Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Nilfisk Combi Washer Plus
Nilfisk

Nilfisk Combi Washer Plus

Productnummer 128390053


Nilfisk Combi Washer Plus.

De Nilfisk Combi Plus vloerreiniger is geschikt voor stof en voor het schrobben van elke harde vloer. De Washer werkt op 230 volt, heeft een snoer van 7 meter en een krachtige zuigmotor.

U kunt u tegel-, linoleum- en hardhouten vloeren in één keer stofzuigen en schrobben met de Nilfisk Combi Washer. Twee stappen in één zonder afbreuk te doen aan de reinheid en hygiëne van uw thuis door tegelijkertijd nat- en droog schoon te maken.


199,- 169,-

Gratis

Leverbaar in 24 uur

Nilfisk Combi Washer Plus.

De Combi Washer is de perfecte alles-in-één oplossing om uw vloeren snel, eenvoudig en hygiënisch te reinigen. Met de Nilfisk vloerreiniger kunt u in één keer stofzuigen en schrobben, waardoor u uw schoonmaakwerkzaamheden sneller kunt afronden en meer tijd heeft voor uzelf en uw gezin.

Wij maken schoonmaken gemakkelijker!
Wanneer u alleen een stofzuiger nodig heeft, kan de Combi Washer zonder vloeistof worden gebruikt voor een snelle reiniging van droog stof en vuil. Voor een complete hygiënische reiniging kan de Combi Washer tegelijkertijd stofzuigen en nat reinigen om een complete diepe reiniging van nat en droog vuil te bewerkstelligen.

U kunt tot 60 m2 schoonmaken met één tank schoon water. Bovendien wordt het vuile water in een aparte tank bewaard om een maximale hygiëne te garanderen. Perfect voor huishoudens met kinderen of huisdieren die de flexibiliteit van nat en droog schoonmaken in één machine nodig hebben.​

Ontworpen, geconstrueerd en ontwikkeld in Denemarken.
Bij Nilfisk zijn we voortdurend op zoek naar schoonmaakproducten die een fantastisch, eenvoudig en nuttig ontwerp in combinatie met hoogwaardige componenten en uitstekende eigenschappen bieden om u de beste huishoudelijke schoonmaakprestaties te garanderen. Wij zijn trots op ons Deens design en onze al van oudsher op kwaliteit gebaseerde reputatie en we werken hard om ervoor te zorgen dat onze producten dit weerspiegelen.​

Gewicht 5,1 kg
Kleur Wit/zwart
Elektrische aansluitwaarde 230 Volt/50/60 Hz
Snoerlengte 7 meter
Afmeting (L*B*H) 290*240*1160 mm
Garantietermijn 2 jaar
Filtertype Uitwasbaar
Vermogen 450 Watt
Watertemperatuur (water/stoom) Max. 60 Graden Celcius
Schoonwatertank 0,525 Liter
Vuilwatertank 0,550 Liter
Werkbreedte 24 cm
Schrijf een review

Een top product

Martien - 8 oktober 2019 | Aanrader!

Super goed product. Dweilen en tegelijk het vuil opzuigen. Je ziet nu echt dat een dweil eigenlijk alleen maar vuil verplaatsen is. Lekker lang snoer en eenvoudig te bedienen. Een echte aanrader. Wij gebruiken hem op hout in de woonkamer en plavuizen in de keuken en de hal.


Top product!

Dorinda Kotterink - 11 oktober 2019 | Aanrader!

Erg blij mee! Zeer goed advies van VVS gekregen waardoor ik hem hier heb besteld.
Levering was erg goed en snel.
Met het product zijn we erg tevreden, doet wat ik hoopte dat hij zou doen.
Mooi design maar veel belangrijker, hij doet wat hij moet doen.
Goed en snel resultaat, de vloer is snel droog en heerlijk schoon!


Doet wat het belooft

Noi84 - 31 oktober 2019 | Aanrader!

