Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Nilfisk

Nilfisk S1 Pet Care Steelstofzuiger

Productnummer 128390168


Nilfisk S1 Pet Care Draadloze Hepa 14 Steelstofzuiger.

De S1 Pet Care kan op de steel gebruikt worden als stofzuiger of als een losse kleine mini-handstofzuiger om op moeilijk bereikbare plekken eenvoudig schoon te maken.
Op de S1 Pet Care wordt standaard met de harde vloerenborstel en de carpet borstel geleverd, zodat de S1 Pet Care iedere vloer aan kan of het nu vloerbedekking, PVC, steen of hout is.
De combiborstel en de spleetzuigmond worden ook bij de Plus variant geleverd.

De kenmerken van de S1 Pet Care:
* Hepa 14 filtratie
* Geschikt voor harde vloeren en vloerbedekking
* Geleverd met combi-en spleetzuigmond en carpet borstel
* Oplaadtijd 1h50 min
* Eenvoudig op te bergen op de meegeleverde muurbeugel
* Losse verwisselbare accu
* 3 standen Eco/Normaal/Turbo
* Gebruiksduur >60/23/11 minuten

Er zijn extra accessoires leverbaar zoals een extra accu, een flexibele slang of diverse borstels. Klik hier voor alle accessoires.

Heeft u geen gladde vloerbedekking zoals de structuur van een deurmat dan raden wij u een een traditionele stofzuiger aan met een snoer.

Afhaalkorting op dit product €15,00


529,-

Gratis

Leverbaar in 24 uur

Nilfisk S1 Pet Care Draadloze Hepa 14 Steelstofzuiger.

De S1 Home is het instapmodel van Nilfisk met een Hepa 13 filter. De Allergy (Plus) en de Pet Care (Plus) heeft een Hepa 14 filter. Deze wordt geleverd met een oplader, muurbeugel, spleetzuigmond, harde vloerborstel, vloerbedekkingborstel en een combiborsteltje. De hardevloerenborstel is voor harde vloeren en bijgeleverde Carpet borstel is voor laagpolige vloerbedekking.
De Pet Care (Plus) uitvoering wordt geleverd met een extra vloerbedekking borstel. Deze neemt het vuil nog beter mee op vloerbedekking.

De beugel is ergonomisch ontworpen zodat de steelstofzuiger in elke gewenste stand handig is vast te houden is. De S1 Pet Care heeft een Hepa 14 filter, deze is allergievriendelijk doordat het H14 HEPA-filter fijne deeltjes en pollen opvangt. Hierdoor blijft enkel schone lucht over wat uitgeblazen wordt door zuigmotor.

">
">
">
Gewicht 2,95 kg
Kleur Wit
Filtertype Hepa 14
Gebruikersduur 11/23/>60 minuten
Oplaadtijd 1,50 Minuten
Voltge accu 29,6 Volt
Batterij capaciteit 2500 mAh
Stof container systeem Cycloon
Stof container inhoud 0,7 Liter
Zuigmond breedte 255 mm
Vloermondmotor 10 Watt
Gebruikstijd Eco >60 minuten
Gebruikstijd normaal 23 +/- 2 minuten
Gebruikstijd turbo 11 +/-1 minuten
Verwisselbare accu Ja
Download Nilfisk S1 Gebruikershandleiding
Download Retourformulier geldg t/m 31 december 2023
Download S1 Retourvoorwaarden
Schrijf een review

Fijne stofzuiger met veel toepassingsmogelijkheden

Miranda - 13 april 2024 | Aanrader!

Prima stofzuiger, ik merk dat ik deze veel makkelijker pak dan een grote zware stofzuiger. Ook handig om te gebruiken als kruimeldief. Veel accessoires en dus veel toepassingsmogelijkheden.
Gelukkig ook heel gebruiksvriendelijk, want er zit niet echt een uitgebreide gebruiksaanwijzing bij. Zuigkracht is handig regelbaar en prima batterijduur. Enige nadeel vond ik het gewicht van de stofzuiger als je m niet over de grond laat rollen. Als kruimeldief is hij bijvoorbeeld behoorlijk zwaar.


Goede zuigkracht, maar zwaar in de hand

Roodkapje2016 - 14 april 2024 | Aanrader!

Ik heb deze stofzuiger mogen uittesten. De stofzuiger kwam binnen in een neutrale doos. Vond ik zelf heel prettig. Leek een beetje een verantwoorde doos. Wat op viel was, dat de doos best zwaar was. De stofzuiger zat goed verpakt. Iedere accesoire zat in een apart zakje. Milieu technisch niet heel verantwoord. Er zaten voldoende accessoires bij. Zelfs een flexibele slang en een borstel, denk ik, speciaal om op je huisdier te gebruiken. De handleiding valt tegen. Er staan een paar plaatjes op, maar voor mij was totaal niet duidelijk welke borstel voor wat was en de knoppen stonden ook niet uitgelegd. Heb toch liever een geschreven duidelijke handleiding. De zuigkracht is ongelooflijk goed van deze stofzuiger. Ik heb zelf maar wat aangemodderd omdat ik niet precies wist wanneer ik welke stofzuigermond kon gebruiken. Maar de zuigkracht super. De haren gaan goed van het kleed af. Wel heb ik meerendeel standje 2 van de stofzuiger gebruikt. Maar dat zit denk ik ook tussen de oren, meer geluid,meer zuigkracht. Alleen door de 2e stand is de duur wel meteen een stuk minder. Nog geen half uur.De stofzuiger is voor mij wel te zwaar. Als hoofstofzuiger Oke, maar als je m ook als kruimelzuiger zou willen gebruiken, vind ik m te zwaar en onbenullig. Even snel gebruiken bij de hamsterkooi of de trap zuigen,vond ik lastig. Deze stofzuiger heeft voor en nadelen. Alleen als hoofstofzuiger helemaal goed, degelijk en goede zuigkracht. Maar als stofzuiger voor erbij en even snel, dan is ie toch echt te zwaar en te grof. En het bakje legen vond ik lastigere dan bij mijn eigen stofzuiger.


