Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Professionele Stofzuiger Onderdelen

63 producten, sorteren op

populariteit

  weergeven als  63 producten, sorteren op

  populariteit

   weergeven als

   Voor de stofzuigers zijn de toebehoren en onderdelen onderverdeeld in de onderstaande rubrieken. U kunt links makkelijk sorteren op onderdeel en eventueel de machine zoeken die u heeft.
   Stofzakken. Om personeel te beschermen tegen de gevaren van stof is het verplicht in Nederland om stof te zuigen met stofzakken.
   Filters. Een (voor)filter beschermd de motor bij stofzuigen. Hepa filtes filtreren de uitgeblazen lucht en zitten meestal gemonteerd aan de luchtuitlaat van de stofzuiger.
   Zuigslang. De stofzuigslang wordt meestal met compleet met koppelingen en een eventuele zuigbocht geleverd. Er zijn verschillende maten en onderlingen merken passen meestal niet op elkaar.
   Zuigbuizen. Een zuigbuis kan uit een vast gedeelte bestaan of telescopische. Ze kunnen gemaakt zijn van kunststof, metaal, aluminium of RVS.
   Zuigbochten. Er zijn kunststof, metalen en RVS zuigbochten in diverse maten en vormen.
   Vloerzuigmonden. Er zijn vloerzuigmonden voor vloerbedekking en harde vloeren. Voor vloerbedekking wordt een combinatiezuigmond gebruikt en voor harde vloeren een parketzuigmond. Een parketzuigmond is altijd lichter dan een combinatiezuigmond.
   Kopelingen. Om de zuigslang met de zuigmond en de zuigbocht te koppelen zijn koppelingen verkrijgbaar. Deze zijn er voor de machine en de zuigbochten in verschillende maten.
   Zuigmonden. De zuigmonden zijn er voor speciale doeleinden zoals een ronde borstel, spleetzuigmonden en meubelmondstukken.
   Accessoire set. Voor elke toepassing is er een set welke bestaat uit meerdere onderdelen. De set is meestal goedkoper als losse onderdelen.
   Frame onderdelen. Dit zijn de delen zoals kappen, sluitingen, wielen, zwenkwielen en handvatten.
   Elektrische onderdelen. Dit zijn de aansluitsnoeren, schakelaars, printplaten en zuigmotoren.

   Beoordeel ons

   Shop veilig bij ons

   EMOTA European Trustmark for e-Commerce
   Onze vermelding op www.keurmerk.info