Nu een aantal weken in huis en tevreden over het eindresultaat. Prachtig schone vloeren. Belangrijk om te weten is dat het toestel wel veel onderhoud heeft na gebruik en het snoer in de weg kan zitten tijdens gebruik. Verder is het apparaat zwaar en is het lastig om in kleine hoekjes te komen. Grote oppervlakken gaan erg soepel.


Handig, maar niet ideaal

Lisette - 31 oktober 2019

De omschrijving om het apparaat in elkaar te zetten is wat ingewikkeld door alleen plaatjes. Hij is vrij zwaar om op te bergen, maar in gebruik merk je dit niet. Hij werkt soepel en het is dan ook erg handig om in 1x klaar te zijn met stofzuigen én dweilen????! Bij ons liet hij wel soms wat strepen achter. Het laagje water wat achterblijft was zo droog. Dus even snel dweilen net voor je bezoek krijgt, kan! ???? Nadien moet je het apparaat even schoonmaken, maar ik vond deze klus wel meevallen. Niet heel handig dat al het stof en de opgeruimde kruimels ed door elkaar komen in het vieze water, maar ook daar is wat op te verzinnen????. Nadeel vond ik wel dat je niet onder de bank/meubels kunt stofzuigen/dweilen. Daar komt hij door zijn vormgeving niet bij helaas. Het snoer is m.i. lang genoeg! In het begin even zoeken waar te beginnen met dweilen maar dat heb je al snel door. Resultaat: een redelijk schone vloer, maar niet alle vegen zijn weg.


Een fijn tussendoortje

Karin214 - 31 oktober 2019 | Aanrader!

Wij hebben 6 katten dus vaak veel haren, dit zuigt hij erg goed op. Vind het ook fijn dat je meteen kunt dweilen met het apparaat. Dus je hoeft niet weer apart en emmer met een dweil te pakken. Je moet wel zorgen dat je het apparaat eerst goed heb natgemaakt anders krijg je strepen. Ik zou het product zeker aanraden.


Groot en zwaar, maar maakt goed schoon

SD - 1 november 2019 | Aanrader!

Mijn eerste indruk: wat een groot en zwaar ding en hoe zet ik dit in elkaar?! Het in elkaar zetten was wat lastig en de gebruiksaanwijzing vind ik wat lastig te lezen, het zijn alleen maar plaatjes. Maar het is uiteindelijk gelukt. Hij is erg zwaar en groot, maar als hij aanstaat, rijdt hij heel erg makkelijk en soepel! Hij maakt goed schoon, hij zuigt goed en de dweil werkt ook. Al weet ik nog niet helemaal hoe die werkt. In de gebruiksaanwijzing staat iets over een knopje indrukken, maar ik snap het niet helemaal. Moet die nou aan blijven staan? Het schoonmaken na gebruik vind ik wel een hoop werk. Het stofvak is niet makkelijk te legen, omdat er water bij zit. Nu moet ik eerst het plastic ding wat er in zit er uit halen, wat ik best vies vind om te doen, daarna leeg ik hem in de wc, omdat er water bij zit en daarna kan ik hem onder de kraan schoonspoelen. De dweil kan je er ook af ahlen om schoon te maken. Ik vind het een hoop werk en weet niet wat sneller is, dit allemaal zo schoon maken of twee keer de kamer doen. Op het eerste gezicht een groot en zwaar aparaat, maar als hij aanstaat loopt hij erg soepel en makkelijk. Hij maakt goed schoon, maar of dit nu echt minder werk is..


handig maar niet ideaal

pokey - 1 november 2019 | Aanrader!

de duo zuiger.
uitpakken en in elkaar zetten ging makkelijk. echter de gebruiksaanwijzing mbt de reservoirs en de dweilborstel en opbergen en onderhoud is zwaar bedroevend (tenzij je van rebus puzzelen houdt..
dan aan het werk er mee.
snoer is in mijn huis prima lang genoeg kan vanuit 1 stopcontact de hele benedenverdieping bereiken. Echter is het snoer niet automatisch opte bergen. je moet het om twee haakjes handmatig oprollen.
Je moet langzame halen heen en weer maken, zodat de dweil goed z’n werk doen kan en mede al het vuil te pakken krijgt. Beweeg je te snel pakt ie niet alle kruimels mee.
Het apparaat is aan de zware kant maar rolt soepel. Zou m niet de trap op sjouwen, dat is net te lomp. Er zitten geen mondstukjes of slangetjes bij dus alleen voor de grote oppervlakten geschikt. hoekjes en langs plinten en onder de bank kom je niet. dus de gewone stofzuiger moet er naast gebruikt worden op n ander moment in de week bijv.

