Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Stoomreinigers

6 producten, sorteren op

populariteit

  weergeven als  6 producten, sorteren op

  populariteit

   weergeven als

   Stoomreinigers
   Stoomreinigers. Het is belangrijk voordat een stoomreiniger aangeschaft wordt om even stil te staan wat u er mee wilt gaan doen en hoe u hem wilt gaan gebruiken.
   Er zijn eenvoudige stoomreinigers voor kleine klusjes, maar ook uitgebreide stoomreinigers waar je lang achter elkaar mee kan werken, een stijk-functie hebben of juist tegeljkertijd kan stomen en het vuil weer op kan zuigen.

   Wij hebben Robby, Karcher en Nilfisk stoomreinigers.

   Robby is de specialist op gebied van stoomreinigers. De stoomreinigers hebben een hoge kwaliteits boiler met hoge druk en hoge temperatuur. De vloermond is voorzien van speciale doeken waardoor de stoom uitstekend in aanraking komt met de vloer om zo nog beter te reinigen. Alle Robby stoomreinigers worden geleverd met een stoomslang van 2 meter, 2 aluminium stoombuizen, een speciale vloermond, hoekborstel, Microvezeldoek, en vulpot.
   Wordt een stoomreiniger gebruikt voor een paar kleine schoonmaakklusjes in huis dan hoeft de boiler-capaciteit niet zo groot te zijn. Met de Robby 3000 instapmodel kunt u al een uur achtereen (schoon) stomen zonder bij te vullen. Wilt u bijvoorbeeld de vloer, de badkamer en de keuken achtereen gaan schoonmaken dan is de continue stoomreiniger Robby 7000 de juiste oplossing. U kunt deze bijvullen zonder dat het apparaat eerst afgekoeld moet zijn.

   Voor de vloer, badkamer, keuken en een extra strijkoptie is de Robby stoomreiniger 1500 of 3000 de juiste keus. Afhankelijk van het type kan er 1,5 tot 3 uur achtereen mee gestoomd worden. De uitvoering is een RVS behuizing. De traploze stoomregeling is makkelijk in te stellen. Optioneel is het stoomstrijkijzer. Het stoomstrijkijzer geeft een constante stoom af waardoor strijken veel makkelijker en sneller gaat. Met een Robby stoomreiniger gecombineerd met een Robby stoomstrijkijzer wordt strijken zelfs makkelijk en nog leuker ook.

   Karcher heeft een breed assortiment stoomreinigers. Van een klein simpel model tot en met een zwaarder uitgebreid model met meer capaciteit. De Karcher stoomreinigers zijn van kunststof en hebben een ketel die regelmatig ontkalkt moeten worden. De eenvoudige modellen hebben weinig functies maar worden wel geleverd met een stoombuizen, spuitpistool en een puntstraal en een vloerborstel.

   Nilfisk heeft een stroomreiniger, de Steamtec 312. Deze stoomreiniger is geschikt voor kleine klusjes en zijn niet bij te vullen tijdens gebruik. Ze worden geleverd met een vaste stoomslang met spuitpistool, twee stoombuizen, vloerzuigmond en een puntstraal.

   Beoordeel ons

   Shop veilig bij ons

   EMOTA European Trustmark for e-Commerce
   Onze vermelding op www.keurmerk.info