Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Hogedrukreinigers


Hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers

Hier vindt u Nilfisk, Karcher, Comet en Hoselock hogedrukreinigers die geschikt zijn voor thuisgebruik.

Bij een consumenten hogedrukreiniger wordt vaak een universeel motor toegepast, ook wel koolborstelmotor genoemd. Deze maakt wat meer geluid en is aan slijtage onderhevig.

Een inductiemotor daar in tegen is sterk en slijt nauwelijks. Deze worden in hogedrukreinigers die meer gebruikt worden toegepast.

De motoren zijn er in luchtgekoeld en in watergekoeld. Een watergekoelde motor maakt nog minder geluid als een luchtgekoelde inductie motor. Dit komt door de ventilator die niet op een luchtgekoelde motor zit.

De druk- en de wateropbrengst bepalen de reinigingskracht. De wateropbrengst is de belangrijkste factor. Iedereen vraagt altijd naar de druk maar een hogedrukreiniger met veel druk en weinig wateropbrengst maakt slechter schoon als een hogedrukreiniger met minder druk en meer wateropbrengst.

Bij een hogedrukreiniger wordt bijna altijd een spuitmond met ene platte staal geleverd en een vuilfrees. De platte staal is voor lakwerk en hout en de vuilfrees kan alleen op oppervlaktes gebruikt worden waar het niet erg is als er een laagje van het materiaal afgehaald wordt.

Een terrasreiniger is de accessoire die vaak bij een pakket geleverd wordt. De terrasreiniger vangt het opspattende vuile water op zodat niet alles onder gespetterd wordt.


Beoordeel ons

Shop veilig bij ons

EMOTA European Trustmark for e-Commerce
Onze vermelding op www.keurmerk.info