Het eind resultaat is wel verbazingwekkend goed. De vloer oogt veel schoner dan na de normale zuiger en dweil beurt. De vloer is snel droog, het dweilwater wordt goed opgezogen. Het opgezogen water is wel erg vies, maar dat komt ook omdat het stof en vuil wat je normaal in je stofzuiger opzuigt ook in het vuil water reservoir komt. Hierdoor is het leeggooien niet handig, want alle haren en stofvlokken door je gootsteen gieten is vragen om verstoppingen. Dus sta je te klooien met een zeef.
Ook het schoonmaken van de beschermkap om de dweilrol (die er elke keer uit moet om te drogen) is nog best een klusje.
Al met al tevreden over het zuig en dweil resultaat, maar niet tijdbesparend vanwege het omslachtige schoonmaken en opbergen.


Schoon en snel maar geen volwaardige vervanging voor stofzuiger en dweil.

Esther Scholten - 3 november 2019 | Aanrader!

Vandaag kon ik de combi washer van Nilfisk ophalen. Natuurlijk wilde ik hem meteen uitproberen ! Mijn boodschappen lagen vergeten op het aanrecht, want dit apparaat moest getest ! Het gebruiksklaar maken van dit apparaat vond ik even lastig. De gebruiksaanwijzing is Enkel opgebouwd uit plaatsjes en geen extra uitleg. Nu ben ik niet echt goed met plaatjes.. dus ik zat ff flink te hannesen met het in elkaar klikken van de steel. Verder waren de plaatjes over de opties heel helder, zelfs voor een type zoals ik. Ik heb het apparaat gevuld met water en het bijgevoegde flesje vloerreiniger. Daarna de stekker in het stopcontact gedaan.. en ik kon aan de slag. Het apparaat werkt super simpel. Wanneer je de knop aan de achterkant bij je hand indrukt maak je schoon met water en stofzuig je meteen. Wil je alleen stofzuigen dan druk je niet op die knop. Wil je de hele vloer dweilen dan kun je de knop op slot zetten met een schuifje. Wil je stofzuigen en een vlek verwijderen dan druk je kort op de knop. De combiwasher is wel echt even wennen als je gewend bent aan een stofzuiger. De washer is minder wendbaar. Naar voren werken gaat super licht en de washer gaat haast vanzelf. Naar achter is wat zwaarder. Je kunt de washer niet even van de vloer tillen, dan krijg je een natte plek en wat zeepresten. Om mijn kleed en banken heen was dus even lastig manoeuvreren. De vloer is mooi schoon geworden in relatief weinig tijd en simpele handelingen. Ik was verbaasd over hoe vies het water was dat ik weggooide uit het reservoir... dit ding werkt ! Het apparaat is heel makkelijk te reinigen en zeer gebruiksvriendelijk. De combiwasher maakt iets meer lawaai dan mijn stofzuiger, maar niet hinderlijk. Mijn hond was er dan ook niet van onder de indruk. Het apparaat zet je makkelijk weg en neemt weinig ruimte in. Conclusie: deze combiwasher is zeker wat voor ons ! Met 3 kids en een hond gaat dit apparaat mij veel tijd schelen in ons huishouden. Misschien krijg ik zelfs mijn man of pubers wel zo gek om de vloer te doen met dit toffe apparaat


Maakt goed schoon maar is niet voor iedereen geschikt.

Benjamin - 4 november 2019 | Aanrader!

