Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 17:30 besteld, morgen in huis*

Nilfisk C 120.6-6 PCAD X-TRA Hogedrukreiniger
Nilfisk

Nilfisk C 120.6-6 PCAD X-TRA Hogedrukreiniger

Productnummer 128470362


Nilfisk C 120.6-6 PCAD X-TRA Hogedrukreiniger.

Al 4 maal best reviewed product bij Kieskeurig.nl

5 jaar garantie. Verzorgd door VVS
120 Bar. Universeel motor
Spuitpistool G2
Lans (Click en Clean) G2
Hogedrukslang 6 meter
Vuilfrees
Tornado nozzle
Schuimunit
Gardenakoppeling
Patiocleaner Compact
Wasborstel
Rioolreinigingsslang 8 meter


129,-

Niet meer leverbaar

Nilfisk C 120.6-6 PCAD X-TRA Hogedrukreiniger.

Compacte hogedrukreiniger voor algemene reinigingswerkzaamheden

De Nilfisk C 120.6-6 hogedrukreiniger biedt u een hoge mobiliteit en flexibiliteit. Deze hogedrukreiniger is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een handige oplossing, met max. 120 bar werkdruk, voor de algemene reinigingswerkzaamheden rond het huis. De C 120.6-6 is uitgerust met het Click & Clean sproeier concept waardoor u snel en eenvoudig van sproeier kunt wisselen. De standaard Nilfisk bajonetkoppeling maakt de machine geschikt voor een breed assortiment Nilfisk toebehoren.

Inhoud:
1 Nilfisk hogedrukreiniger C120.6
1 Spuitpitool G 2
1 Spuitlans
1 Hogedrukslang van 6 meter
1 Click & Clean vuilfrees (powerspeed)
1 Click & Clean tornado sproeier
1 Click & Clean schuimunit
1 Reinigingsnaald voor de sproeiers
1 Duwbeugel
1 Gardenakoppeling
1 Gebruiksaanwijzing met CD
1 PatioCleaner Compact
1 Wasborstel
1 Rioolslang 8 meter

Gewicht 6,7 kg
Kleur Blauw/zwart
Werkdruk 120 /12 Bar/MPA
Watercapaciteit (Qmax-QIEC) 440 / 310 liter/uur
Vermogen / type motor 1400 Watt / universeel
Elektrische aansluitwaarde 230 Volt/50 Hz
Stroomopname 6,1 Ampere
Materiaal pomp Aluminium
Lengte Spuitpistool, lans en spuitmond 86 cm
Slanghaspel Nee
Hogedrukslang 6 meter
Snoerlengte 5 meter
Afmeting (L*B*H) 240 x 240 x 660 mm
Garantietermijn 5 jaar
Automatische start/stop Ja
Watertoevoertemperatuur maximaal 40 °C
Toerental pomp 2950 TPM
Patiocleaner compact Ja
Wasborstel (plat) Ja
Rioolslang 8 meter Ja
Wielset/Trolly Ja
Actieradius 12 meter
Bart

Geplaatst op 30-12-2016

10

Enorm tevreden over deze aankoop. We gebruiken hem voor heel veel dingen. Gevelreiniging doet hij geweldig. Ook het schoonspuiten van het terras is een fluitje van een cent. Zijn afmetingen zorgen ervoor dat hij makkelijk te verplaatsen is. Krachtig, compact en de accessoires maken hem echt een geweldige hulp!


doornink

Geplaatst op 30-06-2014

8.2

Nadat mijn huidige hogedruk reiniger van de "gele" concurrent aan het lekken was gegaan ben ik op zoek gegaan naar een opvolger. Deze heb ik uiteindelijk gevonden in deze Nilfisk C 120.6-6 PCAD X-TRA.Redenen voor aanschaf waren de 120 bar werkdruk, de wateropbrengst van 440 liter per uur en de vele accessoires welke standaard bijgeleverd werden. Ook heeft deze Nilfisk een aluminium pomp welke slijtvaster is dan de polyamide (kunstof) pompen welke normaliter in deze prijsklasse geleverd worden. Tel daarbij de standaard 5 jaar garantie bij op, en een aankoop word al snel moeilijk te weerstaan.Bij het in gebruik nemen van de Nilfisk moeten alleen de wielen erop geklikt te worden en de boven en onder beugel erop geplaatst te worden. Deze maak je vervolgens vast met 4 schroeven en het bijgeleverde imbus sleuteltje.

Hierna is het nog een kwestie van het aansluiten van de tuinslang en de spuitlans op het apparaat, stekker in het stopcontact steken, en men is klaar voor de grote schoonmaak. Redelijk recht toe recht aan, dus al met al zeer goed te doen dus.In de praktijk levert de Nilfisk in combinatie met de regelbare Powerspeed nozzle genoeg kracht om verontreinigde oppervlakken van mijn terras en tuintafel goed schoon te krijgen. Ook de wateropbrengst is prima en het vuil vliegt werkelijk er van af. Echter zijn er toch soms plekken welke lastiger te behandelen zijn, dan is er gelukkig nog de Tornado-vario nozzle (vuilvrees) voor een extra krachtige reiniging, deze zorgt echt dat de meest vervuilde plekken schoon werden.Dankzij het click&clean systeem zijn deze spuitmonden en accessoires snel en makkelijk te wisselen op het spuitpistool. Wat ook handig is, is het feit dat de spuitmonden, zeepdispenser, en de spuitlans zelf in het apparaat opgeborgen kunnen worden, ook is er een kunststof haak waar aan het elektriciteitssnoer en de hogedrukslang aan opgehangen kunnen worden. De grote plastic wielen zorgen ervoor dat het apparaat makkelijk te verplaatsen is.Het elektriciteitssnoer is ongeveer 5 meter en de hogedrukslang zo'n 6 meter, het totale bereik van het apparaat is dus bij elkaar zo'n 11 meter, het gebruik van een haspel voor het snoer is dus aan te bevelen, indien je een groot oppervlak moet bestrijken.

