Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 17:30 besteld, morgen in huis*

Nilfisk C 125.7-6 PCAD X-TRA Hogedrukreiniger
Nilfisk

Nilfisk C 125.7-6 PCAD X-TRA Hogedrukreiniger

Productnummer 128470807


Nilfisk C 125.7-6 PCAD X-TRA Hogedrukreiniger.

5 jaar garantie. Verzorgd door VVS
125 Bar. Universeel motor
Spuitpistool G1
Lans G2(Click en Clean)
Hogedrukslang 6 meter
Vuilfrees
Tornado nozzle
Terasreiniger Compact
Wasborstel
Rioolslang van 8 meter
Schuimunit
Gardenakoppeling
Lengte Spuitgarnituur 90 cm

Toepassing voor kleine reinigingswerkzaamheden


199,95 179,-

Gratis

Leverbaar in 5+ werkdagen

Nilfisk C 125.7-6 PCAD X-TRA Hogedrukreiniger.

Compacte hogedrukreiniger voor algemene reinigingswerkzaamheden.

De Nilfisk C 125.7-6 hogedrukreiniger is heeft een hoog rechtopstaande design met wielset en een duwbeugel. Deze hogedrukreiniger biedt u goede opbergmogelijkheden voor de standaard toebehoren. Ideaal voor de algemene reinigingswerkzaamheden rond het huis.
Deze hogedrukreiniger is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een handige oplossing, met max. 125 bar werkdruk, voor de algemene reinigingswerkzaamheden rond het huis. De C 125.7-6 is uitgerust met het Click & Clean sproeier concept waardoor u snel en eenvoudig van sproeier kunt wisselen. De standaard Nilfisk bajonetkoppeling maakt de machine geschikt voor een breed assortiment Nilfisk toebehoren.

De C 125.7-6 heeft een 6 meter losse hogedrukslang een betrouwbare metalen pomp, een wielset voor een hoge mobiliteit. De machine heeft een opbergruimte voor spuitpistool, lans, sproeiers en de schuimunit. De trolly voor de hogedrukslang is een opbergfunctie. Voor het gebruik moet deze afgerold worden en aangesloten worden op de achterzijde van de hogedrukreiniger. Op de haak op de machine kan de elektrokabel gehangen worden.

Met de terrasreiniger maakt u nog sneller het terras schoon en u wordt niet vies. Bij rioolproblemen helpt de 8 meter rioolslang u uitstekend. De meegeleverde wasborstel kan voor fiets, auto en caravan uitstekend gebruikt worden.

Inhoud doos:
1 Nilfisk hogedrukreiniger C125.7-6
1 Spuitpistool G1
1 Spuitlans G2
1 Hogedrukslang van 6 meter
1 Click & Clean vuilfrees (powerspeed)
1 Click & Clean tornado sproeier (platte straal)
1 Click & Clean schuimunit
1 Terrasreiniger Compact
1 Wasborstel
1 Rioolslang van 8 meter
1 Reinigingsnaald voor de sproeiers
1 Duwbeugel
1 Gardenakoppeling

Gewicht 6,6 kg
Kleur Blauw/Zwart
Werkdruk 125 Bar/MPA
Watercapaciteit (Qmax-QIEC) 460/320 liter/uur
Vermogen / type motor 1500 Watt / universeel
Elektrische aansluitwaarde 230 Volt/50 Hz
Stroomopname 6,4 Ampere
Lengte Spuitpistool, lans en spuitmond 90 cm
Slanghaspel Ja, opbergfunctie
Hogedrukslang 6 meter
Snoerlengte 5 meter
Afmeting (L*B*H) 270 x 300 x 820 mm
Garantietermijn op pomp 5 jaar
Automatische start/stop Ja
Watertoevoertemperatuur Max. 40 °C
Toerental pomp 2900 TPM
Patiocleaner compact Ja
Wasborstel (plat) Ja
Rioolslang 8 meter Ja
Frans

Geplaatst op 05-06-2017

7

Reinigt krachtig vuil van tegels, uit vuilnisbakken, etc. Minpunt is dat het ontstoppen van bijv. de wc niet lukt. De bijgeleverde rioolreinigingsslang is niet opgewassen tegen de taak.


Tom Wens

Geplaatst op 09-05-2017

8

Het is een complete set met alle toebehoren die je nodig kan hebben.

Het toestel is voldoende krachtig voor de standaard huis-tuin-keuken activiteiten.

slang had langer gemogen (6m is wat kort om rond de auto te raken zonder het toestel te verplaatsen).

De haspel kan enkel gebruikt worden om de slang op te rollen als je deze telkens los maakt van je toestel. Dit verkort de levensduur van het toestel.