Het is een mooi en degelijk apparaat. Hij voelt sterk en lijkt duurzaam te zijn. Echter is het nog te kort dag om daar een uitspraak over te doen.

Na het uitpakken kom je er al snel achter dat de gebruiktaanwijzing te wensen over laat. Er is wel een gebruiksaanwijzing met illustraties maar alleen op de Deense versie staat er tekst bij. Voor andere talen moet je gokken wat er precies bedoelt wordt. Nu wijst dit zich voor het grootste gedeelte gelukkig vanzelf. Het in elkaar zetten van het apparaat is dan ook erg gemakkelijk. Echter bij het in gebruiknemen had ik graag wat extra informatie gehad. Nu denk je dat je weet wat je moet doen, maar zeker weten doe je het niet. Achteraf had ik het goed gedaan dus blijkbaar zijn de illustraties wel duidelijk genoeg. Toch is het een irritatie die erg makkelijk verkomen had kunnen worden als er op zijn minst ook een engelse versie bij zat.

De Nilfisk Combi Washer doet zijn werk goed! Hij maakt goed schoon en, als je de juiste zeep/water verhouding gebruikt, volledig streeploos. Let wel, het geadviseerde schoonmaakmiddel van Nilfisk zelf is moeilijk verkrijgbaar en prijzig. Doordat ik hem alleen online kan bestellen en daardoor ook nog verzendkosten daar weer bovenop moet betalen is het echt te duur nog. Hopelijk wordt de beschikbaarheid hier snel beter van en zakt de prijs nog. De Nilfisk Combi Washer is voor sommige mensen wellicht iets aan de zware kant maar hier heb ik persoonlijk totaal geen last van gehad. Het snoer is lekker lang en als je een beetje oplet heb je er geen last van. Wat ik wel een groot nadeel vind is dat hij niet volledig plat kan liggen. Je kan dus niet goed, of helemaal niet onder sommige meubels komen.(bv een bed of hangend dressoir) Als je dan te plat gaat til je de kop omhoog en werkt hij niet meer. Ook zijn bochten maken niet heel makkelijk. Rechte vloeren ben je zo mee klaar. Mocht je wat meer inhammetjes en/pf obstakels hebben dan gaat het al snel een hoop extra tijd kosten.

Al met al ben ik er redelijk tevreden mee. Functioneel gezien werkt hij gewoon goed maar praktisch gezien zitten er voor mij toch iets te veel nadelen aan om hem volmondig aan te kunnen bevelen.


Tijdwinst met mooi resultaat!

Daisy Joy - 4 november 2019 | Aanrader!

Al een paar weken aan het Combi Washen. Het was even wennen in het begin met in elkaar zetten ivm de beknopte handleiding, maar na een paar keer logisch kijken viel het achteraf erg mee. In het begin vond ik hem wel wat zwaar om mee te werken , maar toen ik eenmaal de wieltjes had ontdekt en de Combi Washer iets kon kantelen is hij makkelijk om te verplaatsen. 
Deze elektrische dweil is wel behoorlijk luid, dat was wel even wennen, maar dat komt mede door zijn enorme zuigkracht dus het geluid neem je voor lief. Verder is hij niet draadloos, je hebt dus altijd een stopcontact nodig. Voor de trappen in huis en de bank had ik wel de ‘ gewone’ stofzuiger nodig. Je tilt de Combi Washer niet even snel op voor de moeilijke hoekjes waar je meestal lastig bij kan komen. Voor mij dus geen vervanger van de stofzuiger maar een luxe apparaat erbij. Het design vind ik erg mooi, strak en modern. Het resultaat mag er zeker wezen want de vloeren boven en beneden stralen zeker. Met de Nilfisk Combi Washer zuig je het vuil en stof op en dweil je dus meteen de vloer. Voor mij zeker een tijdwinst en een beter resultaat als dat ik het met de hand schoonmaak en zo 2x het huis door moet. De roterende rol haalt vlekken van de harde vloer en zuigt het water direct op. Het water wat de dweil opzuigt, inclusief stof en vuil, komt in een ander waterreservoir terecht zodat je altijd met schoon water dweilt. Het is gebruik vriendelijk om schoon te maken. Na het schoonmaken zet je de elektrische dweil in de standaard. Zo blijft ie netjes staan tot de volgende schoonmaak klus.


