Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis*

Nilfisk

Nilfisk C 120.3-6 PA Hogedrukreiniger

Productnummer 128470018


Nilfisk C 120.3-6 PA Hogedrukreiniger.

Van € 169,00 Voor € 150,00

5 jaar Garantie. Verzorgd door VVS
120 Bar. Universeel motor
Metalen pomp
Spuitpistool G 3
Lans (Click en Clean)
Hogedrukslang 6 meter
Vuilfrees
Tornado nozzle
Schuimunit
Gardenakoppeling
Patio Cleaner Plus
Platte wasborstel


142,50

Niet meer leverbaar

Nilfisk C 120.3-6 PA Hogedrukreiniger

Compacte hogedrukreiniger voor algemene reinigingswerkzaamheden.

De Nilfisk C120.3-6 is gebaseerd op een hoog mobiliteitsconcept door het rechtopstaande design en de trolley. Deze hogedrukreiniger biedt u goede opbergmogelijkheden voor de standaard toebehoren. Ideaal voor de algemene reinigingswerkzaamheden rond het huis.

De Nilfisk C 120.3-6 hogedrukreiniger biedt u een hoge mobiliteit en flexibiliteit. Deze hogedrukreiniger is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een handige oplossing, met max. 120 bar werkdruk, voor de algemene reinigingswerkzaamheden rond het huis. De C 120.3-6 is uitgerust met het Click & Clean sproeier concept waardoor u snel en eenvoudig van sproeier kunt wisselen. De standaard Nilfisk bajonetkoppeling maakt de machine geschikt voor een breed assortiment Nilfisk toebehoren.

Betrouwbare metalen pomp
Trolley voor een hoge mobiliteit
Opbergruimte voor spuitpistool, sproeiers en schuimunit
Opbergruimte voor hogedrukslang en elektrokabel
Drukregeling
Click & Clean sproeier concept
Automatische start/stop
Rechtopstaand, ergonomisch design
Goede werkhouding door de lange spuitlans
Lichtgewicht, eenvoudig in gebruik

Inhoud:
1 Nilfisk hogedrukreiniger C120.3
1 Spuitpitool G 3
1 Spuitlans
1 Hogedrukslang van 6 meter
1 Click & Clean vuilfrees (powerspeed)
1 Click & Clean tornado sproeier
1 Click & Clean schuimunit
1 Reinigingsnaald voor de sproeiers
1 Duwbeugel
1 Gardenakoppeling
1 Gebruiksaanwijzing met CD
1 Patio Cleaner Plus
1 Platte wasborstel

Gewicht 8,9 kg
Werkdruk 120 / 12 Bar/MPA
Watercapaciteit (Qmax-QIEC) 520-350 liter/uur
Vermogen / type motor 1700 Watt / universeel
Elektrische aansluitwaarde 230 Volt/50 Hz
Stroomopname 7,5 Ampere
Materiaal pomp Aluminium
Hogedrukslang 6 meter
Snoerlengte 5 meter
Afmeting (L*B*H) 267x276x816 mm
Garantietermijn 5 jaar
Automatische start/stop Ja
Watertoevoertemperatuur Maximaal 40 °C
Toerental pomp 2900 TPM
Patiocleaner Plus Ja
Wasborstel (plat) Ja
ebuy

Geplaatst op 26-03-2012

8

Ik heb de hogedrukreiniger een aantal dagen in huis. Afgelopen zaterdag de bestrating in de achtertuin gereinigd met de patiocleaner. Supergoed resultaat. Ik wist niet dat mijn flagstones zulke mooie kleuren hadden. De grauwsluier is helemaal verdwenen. Het apparaat is erg krachtig.

Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen omdat ik zoals gezegd het apparaat nog maar een aantal dagen in huis heb.


l.wilms

Geplaatst op 18-03-2012

8.5

De hogedrukreiniger aangeschaft voor het reinigen van de tuintegels.Met de borstel ging dat perfect.Mos aanslag alles ging er moeiteloos af.Ging zo goed dat ik verder ook nog maar even het tuinhuis deed de schuttingen en de randen om de tuin heen super in een dag de tuin klaar.

