggeschaar op elektra, accu of benzine biedt altijd een oplossing. De messen zijn er in diverse lengtes. Als de lengte van het mes langer wordt is de motor meestal ook meer in vermogen.
Er zijn heggescharen op een telescopische steel waardoor de hoogte vaak geen enkel probleem is.

Voor het kleine werk zijn er vele soorten tuingereedschap zoals schepjes, scharen, harken en en snoeischaren.


Tuinbewatering

Tuinbewatering

Om een tuin in optimale conditie te houden ben je afhankelijk van het weer, maar regen is niet te voorspellen. Er zijn vele manieren om de tuin goed te bewateren.
Tuinslangen: een losse tuinslang met al de toebehoren zijn een standaard snelle en eenvoudige oplossing.
Slangenhaspels: een tuinslang in een haspel aan de muur is de perfecte oplossing. Op ieder gewenst moment snel de tuinslang gepakt en weer opgerold. Er zijn haspels van 10 tot 40 meter.
Besproeiingsystemen: een compleet aangelegd systeem in de tuin met eventueel volautomatisch bediend vanaf een smartphone.
Pompen: Direct water uit een sloot, rivier of kanaal oppompen. Of staat een kelder of een tuin na een regenbui onder water dan is een vuilwaterpomp een mogelijke oplossing.


TuinGereedschappen

TuinGereedschappen

Voor de juiste klus is goed gereedschap het halve werk. Wij hebben alleen kwaliteitsgereedschap.

Stof-en waterzuigers voor het zuigen van de auto of een flinke verbouwing voor het opzuigen van bouwstof. In een handomdraai is de stofzuiger klaar om water op te zuigen.

Compressoren voor luchtgereedschap en het oppompen van banden. Er zijn kleine 230 Volt compressoren met een tankinhoud van 25 liter tot 200 liter maar ook grote 400 V compressoren voor dagelijks gebruik in bijvoorbeeld een garagebedrijf.

Lucht of elektra haspel: Een opgeruimde werkplaats of werkbank in de schuur werkt plezierig en is ook veel veiliger. Een losse luchtslang struikel je snel over en waar moet je hem weer opbergen. Een luchtslang of elektrokabel op een haspel aan de muur is is een mooie oplossing.

Luchtgereedschap: Wie een compressor heeft gebruikt hem voor vele doeleinden. Een luchtslang, luchtspuit, bandenpomp of luchtgereedschap geeft de compressor een veelzijdig gebruik.

Bijverwarming:Voor op het werk of juist bij een klus thuis is niet altijd een verwarming aanwezig. Er zijn dieselgestookte en elektrische kachels die overal ingezet kunnen worden waar je tijdelijk warmte nodig heb.


Beoordeel ons

Shop veilig bij ons

EMOTA European Trustmark for e-Commerce
Onze vermelding op www.keurmerk.info