handig en zeer grondig maar niet volledig vervanger van stofzuiger en dweil

pokey - 4 november 2019 | Aanrader!

de duo zuiger.
uitpakken en in elkaar zetten ging makkelijk. echter de gebruiksaanwijzing mbt de reservoirs en de dweilborstel en opbergen en onderhoud is zwaar bedroevend (tenzij je van rebus puzzelen houdt..
dan aan het werk er mee.
snoer is in mijn huis prima lang genoeg kan vanuit 1 stopcontact de hele benedenverdieping bereiken. Echter is het snoer niet automatisch opte bergen. je moet het om twee haakjes handmatig oprollen.
Je moet langzame halen heen en weer maken, zodat de dweil goed z’n werk doen kan en mede al het vuil te pakken krijgt. Beweeg je te snel pakt ie niet alle kruimels mee.
Het apparaat is aan de zware kant maar rolt soepel. Zou m niet de trap op sjouwen, dat is net te lomp. Er zitten geen mondstukjes of slangetjes bij dus alleen voor de grote oppervlakten geschikt. hoekjes en langs plinten en onder de bank kom je niet. dus de gewone stofzuiger moet er naast gebruikt worden op n ander moment in de week bijv.

Het eind resultaat is wel verbazingwekkend goed. De vloer oogt veel schoner dan na de normale zuiger en dweil beurt. De vloer is snel droog, het dweilwater wordt goed opgezogen. Het opgezogen water is wel erg vies, maar dat komt ook omdat het stof en vuil wat je normaal in je stofzuiger opzuigt ook in het vuil water reservoir komt. Hierdoor is het leeggooien niet handig, want alle haren en stofvlokken door je gootsteen gieten is vragen om verstoppingen. Dus sta je te klooien met een zeef.
Ook het schoonmaken van de beschermkap om de dweilrol (die er elke keer uit moet om te drogen) is nog best een klusje.
Al met al tevreden over het zuig en dweil resultaat, maar niet tijdbesparend vanwege het omslachtige schoonmaken en opbergen.


Prima voor grote oppervlakken

ChrisinNL - 5 november 2019 | Aanrader!

Heb vandaag eindelijk de Nilfisk in huis gehaald. Na aardig wat puzzelen omdat de handleiding alleen in het Turks meer dan plaatjes bevat, had ik alles voor elkaar om te kunnen beginnen. Zelf heb ik een hele grote woonkamer die hiermee super snel en makkelijk schoon te maken is. Dus de grote oppervlakken, waar ik anders lang bezig ben met stofzuigen en dweilen, zijn zo gedaan. Nadeel is alleen dat de grofste vlekken niet in een keer weg gaan en ik ook niet in de hoeken of onder meubels kom omdat de Nilfisk te groot en hoekig is. Dus ook in de wc kom je helaas niet onder de pot. Ook zit het snoer vaak in de weg. Aan de andere kant maakt hij wel super goed schoon. Ik heb een baby en twee katten in huis en al het vuil waren geen probleem. Het werkt zelfs beter dan met een gewoon dweil doordat al het vuil in het reservoir komt en na afloop allemaal uitgespoeld kan worden. Bij een dweil blijven dingen nog wel hangen. Het reinigen van het apparaat na afloop is best te doen en gaat snel. Het is echt fijn, dat alles goed schoon te maken is. Samenvattend een prima apparaat voor grote oppervlakken; niet zo handig als je veel hoeken of kleine kamers hebt. Update: bij vaker gebruik gaat het wel makkelijker met de snoer en de dosering van het schoonmaakmiddel.


Goed resultaat

Ron - 5 november 2019 | Aanrader!

