Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Hogedrukreiniger Onderdelen


Hogedrukreiniger Onderdelen

Hogedrukreiniger Onderdelen

De hogedrukreiniger onderdelen van de merken Nilfisk en Karcher en Hozelock hebben wij logisch ingedeeld. Hieronder de uitleg van de onderdelen toepassingen. Wij hebben ook een extra categorie van alle onderdelen van Nilfisk en Karcher gemaakt, waarbij met de filters een keuze gemaakt kan worden.


De hogedrukslang
is de slang tussen de hogedrukreiniger en het spuitpistool.
Het spuitpistool is het gedeelte wat u in knijpt zodat het water uit de hogedrukreiniger kan stromen.
De lans is het verlengstuk wat aan het spuitpistool gekoppeld wordt.
De spuitmond bepaald de druk. Er zijn platte stralen en vuilfrezen
O-ringen en dichtsets zijn de dichtingen die ervoor zorgen dat een slang, lans en spuitmond niet lekken.
De pomponderdelen zijn de losse onderdelen die samen de pomp vormen.
Terrasreiniger onderdelen zijn de draaiarm en de spuitmondjes samen met de aansluitstukken om de terrasreiniger aan het spuitpistool te koppelen.
De framedelen zijn de plastic onderdelen waar een hogedrukreiniger uit opgebouwd is. Dit zijn meestal meerdere onderdelen bij een hogedrukreiniger.
Elektrische onderdelen zijn o.a het snoer, de draden en de schakelaars. Een motor is niet rendabel om te vervangen en staan niet in de webshop.
Filters zijn gemonteert in de hogedrukreiniger om grove deeltjes tegen te houden die in de tuinslang zitten. Er zijn uitwendige filters die fijnere deeltjes tegenhouden. Een vuildeeltje kan de pomp ernstig beschadigen.
Koppelingen Er zijn o.a.slangkoppelingen die geperst moeten worden op een hogedrukslang. Aansluitingen om de tuinslang op de hogedrukreiniger te koppelen. Een hogedrukkoppeling om de slang te verbinden met de pomp of juist een oude hogedruk- aansluiting te verbinden met een nieuw systeem.


Beoordeel ons

Shop veilig bij ons

EMOTA European Trustmark for e-Commerce
Onze vermelding op www.keurmerk.info