Verder heb ik gemerkt dat er best wel snel een knik in de hogedrukslang komt, je kunt dus wat vraagtekens zetten bij de duurzaamheid van deze slang.Fijne bijkomstigheid is het start stop systeem, waarbij het apparaat dus ook daadwerkelijk stopt en start op het moment dat de hendel van het spuitpistool word ingedrukt of losgelaten.Met de bijgeleverde terrasreiniger heb ik mijn volledige terras in bijna de helft van de tijd kunnen doen met minder last van opspattend water. De terras reiniger is ook verticaal tegen de wanden te gebruiken.De rioolreiniger heb ik gebruikt om mijn dakgoot en regenpijp grondig door te spoelen, deze werkt echt prima, binnen no-time was al het opgehoopte vuil eruit gespoten.Al met al ben ik zeer tevreden met de aankoop van deze Nilfisk C 120.6-6 PCAD X-TRA en de bijgeleverde accessoires. En kan ik deze van harte aanbevelen voor de normale huis tuin en keuken klussen, hiervoor voldoet deze Nilfisk bij mij in ieder geval boven verwachting.

De professionele gebruiker zal ik toch een model uit de hogere serie aanraden, puur gelet op de duurzaamheid van de gebruikte aansluit materialen zoals de slangen en de spuitlans.


cyberj

Geplaatst op 26-06-2014

8

Ik heb de Nilfisk C120.6 een tweetal weken in mijn bezit en ben er redelijk tevreden over. Met de extra onderdelen heb je een complete set voor een schappelijke prijs.De hogedrukreiniger is makkelijk te monteren en op te bergen.

Hoewel deze geen oprolsysteem heeft voor de hogedrukslang vind ik dat je deze toch goed kan opbergen. Hetzelfde voor de electriciteitskabel.

Ik heb de hogedrukreiniger ondertussen gebruikt om mijn houten terras met de patio cleaner proper te maken en dit ging naar behoren.Daarna heb ik een stuk van de klinkers gedaan en ik verschoot eigenlijk hoe proper ik deze nog kon krijgen. De grote stukken heb ik met de patio cleaner gedaan, en de hardnekkige vlekken met de vuilfrees. Mijn vriendin staat al te springen tot ik de rest van de klinkers er mee doen.Voor normaal gebruik is de lengte van de hogedrukslang lang genoeg. Het is soms ook handige dat je kracht van de powerspeed nozzle kan regelen.

Een minpuntje vind ik de handgreep van de lans. Deze had wat breder mogen zijn. De hogedrukreiniger van een ander merk bij mijn ouders thuis ligt beter in de hand.En verder is er ook iets misgelopen bij het in gebruik nemen van de hogedrukreiniger. De kant van de tuinslang die er op aangesloten wordt heeft een aqua-stop koppeling. Wanneer ik de handgreep van de hogedrukreiniger losliet was de druk richting de tuinslang zo hoog dat de koppeling op het pomphuis losschoot. En deze was zelfs gebarsten. De Nilfisk koppeling vervangen door een andere en deze gaf hetzelfde resultaat. En ik had gecontroleerd dat deze er zeker goed op zat.

Daarna heb ik de koppeming met aqua-stop op de tuinslang vervangen door een gewone, en sinds toen heb ik geen problemen meer.

Ofwel was er iets mis met de aquastop koppeling, ofwel zou Nilfisk dit expliciet mogen melden dat je een gewone koppeling moet gebruiken.

Over de duurzaamheid kan ik nog niet oordelen aangezien ik de hogedrukreiniger nog niet zo lang heb.


Dreekske

Geplaatst op 25-06-2014

8.8

Hi .

Voldoet aan mijn verwachtingen. ideaal om alles te reinigen in een hand omdraai.Zoals licht in transport, vlug even het terras afspoelen, fietsen, zoals M-bike enauto even grondig te reinigen met de champoo dosering, geen probleem. weinig lawaai,zelfs om geregeld de afvoer te onderhouden en reinigen , voorkomt verstopping.Dit alles omdat hij vrij compact is en makkelijk licht.Kortom fijn in gebruik, daardoor stimmuleerd het snelle gebruik.Wat duurzaam betreft, geen hoge score daar hij nog maar 2 weken in bezit heb.echt een aanrader voor alles rond huis en binnen te onderhouden. geslaagde aankoop.


vdPE

Geplaatst op 25-06-2014

8

Prima hogedrukreiniger. Handzaam, leuke accessoires en niet heel veel lawaai. Hij slaat alleen aan als je hem gebruikt. Hij doet zijn werk prima en niet al te duur. Als je een hogedrukreiniger zoekt voor niet al te veel geld voor "huis tuin en keuken gebruik" dan is dit een prima aankoop.


newcomer10

Geplaatst op 25-06-2014

9

This is for people who doesn't understand dutch well.

The "Nilfisk C 120.6-6 PCAD X-TRA" is very handy and compact. The accessories are actually more handy than my expectations. The accessory for floor cleaning is very useful. The pressure is sufficient to get most of the stain off the tiles and wall, but I can imagine sometime more pressure would do an even better job. I'm not complaining, it's pretty good already. It easily removes the grass from the gap of the tiles and made winder cleaning a pleasure. All in all, it's a very good purchase. I can imagine hiring some one to do could cost much more than this item itself and it's actually fun to play with it (at least for me). The only issues so far is that the nozzle is difficult to take off after use. The small blue trigger is very difficult to press in order to take the nozzle off. I'm not sure it only applies to me. But I would suggest you always take it off after use. Otherwise it's getting more difficult to remove later.

I would highly recommend "Nilfisk C 120.6-6 PCAD X-TRA". The high pressure cleaner and its accessories are of very good value.


Yannic1

Geplaatst op 25-06-2014

8.2

Positief :

- Handig en compact.