Heb het apparaat nu een aantal weken in bezit en ben zeer tevreden. Ik gebruik 'm niet als gewone stofzuiger, maar als aanvulling. Een extra beurt voor het huis eens in de zoveel weken, daar knapt alles lekker van op. Keuken , douche en ook het laminaat in de woonkamer heb ik er mee gedaan! ( wel oppassen voor te veel water).
Tegels knappen er enorm van op.


handig voor 1 x per week vlug, maar nietgrondig voor altijd

Pokey - 6 november 2019 | Aanrader!


uitpakken en in elkaar zetten ging makkelijk. echter de gebruiksaanwijzing mbt de reservoirs en de dweilborstel en opbergen en onderhoud is zwaar bedroevend (tenzij je van rebus puzzelen houdt..
dan aan het werk er mee.
snoer is in mijn huis prima lang genoeg kan vanuit 1 stopcontact de hele benedenverdieping bereiken. Echter is het snoer niet automatisch opte bergen. je moet het om twee haakjes handmatig oprollen.
Je moet langzame halen heen en weer maken, zodat de dweil goed z’n werk doen kan en mede al het vuil te pakken krijgt. Beweeg je te snel pakt ie niet alle kruimels mee.
Het apparaat is aan de zware kant maar rolt soepel. Zou m niet de trap op sjouwen, dat is net te lomp. Er zitten geen mondstukjes of slangetjes bij dus alleen voor de grote oppervlakten geschikt. hoekjes en langs plinten en onder de bank kom je niet. dus de gewone stofzuiger moet er naast gebruikt worden op n ander moment in de week bijv.

Het eind resultaat is wel verbazingwekkend goed. De vloer oogt veel schoner dan na de normale zuiger en dweil beurt. De vloer is snel droog, het dweilwater wordt goed opgezogen. Het opgezogen water is wel erg vies, maar dat komt ook omdat het stof en vuil wat je normaal in je stofzuiger opzuigt ook in het vuil water reservoir komt. Hierdoor is het leeggooien niet handig, want alle haren en stofvlokken door je gootsteen gieten is vragen om verstoppingen. Dus sta je te klooien met een zeef.
Ook het schoonmaken van de beschermkap om de dweilrol (die er elke keer uit moet om te drogen) is nog best een klusje.
Al met al tevreden over het zuig en dweil resultaat, maar niet tijdbesparend vanwege het omslachtige schoonmaken en opbergen.


De eerste indruk: blij verrast!

Anne - 7 november 2019 | Aanrader!

De Nilfisk Combi Washer is qua design een mooi apparaat.

De installatie was, aan de hand van de instructietekening, eenvoudig. Toen het apparaat klaar was voor gebruik, kon ik niet wachten om het uit te proberen.

Als eerste ging ik de hal, met een granito vloer testen. Het duurde even voordat er water op de vloer kwam en het apparaat maakt best wat geluid. Maar eenmaal aan de slag had ik in no-time de vloer zuiver.
Vervolgens heb ik de hal op de bovenverdieping, waar een laminaatvloer ligt, getest. Ook hier werkte het apparaat prima. Door de lange snoer kon ik zelfs zonder van stopcontact te wisselen de heel verdieping in 1 handeling zuigen en dweilen. Ik werd zo enthousiast dat ik ook de woonkamer, waar een houten vloer ligt, wilde testen. Deze vloer dweil ik normaal gesproken met een heel goed uitgewrongen dweil, omdat te veel water niet goed is. Ik was eerst wat huiverig om de Nilfisk Combi Washer op deze vloer te gebruiken, maar nadat ik de resultaten op de granitovloer en de laminaatvloer had gezien durfde ik het wel aan. Ook deze vloer kwam schoon en streep loos uit de test, al moest ik wel halverwege het zuiverwaterreservoir aanvullen. Meteen heb ik maar de keuken en de bijkeuken, waar een vloer met getrommeld marmertegels ligt, schoongemaakt. Zelfs de iets diepere voegen tussen de tegels waren geen probleem voor de Nilfisk Combi Washer.