Een zeeptoevoer zou handig geweest zijn.


Titanium

Geplaatst op 07-05-2017

7

Uets te weinig power, veel toebehoren. de klinkerreiniger werkt niet goed.

Gewoon meer kracht en minder toebehoren zou beter zijn.


bgosseye

Geplaatst op 06-05-2017

7

Prijs/kwaliteit zeker een aanrader. Het is een relatief klein en licht toestel dat toch aan de verwachtingen voldoet. Auto wassen, oprit afspuiten, deze Nilfisk doet het allemaal perfect.

Het toestel is vrij licht, wat het soms onhandig maakt om de kabel op te rollen, je trekt het toestel soms omver bij het op/afrollen. De slang moet ook telkens ontkoppeld voor het oprollen ervan omdat het oprolsysteem niet meedraait.Klein en krachtig toestel, maar de plastic zorgt voor een (te) licht gevoel.Perfect voor iemand die dit niet wekelijks nodig heeft en geen industriële reiniging verwacht.


Luc

Geplaatst op 06-05-2017

8

Deze hogedrukreiniger doet wat ervan verwacht wordt. Daarenboven zijn alle accessoires aanwezig die nuttig zijn. Enig minpunt is de gebrekkige handleiding, maar het een en ander wijst zichzelf wel uit. Tevreden dus van de aankoop.


Patrick Coene

Geplaatst op 05-05-2017

9

Gemakkelijk op te bergen en een aanrader voor iedereen.Is goed hanteerbaar.De terrasborstel voldoet ook aan alles.


Pieter-Marc

Geplaatst op 03-05-2017

9

Degelijk apparaat, lekker compact (kleiner dan ik had verwacht) en door de wieltjes en het handvat makkelijk te verrijden. Valt daarentegen niet makkelijk om als je ermee aan het werk bent en een flinke snok aan de slang geeft. Alle accessoires (lans, pistool en spuitmonden) passen op de kar. Ik hoop de rioolslang niet nodig te hebben... :-) Terras reiniger is erg krachtig en slaat weinig over. Je dient deze wel rustig te bewegen. Kracht zetten is niet nodig. Door de waterkracht zweeft hij net boven de tegels. Gebruiksaanwijzing is even puzzelen omdat deze voor meerder types is bestemd maar enkel uit plaatjes en pictogrammen bestaat.

Compleet systeem, makkelijk op te bergen voor een nette prijs/kwaliteit denk ik! Aanrader dus


Peter

Geplaatst op 02-05-2017

8

Prima apparaat, makkelijk hanteerbaar. Verwisselen van spuitstukken gaat snel. Mis alleen een manier om shampoo tegelijkertijd te gebruiken.


Claes

Geplaatst op 01-05-2017

7

Deze hogedruk spuit doet wat hij moet doen. Goed geprijsd en ruim voldoende voor het normale huis, tuin en keuken gebruik. Sommige plastic onderdelen zijn een beetje "flimsy" maar bij normaal gebruik goed genoeg.


Joel

Geplaatst op 30-04-2017

10

Gekocht voor ons nieuwe huis.

Alles in de achtertuin moest nog worden afgespoten. En dat is goed en snel gegaan met de Nilfisk. Mooi apparaat krachtig en makkelijk hanteerbaar. Aanrader


Kristof

Geplaatst op 13-03-2017

8

Deze hogedukreiniger gekocht via Ibood.be voor 130€. Mooie prijs, een stuk goedkoper dan andere shops. Deze hogedrukreiniger komt als een eenvoudig bouwpakket, waar je 4 schroeven moet indraaien. Hij heeft voldoende druk om eenvoudige taken aan te kunnen. Het is een lichtgewicht toestel dat toch stevig aanvult. Nadelen: de haspel is niet zo nuttig. Er zit geen aansluiting in het midden van haspel waardoor je dus telkens de volledige slang moet afrollen en dan moet aansluiten. Wél is het nog steeds gemakkelijker dan een natte slang te moeten oprollen met de hand. Tweede nadeel: de compact patiocleaner doet het echt niet goed. Hij draait te traag rond waardoor je gewoon gekrulde lijnen krijgt op het terras. Je moet heel traag in twee richtingen over het terras gaan om een degelijk resultaat te krijgen. Ook kan je geen druk instellen op de patiocleaner waardoor het ding altijd de lucht in wil. Als je niet genoeg terug duwt komt hij al gauw 20cm omhoog. Moeilijk hanteerbaar dus. Ik heb na een kwartier de Patiocleaner er weer afgehaald en de gewone hogedruklans gebruikt. Dit ging sneller.

14 Aanbevolen onderdelen

21 Bijbehorende accessoires