- Maakt weinig lawaai.

- Alle onderdelen zijn mooi afgewerkt.

- Goede handleiding.

- Kan de accessoires van mijn oude Alto hogedrukreiniger ook gebruiken (zelfde koppeling).Negatief :

- Voorlopig nog geen.


parkiet1

Geplaatst op 25-06-2014

8.2

handig verplaatsbaar , gemakkelijk in gebruik , prima hulpstukken .gewoon een handig apparaat .Sterk genoeg voor het afspuiten van klinkers ,tuinmeubelen enz


PEETERS.WYN

Geplaatst op 24-06-2014

7.5

Werkt goed, maar wel wat waterverlies aan de aansluiting van de waterslang met de Nilfisk!

Voor de rest heel tevreden en het gaat nog beter gaan bij meer gebruik!


dasau

Geplaatst op 24-06-2014

8.8

Compleet en toch super compact! Uitgebreid toebehorenset aanwezig. Lange garantieperiode. Vermoedelijk een goede aankoop!


DeJohnny

Geplaatst op 24-06-2014

8.2

Klein compact toestelletje met voldoende kracht om de klusjes rond het huis te kunnen klaarspelen. Je kan echter niet verwachten dat het toestel even krachtig is dan een groter en sterker toestel.Heb het toestel gebruikt om het volledige bankirai terras te reinigen wat door de vorige eigenaar nooit is gedaan geweest. Na 2 uur met plezier reinigen is het terrashout terug rood ipv zwart met mos op.Verder dient het wel gezegd te zijn dat na langdurig gebruik het handvat en de trekker nogal hard zijn en er geregeld eens van hand gewisseld moet worden!Toch niets dan lof voor dit blauw speelgoedje, heb vroeger meerdere keren het gele geval van mijn schoonouders gebruikt voor auto en dergerlijke, maar moet toch zeggen dat dit een verademing is om te werken! Spuitmonden wisselen snel, vuilfrees doet goed zijn werk en autoborstel is ook reeds goedgekeurd zeker icm de reinigingsfles.Hopelijk heb ik hier nog heeeeel lang plezier van!


Lex Hartgring

Geplaatst op 24-06-2014

8.5

De eerste testklus zit erop. Staand op de ladder de zijkant van de dakkapel schoongespoten. Had ik met mijn oude Nilfisk Alto niet moeten proberen. Dat grote/zware apparaat staat al enige tijd bij mijn zoon - die er maar geen afscheid van kon nemen.

De iBood aanbieding betrof dan wel een veel lichtere uitvoering, maar gezien de specs (tot 120 mBar) leek dat geen bezwaar. En dat is het ook zeker niet. Ik zette 'm met behulp van een Ikea imbussleutel binnen vijf minuten in elkaar en even later kon ik testen op de grindtegels van de oprit: minstens zo goed of misschien beter dan de oude. Wat me nog het meest opviel was het geluid. Zó beschaafd en rustig; je staat niet meteen de buren te irriteren. De extra borstel was overigens ideaal voor reinigen van het kunststof (kwetsbare) afdak; prachtig ding dus.


Geanlisa

Geplaatst op 24-06-2014

9

Het gemak voor het eerste gebruik was zo geweldig dat ik die dag niet kon stoppen met uit proberen eerst het terras dan de auto en daarna de poort en het rolluik


mijke_vanhelden

Geplaatst op 24-06-2014

9.2

Super apparaat. Eerst even getwijfeld tussen nilfisk en Karcher. Maar zijn erg blij met de nilfisk. Erg handige tools die erbij zitten! De tool voor het riool schoon te maken > Ideaal.

Handig opbergen. Het apparaat is niet te groot. Wielen maken het helemaal fijn. Duurzaamheid kan ik weinig over zeggen, hebben hem pas enkele dagen,, maar wel al veel functies geprobeerd..


rikky1965

Geplaatst op 24-06-2014

10

zeer gedetailleerde handleiding om de hoge druk reiniger in dienst te stellen, vele mogelijk heden van auto wassen, de velgen hebben er lang niet zo nieuw uit gezien, de oprit met terras reiniger is verbluffend alles terug proper en het mos is verdwenen, met de roterende lans is zelfs mijn witte gevel steen en brievenbus weer als nieuw, alles zeer handig in gebruik en klikt in elkaar in een oog wenk, de motor schakelt uit wanneer je stopt met reinigen daardoor is een langere levens duur verzekerd. na gebruik is er opberg plaats voorzien op het toestel, ik ben meer dan tevreden.


Motak

Geplaatst op 24-06-2014

9.8

Het is een hogedrukreiniger persoonlijk beter dan karcher en veel bar voor ao'n kleine hoge drukreiniger is snel en makelijk te verbergen, heel handig om op te starten,

Heb gans het terras gewassen en ziet er als nieuw uit dankzij de borstel voor de stoelen en de tafel!!

Voor mij is dit apparaat gewoon weg de MAX !!! GOODBY karcher :-)

Welcome Nilfisk :-)


Gert Demeulemeester

Geplaatst op 24-06-2014

8

Degelijke hogedrukreiniger met voldoende bijgeleverde accessoires. Uitgetest op wagen en levert gewenst resultaat. Ok, het kan beter, maar daar betaal je voor. Voor deze prijs krijg je waar voor je geld. Prijs/Kwaliteit zeer gunstig.

aanrader voor huis/tuin/keuken gebruik. Voor concreter doeleinden moet je meer budget voorzien dat geschikt is voor druk, debiet en duurzaamheid.


demoulin

Geplaatst op 24-06-2014

9

Zeer fijne en complete hogedrukreiniger. Door de de patio borstel zien de tuintegels er weer als nieuw uit. Met twee andere opzetstukken heb ik de hardhouten tafel en stoelen ontdaan van vuil en groen. Het geluid wat het apparaat maakt is acceptabel. Snoer en waterkabel zijn goed qua lengte. De 120 bar druk is tot nu toe voldoende gebleken. Al met al een set die ik kan aanbevelen.