Bij het schoonmaken van de verschillende onderdelen zag ik pas hoeveel vuil ik verzameld had! Het schoonmaken gaat eenvoudig en snel. Ook de borstel heb ik onder de kraan afgespoeld en zo goed mogelijk uitgewrongen. Het duurde echter wel lang voordat deze weer droog was. Daarom is het heel handig dat je de borstel los op het cleaning station kan zetten.

Conclusie: Ik heb nog nooit zo snel alle vloeren in mijn huis gezogen en gedweild en ben erg enthousiast!


stofzuigen en dweilen in 1

van dijk - 7 november 2019 | Aanrader!

Erg verbaasd hoe vuil het water van mijn vloer afkomt Nooit gemekt met normaal dweilen. dus maakt toch bete schoon. Het nadeel is dat je niet zo makkelijk in de hoekjes of onder de bank komt. en het apparaat zwaar is.
Verder is het makkelijk uit elkaar te halen om het apparaat te reinigen. En neem het niet veel ruimte in als je het opbergt makkelijk weg te zetten


Mooi apparaat, maar geen vervanging voor gewone stozuiger of dweil

EKroeze - 7 november 2019

Een mooi apparaat. Ziet er stijlvol uit en fijn ook dat je hem goed neer kan zetten als je hem niet gebruikt. Na wat gepuzzel hoe het allemaal precies werkte aan de slag gegaan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin aangenaam verrast was. Hoe fijn is het dat je in 1 keer klaar bent met je vloer (zuigen en dweilen). Er zitten alleen wel wat haken en ogen aan. Ik heb het idee dat de zuigkracht wat aan kracht heeft verloren doordat er nu ook een dweil voor zit. Hij zuigt minder goed dan mijn huidige (hele oude) stofzuiger. Daarnaast is de dweilfunctie niet zo goed dat mijn witte vloer er brandschoon uit ziet na gebruik. Vlekken moet je wat vaker met het apparaat overheen en overall is de vloer niet zo schoon als met een gewone dweil. Het apparaat zelf is best zwaar, komt lang niet in alle hoekjes en door het snoer liep ik nu de helft van de tijd over de net geboende vloer. Daarnaast vraag ik me af hoe schoon je vloer op een gegeven moment wordt met de dweil die ook net stof heeft opgezogen. Na afloop het schoonmaken van het apparaat zelf vond ik denk ik nog het meeste gedoe. Voordat je het apparaat helemaal mooi schoon hebt ben je echt wel even verder. Een heel fijn apparaat om even snel je vloer een schoonmaakbeurt te geven, maar voor mij geen vervanging voor een gewone stofzuiger of dweil.


De vloer wordt prima schoon en het scheelt in tijd!

Lineke - 7 november 2019 | Aanrader!

De handleiding was eventjes puzzelen vanwege het gebrek aan tekst, maar het in elkaar zetten is uiteindelijk prima gelukt. Daarna kon ik aan de gang.

Ik hoef niet meer apart stof te zuigen en dan pas te dweilen, tijdswinst! .
Na gebruik laat het een mooi schoon oppervlak achter dat niet te nat is.
Het bijgeleverde schoonmaakmiddel ruikt lekker fris. Wél is dit maar 1 klein flesje, net genoeg voor 1 ronde helaas. Meteen een fles bij bestellen is aan te raden.

Het reservoir schoonmaken is minder handig. Grof vuil en vies water zit door elkaar heen. Maar na een paar keer proberen lukt dit ook prima
Het snoer moet je zelf oprollen in plaats van dat dat automatisch gebeurd zoals bij een stofzuiger.

Klein minpunt is dat de borstelkop nogal hoog is, dus kan hij niet onder lagere kasten komen. En dat het reservoir voor het schoonmaakmiddel niet neergezet kan worden tijdens het vullen.

Desniettemin ben ik erg tevreden met het apparaat: de vloer wordt prima schoon en het scheelt in tijd!