Zeker een aanrader.

Besteld en snel geleverd verder makkelijk in gebruik even de bijgeleverde cd bekeken en gelijk aan de gang gegaan.

Bedankt een kennis zei dat je de mos er absoluut niet af kreeg ik weet niet welke hij heeft maar deze verwijderde alles.


Jgaalen

Geplaatst op 22-08-2011

6

Na 2 jaar is deze 'kapot' gegaan. Na 2 uur aan een stuk in gebruik te hebben gehad (terrassen schoon gemaakt) begon deze te lekken. Zonder dat ik hem aan het staan lekte het al. Hij bleef ook maar druk opbouwen zonder dat je hem gebruikt.Eergisteren open geschroefd en er zat een minuscule lek in de motor op het gedeelte waar deze aan elkaar geschroefd zat. Ik denk, schroeven los en even opnieuw aan elkaar schroeven. Dat was geen goed plan, alle olie kwam eruit zetten en vervolgens maar weggedaan. Tijd voor een nieuwe.Verder heb ik de patiocleaner nooit lekker aan de praat gekregen. Hij deed het wel en ook het extra onderdeeltje erin gezet. De kracht was te weinig om alles lekker schoon te krijgen. Laarzen aan en zelf sproeien werkte prima.Al die tijd nooit echt tevreden geweest.


J. Akkermans

Geplaatst op 25-03-2011

10

Een dikke 10!Mede dankzij de reviews op deze site heb ik voor deze hogedrukreiniger gekozen en tot nu toe volledig terecht!

Besteld via vvs online en de volgende dag in huis.

Via de bijgeleverde instructie DVD was de reiniger vlot in elkaar gezet. Vandaag gebruikt voor het reinigen van de tuintegels, tuinmeubels enz. Ondanks een dikke oude alg en vuil laag is alles in een mum van tijd schoon!

Een heel handig en compact apparaat wat absoluut geen sta in de weg is in de garage. Voor alle onderdelen is een opbergvakje aan het apparaat, heel praktisch. Kortom, een dikke 10!


katja1971

Geplaatst op 11-02-2011

10

We vonden deze hogedrukreiniger voor een zacht prijsje op internet. Hij werd van de week bezorgd. Wát een mogelijkheden, wat een degelijkheid en wat een power zit er in dit apparaat.En ja, op de patioreiniger mocht je zelf de nozzels monteren, maar dat was een fluitje van een cent. Wij hebben hem vooral voor de oprit, het terras en het tuinmeubilair en de oprit hadden we gisteren in twintig minuten brandschoon. Heerlijk gewoon. Fijn overigens dat je de druk van het apparaat kunt regelen op de lans.De accessoires (op de patioreiniger na) kunnen allemaal aan de achterkant van het apparaat worden opgeborgen. Hij staat in de garage en is door zijn compacte formaat beslist geen sta-in-de-weg. Als we hem iets langer hebben zal ik laten weten hoe duurzaam de reiniger in de praktijk is, maar onze eerste indruk is perfect.


Joost Janssen

Geplaatst op 03-07-2010

8.8

Goede hogedrukreiniger. Veel accessoires bij geleverd. Patioreiniger werkt ook goed. Denk er wel aan de spuitmondjes te monteren. De vuilfrees is zeer effectief. Nadeel van dit apparaat is dat je voor gebruik een en ander in elkaar moet zetten. Voor en na gebruik zal je ook de slang e.d. moeten aansluiten. Het apparaat is alleen staand te gebruiken. Wel snel. Een klus die eerst een uur duurde gaat nu in 25 minuten.

1 Beste alternatief

30 Aanbevolen onderdelen

46 Bijbehorende accessoires