Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis*

Stoomreinigers

Stoomreinigers

Stoomreinigers. Het is belangrijk voordat een stoomreiniger aangeschaft wordt om even stil te staan wat u er mee wilt gaan doen en hoe u hem wilt gaan gebruiken.
Er zijn eenvoudige stoomreinigers voor kleine klusjes, maar ook uitgebreide stoomreinigers waar je lang achter elkaar mee kan werken, een stijk-functie hebben of juist tegeljkertijd kan stomen en het vuil weer op kan zuigen.

Wij hebben Robby, Karcher en Nilfisk stoomreinigers.

Robby is de specialist op gebied van stoomreinigers. De stoomreinigers hebben een hoge kwaliteits boiler met hoge druk en hoge temperatuur. De vloermond is voorzien van speciale doeken waardoor de stoom uitstekend in aanraking komt met de vloer om zo nog beter te reinigen. Alle Robby stoomreinigers worden geleverd met een stoomslang van 2 meter, 2 aluminium stoombuizen, een speciale vloermond, hoekborstel, Microvezeldoek, en vulpot.
Wordt een stoomreiniger gebruikt voor een paar kleine schoonmaakklusjes in huis dan hoeft de boiler-capaciteit niet zo groot te zijn. Met de Robby 3000 instapmodel kunt u al een uur achtereen (schoon) stomen zonder bij te vullen. Wilt u bijvoorbeeld de vloer, de badkamer en de keuken achtereen gaan schoonmaken dan is de continue stoomreiniger Robby 7000 de juiste oplossing. U kunt deze bijvullen zonder dat het apparaat eerst afgekoeld moet zijn.

Voor de vloer, badkamer, keuken en een extra strijkoptie is de Robby stoomreiniger 1500 of 3000 de juiste keus. Afhankelijk van het type kan er 1,5 tot 3 uur achtereen mee gestoomd worden. De uitvoering is een RVS behuizing. De traploze stoomregeling is makkelijk in te stellen. Optioneel is het stoomstrijkijzer. Het stoomstrijkijzer geeft een constante stoom af waardoor strijken veel makkelijker en sneller gaat. Met een Robby stoomreiniger gecombineerd met een Robby stoomstrijkijzer wordt strijken zelfs makkelijk en nog leuker ook.

Karcher heeft een breed assortiment stoomreinigers. Van een klein simpel model tot en met een zwaarder uitgebreid model met meer capaciteit. De Karcher stoomreinigers zijn van kunststof en hebben een ketel die regelmatig ontkalkt moeten worden. De eenvoudige modellen hebben weinig functies maar worden wel geleverd met een stoombuizen, spuitpistool en een puntstraal en een vloerborstel.

Nilfisk heeft een stroomreiniger, de Steamtec 312. Deze stoomreiniger is geschikt voor kleine klusjes en zijn niet bij te vullen tijdens gebruik. Ze worden geleverd met een vaste stoomslang met spuitpistool, twee stoombuizen, vloerzuigmond en een puntstraal.

6 producten, sorteren op

populariteit

  weergeven als


  Robby Vapor Classic 3000 Stoomreiniger Bekijk product

  Robby Vapor Classic 3000 Stoomreiniger

  Productnummer 11334465


  Robby Vapor Classic 3000

  Een eenvoudig te bedienen stoomreiniger, die alle voorkomende klusjes in een woning kan opknappen. Variërend van het reinigen van de badkamertegels tot aan het streeploos schoonmaken van de ramen. De Vapor Classic 3000 heeft een boilerdruk die traploos regelbaar is van 0 tot 4 bar. Met de 1 liter inhoud is de werkduur ongeveer 1 uur.

  299,-

  Gratis

  Leverbaar in 24 uur


  Toevoegen aan vergelijkingVergelijk

  Robby Vapor Classic 7000 Continue Stoomreiniger Bekijk product

  Robby Vapor Classic 7000 Continue Stoomreiniger

  Productnummer 10150


  Robby Vapor Classic 7000 continue stooomreiniger.

  Een eenvoudig te bedienen, continue bij te vullen stoomreiniger die alle voorkomende klusjes in een woning kan opknappen. Variërend van het reinigen van de badkamertegels tot aan het streeploos schoonmaken van de ramen. De Vapor Classic 7000 heeft een boilerdruk van 4,5 bar die traploos regelbaar is van 0 tot 4,5 bar.

  399,-

  Gratis

  Leverbaar in 24 uur


  Toevoegen aan vergelijkingVergelijk

  Robby 2000 Stoomreiniger Bekijk product

  Robby 2000 Stoomreiniger

  Productnummer 14466


  Robby 2000 stoomreiniger .

  Met regelbare stoomtoevoer, waardoor de Robby 2000 makkelijker te gebruiken is voor het reinigen van harde vloeren. De stoom is zo in te stellen dat uw parket, marmeren- of plavuizenvloer zelfs niet nat wordt. Het instellen van de stoom heeft natuurlijk ook z’n voordelen bij allerlei andere werkzaamheden.

  439,-

  Gratis

  Leverbaar in 5+ werkdagen


  Toevoegen aan vergelijkingVergelijk

  Robby 3000 Stoomreiniger Bekijk product

  Robby 3000 Stoomreiniger

  Productnummer 14467


  Robby 3000 stoomreiniger .

  Door z’n vermogen van 2200 Watt de ideale stoomreiniger voor de grotere woning met kantoor- of praktijkruimte. Ook voor erg vuile vloerbedekking of het schoon maken van grindtegels of straatjes buiten met algenaanslag. Dankzij de hoge temperatuur van de stoom (150 graden) en de hoge druk (4,5 bar) worden bacteriën snel en effectief gedood.

  579,-

  Gratis

  Leverbaar in 3-5 werkdagen


  Toevoegen aan vergelijkingVergelijk

  Robby stoomstrijkijzer voor model 1500 - 5500 Bekijk product

  Robby stoomstrijkijzer voor model 1500 - 5500

  Productnummer 16049


  Robby stoomstrijkijzer voor model 1500 - 5500

  Stoomstrijkijzer welke geschikt is voor de Robby stoomreinigers type 1500 tot en met 5500.

  137,50

  + 6,50 NL / 9,95 BE

  Leverbaar in 24 uur


  Toevoegen aan vergelijkingVergelijk

  Nilfisk Steamtec 312 Stoomreiniger Bekijk product

  Nilfisk Steamtec 312 Stoomreiniger

  Productnummer 303000404


  Dit product is niet meer leverbaar.

  129,-

  Niet meer leverbaar

  Toevoegen aan vergelijkingVergelijk


  6 producten, sorteren op

  populariteit

   weergeven als