Goed concept, mist finesse

Karen - 8 november 2019

Het concept spreekt me enorm aan: wat een tijdrovend gedoe om beide handelingen los te doen! Dus ik ontving de Nilfisk Combi Washer met open armen. Helaas waren we geen match made in heaven. Het is een degelijk apparaat en doet zijn ding, maar toont toch wat gebreken in de uitwerking. Vaak staat mijn vloer (een zwarte gietvloer) vol witte strepen en gezien de grootte van het apparaat mis je nogal wat stukjes die je vervolgens handmatig moet doen. Iets teveel gedoe en dan ben je nog niet van je 'normale' stofzuiger en dweil af. Fijne machine voor tussendoor met een druk huishouden, maar voor kleine oppervlaktes waar je met twee man woont mist het toch een beetje zijn doel.


Makkelijk dweilen en zuigen in 1

geja - 12 november 2019 | Aanrader!

Wel een zwaar apparaat. die niet overal in de hoekjes en onder komt. Maar daar waar hij komt maakt het geweldig schoon. Ben verbaasd hoe vies het water in het opvangbakje is. Het apparaat zelf is makkelijk te reinigen en te monteren en demonteren. Ook is het gemakkelijk op te bergen. Kortom ben best tevreden. heel handig om te kunnen zuigen en dweilen in 1


Prima aanvulling op de stofzuiger

MirandaB - 12 november 2019 | Aanrader!

Ik heb de Nikfisk nu een aantal weken in huis en ben erg blij met de resultaten. We gebruiken de combiwasher voor een hardhouten vloer, een laminaatvloer en een tegelvloer. Alle vloeren worden streeploos schoon. We gebruiken voor elke vloer wel een speciaal schoonmaakmiddel. Ik vind het wel een nadeel dat de Nikfisk niet onder een kast of een bank kan, omdat je deze niet vlak genoeg kan houden. En nog een minpunt is dat het apparaat wel wat zwaar is. Hij rolt wel heel soepel, dus als hij eenmaal staat gaat het prima.


Gemakkelijk en snel maar niet optimaal

MarjoleinvZ - 13 november 2019

Heel fijn dat je in 1 handeling kunt stofzuigen én dweilen! De plekken waar je met deze combi washer bij kunt worden goed schoon. Helaas kom je niet tot aan de rand van je vloer en kun je niet onder lage kasten etc. Dat is een nadeel, daarnaast kun je t waterreservoir niet wegzetten tijdens het vullen en rolt het snoer niet vanzelf op. Mijn conclusie; fijn apparaat voor een snelle schoonmaak tussendoor, maar geen vervanger voor de stofzuiger en dweil bij de grote schoonmaak.


In één beweging schoon

Kimmb - 13 november 2019 | Aanrader!

Het is een gemak voor in huis. Het wordt echt schoon. Alleen komt hij niet in de hoeken of onder meubels en kom je in de knoei met de snoer. Na ieder gebruik doen je het apparaat schoon te maken.


Fijn apparaat dat snel en goed schoonmaakt

Jo de Bruijn - 13 november 2019 | Aanrader!

Een fijn apparaat om naast de gewone stofzuiger te gebruiken, want hiermee kom je toch beter onder kasten etc. Fijn apparaat om snel je huis aan kant te krijgen. Ik heb echt het gevoel dat de vloer veel schoner is dan wanneer ik apart zuig en dweil. Af en toe kom ik wat in de knoei met het snoer, maar dat is even een kwestie van wennen.
.


Makkelijk goed schoon

Ysta - 13 november 2019 | Aanrader!

Dit apparaat maakt het poetsen makkelijker. Met 1 handeling stofzuigen en dweilen tegelijk. De vloer wordt mooi schoon. Apparaat maakt wel veel geluid, dat is een nadeel. Is stevig en blijft goed rechtop staan. Kabel is lang. Daarna moet je wel een aantal onderdelen afspoelen. Ik ben tevreden, ik doe op deze manier met plezier poetsen.

11 bijbehorende onderdelen

Bekijk alle onderdelen

Beoordeel ons

Shop veilig bij ons

EMOTA European Trustmark for e-Commerce
Onze vermelding op www.keurmerk.info