Paul666

Geplaatst op 21-06-2014

9

Hogedrukreiniger gekocht voor de terrasreiniger. Resultaat is super. Terras mooi schoon zonder rondspattend vuil. Dit blijft mooi onder de terrasreiniger. Daarna terras in minder harder straal schoongespoten.Hogedrukreiniger is mooi compact en makkelijk op te bergen. Zeer tevreden over het apparaat.

Apparaat via ibood gekocht.


bbartje

Geplaatst op 09-04-2014

8.2

Sinds enkele weken in bezit.

Zocht een simpele goedkope hogedrukspuit voor de auto's, fiets en tuinmeubels af te spuiten.

Hierbij voldoet de hogedrukspuit aan alle verwachtingen, het is een goedkope machine dus de lat lag niet zo hoog.

Schuimpistool schuimt niet echt hard (zoals je in video's op internet ziet) maar wellicht moet ik andere autoshampoo gebruiken voor een beter resultaat.

Patiocleaner heb ik nog niet gebruikt, die zal ik een dezer dagen ook eens proberen.

De rioolontstopper gelukkig ook nog niet nodig gehad, maar altijd handig om die zelf in huis te hebben.

Een haspeltje voor het stroomsnoer en de hogedrukslang zou heel welkom zijn, maar de modellen die dit hebben zijn fors duurder en daar had ik het geld niet voor over.Duurzaamheid is lastig te beoordelen nu na een paar weken, maar aangezien er 5 jaar garantie op zit gaat hij zeker 5 jaar mee. :o)


jurriaanmaassen

Geplaatst op 08-04-2014

8

mooie compacte hoge drukreiniger.maakt weinig geluid en doet wat er beloofd wordt.de terrasreiniger werkt goed echter de borstel zit geklemt tussen kunstof palletjes en die zijn breekbaar. (bij mij dus al afgebroken helaas)


Mot Van Otte

Geplaatst op 04-04-2014

8

Over het algemeen prima toestel; zeker in de "instapklasse". Eenvoudig te monteren; duidelijke handleiding; makkelijke ingebruikname. Voldoende krachtig voor de meeste gewone huis- en thuisklussen. Eenvoudige montage van alle hulpstukken; spuitdruk makkelijk regelbaar via de spuitmond. Toestel maakt niet te veel herrie; zeer comfortabel in vergelijking met toestellen met "gele" kleur. Minpuntje: de terrasreiniger werkt minder handig; is moeilijk "stil te houden" op het te behandelen oppervlak, maar doet de reinigingswerking daarentegen wel goed. Misschien vergt dit wat handigheid. De rioolreiniger heb ik nog niet gebruikt. Conclusie: voor de beste prijs die ik toen vond (iBood) heb ik zonder twijfel het beste toestel in deze klasse gekocht ! Hopelijk blijkt het ook duurzaam te zijn, maar daar heb ik alle vertouwen in, vermits Nilfisk het aan durft om 5 jaar waarborg te geven ! Dat is pas een akte van vertrouwen !!! Prima spul !


eggie.j

Geplaatst op 04-04-2014

8.2

De hogedrukreiniger doet alles wat je kan verwachten van een toestel uit deze categorie. De bijgeleverde accessoires zijn compleet maar zelfs een beetje overkill. Je gebruikt toch meestal de standaard accessoires. Enkel de aansluiting op voor de watertoevoer was na 1 keer gebruiken stuk, het was van nogal slechte makelij. Het voordeel was wel dat ik het direct kon vervangen met een andere standaardaansluiting en het euvel onmiddellijk was opgelost. Hier en daar las ik klachten over de kracht van de Nilfisk maar deze vind ik ongegrond. wanneer je meer kracht wil zal je moeten uitkijken naar een duurder professioneel model.


groene vingers van Guy

Geplaatst op 04-04-2014

9

Uiterst tevreden over het toestel !

gemakkelijk te installeren, compact, gemakkelijk in opbergen !

Leuke accecoires, mijn vloertegels zijn weer als nieuw !

hij is ook niet te krachtig bedoel ik mee hij vernield niets,

heb vroeger een krachtigere gehad en dan moet je toch oppassen want je maakt meer stuk dan je reinigt of opfrist !

Samenvatting : voor mijn toepassingen het perfecte toestel !


Woumen

Geplaatst op 03-04-2014

9

Na en enkele weken in mijn bezit hieronder mijn bevindingen:

Positief:

- Alle mogelijke accessoires zotten erbij

- Voldoende krachtig

- Gebruiksvriendelijk en compact

Negatief:

- Waterslang tekort

- Was borstel nogal 'cheap' en moet normaal draaien maar doet dit niet

Conclusie:

Prijs kwaliteit een topper beter dan een Kärcher uit dezelfde prijsklasse. Een aanrader


germaklaassen

Geplaatst op 02-04-2014

8.2

Wij hebben hiervoor een hogedrukspuit gehad, die vrij gauw kapot was. In vergelijk met die hogedrukspuit is de Nilfisk wel duurder maar zo veel beter, robuuster, degelijker en goed afgewerkt dat wij heel blij zijn met onze aankoop. Wat betreft de duurzaamheid, dat is moeilijk in te vullen omdat hij pas een paar weken in ons bezit is, maar het vertrouwen hebben we zeker dat de Nilfisk hogedrukspuit een veel langer leven zal hebben als onze oude. Wij worden hier blij van!


