Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Nilfisk Combi Washer Outlet
Nilfisk

Nilfisk Combi Washer Outlet

Productnummer 128390050


Nilfisk Combi Washer.

Verschillende demo modellen. Zo goed als nieuw, gereinigd en getest. Met volledige 2 jaar garantie.


De Nilfisk Combi vloerreiniger is geschikt voor stof en voor het schrobben van elke harde vloer. De Washer werkt op 230 volt, heeft een snoer van 10 meter en een krachtige zuigmotor.

U kunt u tegel-, linoleum- en hardhouten vloeren in één keer stofzuigen en schrobben met de Nilfisk Combi Washer. Twee stappen in één zonder afbreuk te doen aan de reinheid en hygiëne van uw thuis door tegelijkertijd nat- en droog schoon te maken.


189,- 129,-

Niet meer leverbaar

Nilfisk Combi Washer.

De Combi Washer is de perfecte alles-in-één oplossing om uw vloeren snel, eenvoudig en hygiënisch te reinigen. Met de Nilfisk vloerreiniger kunt u in één keer stofzuigen en schrobben, waardoor u uw schoonmaakwerkzaamheden sneller kunt afronden en meer tijd heeft voor uzelf en uw gezin.

Wij maken schoonmaken gemakkelijker!
Wanneer u alleen een stofzuiger nodig heeft, kan de Combi Washer zonder vloeistof worden gebruikt voor een snelle reiniging van droog stof en vuil. Voor een complete hygiënische reiniging kan de Combi Washer tegelijkertijd stofzuigen en nat reinigen om een complete diepe reiniging van nat en droog vuil te bewerkstelligen.

U kunt tot 60 m2 schoonmaken met één tank schoon water. Bovendien wordt het vuile water in een aparte tank bewaard om een maximale hygiëne te garanderen. Perfect voor huishoudens met kinderen of huisdieren die de flexibiliteit van nat en droog schoonmaken in één machine nodig hebben.​

Ontworpen, geconstrueerd en ontwikkeld in Denemarken.
Bij Nilfisk zijn we voortdurend op zoek naar schoonmaakproducten die een fantastisch, eenvoudig en nuttig ontwerp in combinatie met hoogwaardige componenten en uitstekende eigenschappen bieden om u de beste huishoudelijke schoonmaakprestaties te garanderen. Wij zijn trots op ons Deens design en onze al van oudsher op kwaliteit gebaseerde reputatie en we werken hard om ervoor te zorgen dat onze producten dit weerspiegelen.​

Gewicht 5,1 kg
Kleur Wit/zwart
Elektrische aansluitwaarde 230 Volt/50/60 Hz
Snoerlengte 7 meter
Afmeting (L*B*H) 290*240*1160 mm
Garantietermijn 2 jaar
Filtertype Uitwasbaar
Vermogen 450 Watt
Watertemperatuur (water/stoom) Max. 60 Graden Celcius
Schoonwatertank 0,525 Liter
Vuilwatertank 0,550 Liter
Werkbreedte 24 cm
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product, schrijf als eerste een review

11 bijbehorende onderdelen

Bekijk alle onderdelen