BeVerM

Geplaatst op 02-04-2014

9.5

We hebben onlangs een huis met grote tuin en terras gekocht. Om dit terras en alle aanhorigheden van het huis goed te kunnen onderhouden, was ik op zoek naar een hogedrukreiniger. Ik zag deze Nilfisk C120.6 al enkele keren in lokale ketens, toen ik hem ineens met een serieus pak korting zag passeren op iBood. Ik twijfelde geen seconde en bestelde deze zeer volledige set (inclusief terrascleaner, autoborstel, rioolreiniger, ...) onmiddellijk. Enkele dagen later stond hij al voor mijn deur, maar we waren nog niet verhuisd!Ik gebruikte hem dan in tussentijd maar om het terras van ons appartement proper te maken. Deze klinkers waren in geen jaren gekuist en waren heel vuil. Gewoon afspuiten met de vuilfrees zou niet gaan, aangezien ik dan alles en iedereen vuil en nat zou maken. De Patiocleaner is echter helemaal geschikt voor dit klusje. Met een minimum aan spatten en rondvliegend vuil was het terras weer helemaal proper een half uurtje later.Daarna kuiste ik ook een groter terras met deze Nilfisk C120.6, wat hij natuurlijk ook zonder problemen aan kon. Ook de auto's staan er weer proper bij, zonder krassen te maken!De hogedrukreiniger is zeer handelbaar door zijn lage gewicht, en heel praktisch doordat alle standaard-accessoires kunnen bevestigd worden op het toestel zelf. Het uitpakken, installeren en de ingebruikname waren ook zeer simpel en had niet veel uitleg nodig. Toch is alle informatie erbij geleverd, digitaal en op papier.Kortom, dit all-round-toestel is geschikt voor de meeste huishoudelijke taken en doet dat werk ook nog eens zeer goed. Een echte aanrader!


MeneerKoning

Geplaatst op 02-04-2014

8

Mijn gevoel bij dit apparaat is een stuk beter dan een (qua prijs vergelijkbare) Kärcher die ik eerder heb gehad. De verschillende nozzles doen prima wat ze moeten doen.

Afgelopen weekend bij mijn ouders het terras gereinigd en dat ging heel makkelijk.

De druk van de pomp is niet instelbaar, dus de auto zal ik er niet mee gaan wassen, maar de GFT-bak was heel snel schoon. :)Enige nadeel is dat hij redelijk veel lawaai maakt, maar dat komt door de soort pomp/motor die wordt gebruikt. Duurdere versies hebben een andere pomp/motor, welke een stuk stiller is.


deefdavedeef

Geplaatst op 02-04-2014

8.8

Ik heb vorig jaar een huis gekocht en was op zoek naar een hoge drukreiniger met patio reiniger. Ik heb deze Nilfisk gekocht omdat deze een aluminium pompbehuizing heeft en er nog vele accessoires bij zitten.Nadat ik de hoge druk reiniger op een zaterdag had ontvangen ben ik meteen aan de slag gegaan. Warempel de grijs/groene oprit bleek met rode stenen te zijn bestraat. Het vuil wat op de stenen zat was zo los.Ik heb de patioreininger gebruikt om de stenen schoon te maken en vervolgens de spuit om het vuil richting de afvoer te spuiten. Dit ging erg goed, het is wel een keer gebeurd dat het spuitmondje van de patio reiniger verstopt is geraakt, hiervoor zit er een pinnetje bij. Ik neem aan dat dit ook bij een ander merk had kunnen gebeuren.

Nadat ik klaar was met het terras heb ik ook nog de luifel van de onderkant afgespoten, er zat een laag donker vuil op en op sommige plaatsen zelfs mos. Dit ging er makkelijk vanaf, de Nilfisk levert hiervoor genoeg kracht.Resultaat, mogelijkheden en gebruiksgemak zijn zeer goed. Ik kan nog geen uitspraken doen over de duurzaamheid, ik heb deze vooralsnog een 8 gegeven.


kurtvcl

Geplaatst op 02-04-2014

8.2

Ik heb deze Nilfisk met uitgebreide set accessoires voordelig aangeschaft via ibood, ter vervanging van een oude Kärcher.

Al meteen bij het uitpakken viel me op dat de Nilfisk een stuk minder weegt, maar er ook op voorzien is om makkelijk verplaatst te worden. Met de Ikea-achtige montage instructies was het even goed kijken hoe de wielen precies moeten gemonteerd worden, maar uiteindelijk kan je weinig verkeerds doen, dus dat ging prima. Ook voor de accessoires was het een beetje zoeken wat bij wat hoorde, en omdat ik direct de patiocleaner wou gebruiken, wou ik die ook snel aansluiten. Dat lukte ook, maar niet dankzij de papieren handleiding.

Het koppelen van alle slangetjes en kabels verloopt vlot, en dus kan je snel aan de slag. Wat me meteen opviel was het al bij al beperkte lawaai dat deze blauwe machine produceert, een pak minder dan mijn oude gele machine. Ook alle koppelingen waren lekvrij. Mooi.

Dankzij het grote handvat en wielen kan je de Nilfisk heel makkelijk verplaatsen.

Daar waar je typisch een natte broek overhoudt aan werken met een hogedrukreiniger, kan je met de patioreiniger vlotjes en zonder al te veel spatten je terras een goeie kuisbeurt geven. Een super-accessoire is dat. Ook het resultaat was prima. Wel ben ik nog even met het klassieke pistool over het terras gegaan om het losgekomen vuil echt weg te spoelen. De straal is krachtig genoeg voor normaal gebruik, maar lijkt me nu ook weer geen krachtpatser.

De andere accessoires nog niet getest, maar op dit moment zeer tevreden van deze machine, zeker voor die prijs.


Jon1601

Geplaatst op 01-04-2014

8

Handgreep kan iets soepeler maar verder een prima apparaat. Uit de doos in 5 min in elkaar en aan de slag.....


bjorndepoot

Geplaatst op 01-04-2014

8.5

Ik kreeg vandaag zin om het terras eens flink schoon te maken zodat de tuinset weer naar buiten kan. hogedruk reiniger gepakt en in elkaar gezet. hij heeft veel druk, en maakt niet te veel lawaai. mooie set voor niet al te veel geld.


moniquevandeneijkhof

Geplaatst op 31-03-2014

10

Ik heb al een aantal hogedrukreinigers gehad en wat dan altijd het ergste was, was als je de knop op het handvat uitzetten, je hele hand tintelde en je daar nog tijden last van had. Vandaag heb ik de hele dag met deze geweldige machine gewerkt en nergens last van hij is echt super kan hem iedereen aanraden.


Freelancer85

Geplaatst op 31-03-2014

8

Een aanrader, als hovenier gebruik ik de Nilfisk om bestrating, zo ook tuinsets en schuttingen te reinigen. De 120 bar is ruim voldoende voor een goed resultaat. Hij is handzaam en de lengte van "de slang" vanaf het apparaat is lang genoeg om zonder problemen een groot deel van de bestrating te behandelen. De hogedrukreiniger maakt weinig geluid en schakelt zichzelf uit, als er niet wordt gereinigd. Al met al zeer tevreden!


suvabe

Geplaatst op 31-03-2014

9.5

We hebben afgelopen weekeind deze hogedrukreiniger voor het eerst gebruik om de algen achter het huis te verwijderen. Vorig jaar deden we bijna een dag over deze klus. Dit keer waren we in minder dan twee uur klaar. De terrasborstel maakte het een heel simpel klusje. Daarnaast is de reiniger lekker licht waardoor je hem makkelijk verplaats. Voor klusjes in en om het huis is hij echt ideaal.


schapen

Geplaatst op 31-03-2014

9

Deze Nilfisk, is zelfs voor mij met m'n twee linker handen, makkelijk in elkaar te zetten. De bijgevoegde handleiding is adequaat en functioneel. Hij weegt nagenoeg niks, blijft tijdens het in bedrijf zijn, goed staan, maakt zeer weinig geluid (prettig voor de buren)en...werkt uitstekend!

De nadelen voor ons; jammer genoeg is de meegeleverde slang, niet op het apparaat zelf op te rollen en het handpistool is niet vast te zetten tijdens het gebruik.


renetettero

Geplaatst op 31-03-2014

9.5

Nu ook een Nilfisk hogedrukreiniger c 120 aangeschaft.!

Haha dat gaat lekker....Mjn tuin al gedaan,

Tegels met de terras hulpstuk-tegelreiniger eindelijk zonder dat ik mijn broek hoef uit te wringen.!

Met de zachte borstel de caravan reinigen gaat super.!!

Maar als klap op vuurpijl bij mijn dochter de afvoer van de keuken gemaakt.{hier zat vet/rotzooi in}.vorig jaar nog voor 120 euro kosten aan gehad , nu zelf gedaan.


TheMusketeer

Geplaatst op 31-03-2014

9

Heb deze nu een paar jaar en 2e voor familie gekocht via ibood. Terrasreiniger werkt erg goed, ook voor caravan tapijt geschikt. De tegels worden aanzienlijk schoner. Verder gebruikt voor ketting/tandwielen van blubberfiets schoon te maken. Werkt ook goed. Ook de caravan mee schoon gespoten en de auto. Niet te dicht erop want de krachten zijn dan te groot. Al met al goed apparaat en niet duur.


Laurens mening

Geplaatst op 31-03-2014

7.8

Prima voor om het huis. niet extreem krachtig, maar gewoon goed. Maakt niet zoveel herrie, als die wat meer geluid begint te maken even laten afkoelen, dit had ik na een half uurtje


martinerene

Geplaatst op 31-03-2014

8.8

FANTASTISCH DING !!! , de helft van mijn huis is al gereinigd en zonder veel vuil !!!!de terrasreiniger doet wat je er van verwacht en de regelbare vuilfrees is ook een cadeau voor niet alles onder het vuil te zitten !!


made in nl

Geplaatst op 31-03-2014

8

Werkt simpel en effectief.

de terasreiniger moet je zonder drukken zijn werk laten doen en dan gaat het super.

als je iets druk is het resultaat een stuk minder

alles simpel in elkaar te zetten

maakt in vergelijking met mijn oude karcher een stuk minder geluid

het enige nadeel wat ik kan vinden is dat bij assesoires wisselen op de spuitlans het quick resease systeem wel eens moeite heeft met los en vast klikken. je moet het systeem goed afspoelen voor je wisseld

voor de rest TOP!!!


voodoo666

Geplaatst op 31-03-2014

8.2

het is een compacte en lichte hogedrukreiniger met verrassend veel kracht. voor gewoon huis en tuin gebruik is hij voor mij ideaal. ook de bijgeleverde terrasreiniger heeft een heel goed resultaat.voor mij was dit een zeer geslaagde aankoop.


Kappa2500

Geplaatst op 31-03-2014

8.5

Ik heb deze onlangs gekocht op ibood maar nog niet ontvangen , maar ik wil wel hier posten waarom ik deze gekocht heb.

Mijn schoonouders zijn in het bezit van een nilfisk hogedrukreiniger en die heb ik onlangs gebruikt voor de zij gevel van mijn huis proper te maken omdat deze opnieuw behandeld moest worden . Ik heb enkel de powerspeed gebruikt en ik had een fijne ervaring met dit toestel en daarom moest ik deze ook hebben . De rioolskang heb ik mijn schoongrootouders al gebruikt en dit werkte heel goed!!

Ik heb deze al verschillende keren op ibood zien voorbij gaan maar ik wilde eigenlijk voor een karcher gaan , maar door het toestel te gebruiken ben ik meteen van gedachten veranderd .

Wil je een goede hogedrukreiniger ? , met een goede prijs/kwaliteit ... Dan moet je voor nilfisk gaan!


Hans Coolen

Geplaatst op 31-03-2014

8

Gekozen voor deze reiniger omdat ik met een eenvoudige en goedkope machine de dagelijkse reiniging van mijn melkrobotruimte wil kunnen uitvoeren. De Nilfisk is zo'n reiniger die met voldoende accessoires deze taak kan vervullen! Lichtgewicht en makkelijk op te bergen. Hij zal het wel niet zolang volhouden als mijn grote professionele reiniger (>25jaar) maar de prijs-kwaliteit verhouding maakt dat dubbel en dwars goed.


A. Kers

Geplaatst op 31-03-2014

9

Het resultaat van de nilfisk vinden wij uitstekend.

De terrasreiniger maakten mijn tegels keurig schoon, hierdoor is mijn vrouw weer blij met de tegels die er nu liggen en hoef ik geen nieuw terras aan te leggen.De hoge drukspuit spoot mijn muurtje met mos in een mum van tijd weer schoon.Ook de rioolslang die er bij zit werkt prima. Ik had namelijk nog een verstopt putje en dat loopt nu weer prima weg.Het apparaat is makkelijk ingebruik en niet zwaar. De hulpstukken zijn zeer makkelijk te bevestigen en schoon te maken.

Ook is de nilfisk met hulpstukken makkelijk weg te zetten, zonder dat hij veel ruimte in beslag neemt.Al met al een prima apparaat die doet wat hij moet doen.


Horrie

Geplaatst op 31-03-2014

8.2

Top apparaat alleen jammer dat je hem zelf in elkaar moet zetten, prima apparaat voor rondom huis, voor professioneel gebruik is hij minder.

Wel zeer compleet met allerlei hulpstukken.

Qua duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen omdat ik hem net een paar weken in huis heb.


dennislaes

Geplaatst op 31-03-2014

9.2

De Nilfisk C 120.6-6 PCAD X-TRA wordt geleverd in 2 dozen: de eerste doos bevat de hogedrukreiniger zelf, pistoolgreep met Easy Connect systeem, 6m hogedrukslang, Tornado-vario nozzle en Powerspeed Nozzle en reinigingsmiddelenfles. De tweede doos bevat de extra accesoires (patio-reiniger, roterende wasborstel, en rioolslang van 8 meter)De hogedrukreiniger moet nog gedeeltelijk gemonteerd worden. De wielen, wielkappen, en handvat worden los meegeleverd, alsook een zakje vijzen. Het handvat en wielkappen moeten doormiddel van deze vijzen

vastgezet worden, wat overigens vlot gaan. De wielen klikken als het ware op hun plaats, waarna het blauwe plaatje in het center moet geklikt worden zodat de wielen niet meer kunnen losschieten.1 wiel draait erg vlotjes, het andere wiel gaat wat stroef. Op zich geen probleem, als de hogedrukreiniger op z'n wielen staat draait alles soepel genoeg.Wat onmiddelijk opvalt is hoe compact en licht dit model is. De wielen zijn leuk om tijdens gebruik het toestel te verplaatsen, maar het toestel is licht genoeg om op comfortabele wijze van en naar het tuinhuis te dragen. Een pluspunt!Aansluiten van het toestel gaat vlot, en binnen enkele minuten ben ik dan ook aan het werk. Na het aanschakelen van het toestel doet de motor aanvankelijk een beetje raar (aan en afslaan, wat onregelmatig geluid) maar ik vermoed dat dit komt door de lucht die nog in de compressor aanwezig is.Verder draait de motor alles tijdens het spuiten, en slaat bijna onmiddelijk weer af zodra de pistoolgreep losgelaten wordt. Ondanks wat ik eerder op internet het gelezen, dat de motor nogal wat lawaai zou maken, was ik toch verrast dat deze vrij stil was.De Tornado-varia en powerspeed nozzle werken verder gewoon zoals bij elke hogedrukreiniger. Wat ik persoonlijk wel een nadeel vind aan dit model, is dat de druk of waterdebiet niet te regelen zijn.Enkel op Tornado-nozzle zit een regeling, maar daar ben je natuurlijk niets mee als je 1 van de andere opzetstukken gebruikt...De bus voor schoonmaakmiddelen wordt op de lans gemonteerd (en dus niet via een zuig-slangetje naast het toestel gezet). Het grote voordeel hiervan is natuurlijk dat er geen product doorheen de hogedruk of slangen loopt, nadeel is dat er extra gewicht aan de tip van de lans hangt te bengelen. Maar het levert een geweldig schuimbad op, en dat is toch het voornaamste.De patiocleaner heb ik even getest op onze oprit (klinkers) Het resultaat is gewoonweg goed. Ondank dat onze oprit pas 2 jaar geleden is aangelegd, zie je direct het verschil, met de patiocleaner zijn de klinkers onmiddelijk een pak frisser van kleur. Het grote nadeel is natuurlijk dat je gelijk een boel zand tussen de voegen uitspuit, maar dat is onvermijdelijk en doet verder geen afbreuk aan de werking van het product. Gewoon na de werken een nieuwe zakje zand inborstelen....

Wel had de lans iets langer (of regelbaar!) mogen zijn, want deze is voor mij net iets te kort, waardoor ik licht voorover gebogen sta.Over de roterende wasborstel had ik een gemengd gevoel. Voor aanvang had ik namelijk wel schrik dat deze krassen op de autolak zou maken. Ik heb de auto ermee gewassen, en moet zeggen dat ik geen krassen heb gezien. Maar ik blijf het een beetje een vreemd gevoel vinden om met een roterende borstel, met toch vrij stijve haren, een auto te wassen. Ik vermoed dat ik deze in de praktijk niet vaak ga gebruiken, maar dat zal misschien eerder aan mijn "gevoel" liggen dan aan de borstel.Tot slot was er nog de rioolslang. De riool in onze straat ligt namelijk vrij hoog tov de huizen zelf, waardoor er weinig afwatering in de leidingen mogelijk is. Als gevolg durven deze nogal snel verstoppen, met alle gevolgen van dien. Vandaar ook mijn keuze voor een hogedrukreiniger met rioolslang. Deze wil ik halfjaarlijks door de afvoer naar de riool jagen, om verstoppingen preventief te voorkomen. Uit de kop van de rioolslang komt een waterstraal die 360° rondom spuit, maar tevens licht achterwaarts gericht is. Hierdoor trek de kop van de slang zichzelf als het ware voort. Het reinigen van de afvoer ging dus erg vlot, omdat de slang zichzelf in de buis trekt. Ik heb weliswaas geen camera om de leiding te inspecteren, dus ik kan het resultaat niet controleren, maar qua gebruiksgemak zit het zeker wel goed.Tot slot, geeft het toestel mij een goed gevoel. Het voelt degelijk aan, en er zijn genoeg accessoires om elk werkje aan te kunnen. Dat de waterdruk niet regelbaar is (behalve op de Tornado-nozzle) is jammer, maar niet onoverkomelijk. Mischien is 120 bar voor sommige klusjes ook net niet voldoende, maar dan had ik maar voor een zwaarder model moeten kiezen, dus doet verder geen afbreuk aan dit model. Ik ben tevreden met mijn aankoop.Voordelen:

- Zeer complete set

- Compact en lichtgewicht

- Relatief stille motor

- Voelt degelijk aan

- Easy connect systeem zorgt voor snelle en eenvoudige wissel van accesoires

Nadelen:

- Lengte van de patiocleaner voor mij iets te kort

- Werkdruk niet regelbaar (muv Tornado-nozzle)


marpiet60

Geplaatst op 31-03-2014

9

Een gewaardeerd apparaat deze Nilfisk C120.6.6-6 reiniger scoort als terrasreiniger en glasdakreiniger bij mij als zeer goed, is compact en handelbaar met de diverse bijbehorende accessoires en op de kwaliteit/prijsverhouding was niets op aan te merken.m.vr.gr. Pieter


je.kroon

Geplaatst op 31-03-2014

8

hij werk goed ik ben er zeer tevreden over min punt vind ik de patio die vind ik wat aan de zwakke kant voor de rest heb ik geen aanmerkingen over deze hogedruk reiniger


s.stefano

Geplaatst op 31-03-2014

7

Resultaat:- Terrasreiniger laat duidelijke sporen van het reinigen na als je niet meermaals over dezelfde plek gaat. Dit komt doordat de sproeiers in de terrasreiniger in een elipsvormig patroon bewegen. De andere accessoires werken perfect zoals het hoort kwa resultaat.Mogelijkheden:- Tal van opties voor elk oppervlak die telkens een meer dan behoorlijk resultaat opleveren.Gebruiksgemak:- Sommige accessoires zijn wat moeilijker vast te zetten tov duurdere modellen, ook het monteren van het toestel vraagt wat tijd. Minpunt is dat er geen papieren handleiding bij zit, enkel een CD-Rom die in mijn geval gewoon weigerde dienst te doen. Pluspunt is het formaat van het toestel dat aan de kleine kant is.Duurzaamheid:- Accessoires voelen iets minder stevig aan, wat logisch is in deze prijsklasse. Bij normaal gebruik zal dit toestel wel lange tijd dienst kunnen doen.


Aapkeschaapke

Geplaatst op 31-03-2014

8.8

Wij hebben dit product aangekocht om het terras voor te bereiden op de zomer die eraan komt. Hij doet het super! We hebben hem ondertussen ook al enkele malen gebruikt om de auto mee te reinigen en ook dit doet hij zonder morren!

Prima product!


Gert79

Geplaatst op 31-03-2014

8.5

De Nilfisk C 120.6-6 PCAD X-TRA is mij zeer goed bevallen.

De aansluitpunten zijn van aluminium bij andere merken meestal van plastic.

De stuwkracht is zeer sterk, heb er mijn klinkers volledig mee kunnen proper spuiten, ook de terrasreiniger is een handig hulpmiddel.

Het toestel is ook niet zo groot zodat het gemakkelijk op te bergen is.

Kortom een goede aankoop!


Tommios

Geplaatst op 16-03-2014

9.2

Sinds een aantal dagen de Nilfisk C120.6-6 PCAD X-TRA in mijn bezit welke ik heb aangekocht via iBood. Dit pakket is vrij compleet met relatief veel accesoires bijgeleverd. Na ontvangst de hogedrukreiniger meteen uitgetest. Allereerst heb ik mijn terras met de patioreiniger afgespoten, daarna de auto en velgen met de Tornado-vario nozzle gereinigd en tot slot het mos van mijn kleiklinkers verwijderd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat! Hij doet alles wat ik van een hogedrukreiniger verwacht. Wat duurzaamheid betreft kan ik nog geen mening geven omdat ik het toestel niet lang genoeg in mijn bezig heb, maar zeker voor zijn prijs is dit toestel een echte aanrader!


BerndR

Geplaatst op 15-03-2014

9.5

Heb deze Nilfisk 120.6-6 PCAD X-TRA voor een prima prijs kunnen verkrijgen op iBOOD, ben beginnen mijn terras te reinigen met de PowerSpeed nozzle, werkt super, al moet het met kleine bewegingen. De terrasreiniger zelf werkt prima indien het terras niet te verontreinigt is, maar in mijn geval is het er, op bepaalde stukken, erg aan toe, vandaar de PowerSpeed nozzle. De 120 bar is zeker voldoende voor particulier gebruik, mijn terras bestaat uit betontegels met erg veel mos op, maar de Nilfisk krijgt het vlotjes proper. Op deze moment erg tevreden van mijn aankoop. Het enige dat ik er op aan te merken heb is dat je nogal kramp kan krijgen in je hand van de pistoolgreep ingeduwd te houden, het vereist wat kracht om het te blijven inhouden gedurende een langere periode. Daarom op gebruiksgemak twee puntjes af.

26 Aanbevolen onderdelen

43 Bijbehorende accessoires