Handige multifunctionele steelstofzuiger

Miranda - 15 april 2024 | Aanrader!

Fijne steelstofzuiger die dankzij zn vele accessoires heel veel toepassingsmogelijkheden heeft. Ik vond m vooral heel handig om de auto schoon te maken (met gebruik van de flexibele slang en daarop de speciale matten borstel). Batterijduur is voldoende voor hele auto of bijvoorbeeld een verdieping van je huis. Handige display waarop je de batterij in de gaten kunt houden, maar ook de zuigkracht kunt instellen en het soort ondergrond (vloer of tapijt). Ook goed te gebruiken als kruimeldief, dus zonder de steel. Het enige nadeel is dan dat hij wel behoorlijk zwaar is. Maar verder zeker een aanrader!


Een musthave voor mensen met een huisdier !

Erwin - 15 april 2024 | Aanrader!

Ik heb de Nilfist S1 Pet Care steelstofzuiger nu een week in gebruik. Wat mij opviel is de compacte samenstelling. Fijn handvat ligt lekker in de hand. Geen gedoe met lastige snoeren of iets. Oplaad tijd van de accu is echt snel te noemen. Wanneer hij leeg is heeft hij na anderhalf uur de accu al weer gevuld. Top ! De zuigkracht is erg goed en instelbaar voor nog meer zuigkracht. De accu gaat dan wel sneller leeg maar met de korte oplaad tijd is dat geen probleem. Fijn is dat je ook de filter gewoon goed kunt afspoelen en de lucht die uit geblazen wordt is geen vieze lucht ruikt niet. De bijbehorende mondstukken zijn snel te wisselen en doen het perfect. Zeker met de hondenharen die hier rond de vloer liggen zijn na het zuigen allemaal weg ! De Nilfisk S1 Pet Care Steelstofzuiger doet het beter dan verwacht ! Samen gevat een goed en fijne stofzuiger !


Prima stofzuiger die goed raad weet met verschillende vloeren, vuil en haren.

Henk 1604 - 16 april 2024 | Aanrader!

Afgelopen twee weken heb ik de Nilfisk S1 Pet Care Steelstofzuiger mogen testen.
Dat is intensief gebeurd. Wat als eerste opviel dat het wennen is aan het gewicht van de stofzuiger. Hij voelt zwaar in de hand aan maar dat went vrij snel. Verder valt het op dat de accu vrij snel leeg is, 1x de begane grond zuigen en dan is het klaar en moet de accu geladen worden. (is wel afhankelijk van de ingestelde zuigkracht). Positief is dan wel dat de accu ook weer snel oplaad.
Een puntje van kritiek vind ik de lader. Het was in mijn ogen handiger geweest om de laadunit in de ophangbeugel te integreren zodat wanneer de stofzuiger in de houder hangt deze automatisch weer oplaad.
Het zuigen zelf doet de Nilfisk uitstekend. Ook hondenharen zuigt hij prima. De stofzuiger is zeer wendbaar en de verlichting in de zuigmond helpt mee om ook onder kasten e.d. makkelijk te kunnen zuigen. De meegeleverde hulpstukken zijn handig in gebruik en makkelijk te wisselen. Het legen van het reservoir is wennen omdat dit op 2 manieren kan. Filter eruit halen en leegschudden of de onderkant losklikken.


Compleet, mobiel en makkelijk handelbaar.

J.v.D - 16 april 2024 | Aanrader!

Handige mobiele stofzuiger met veel accessoires, dit komt als eerst in mij op als ik dit product moest omschrijven na mijn test periode. De Nilfisk S1 Pet Care komt heel compleet met zuigmonden voor elk oppervlak, hoekje, meubelstuk en zelfs kat of hond.

Door het design van de stofzuiger handelt hij makkelijk en komt hij overal bij. Alle opties kun aanklikken in het handvat en zie je terug in het display, met een druk op de knop schakel je tussen de stand van harde vloer naar carpet en weer terug, wat uiterst handig is gebleken in mijn huis.

De zuigkracht staat standaard op stand 2 en dit is ook voldoende om alles aan te pakken, mocht het toch even moeilijk worden dan is stand 3 een turbo stand die het sowieso oplost.

Het gedoe met snoeren, snoert deze multitasker ook de mond. Met stand 2 heb je bijna een half uur de tijd om je huis door te komen, dit was voor mij ruim voldoende. Mocht het toch krap aan zijn dan kan je altijd nog terug naar stand 1 en jezelf en de Nilfisk wat extra tijd geven.

Als de accu leeg is, is die ook weer zo vol +- 1,5 uur en hij is weer 100% opgeladen.Mooie stofzuiger

Roodkapje2016 - 17 april 2024 | Aanrader!

Ik heb deze stofzuiger mogen uittesten. De stofzuiger kwam binnen in een neutrale doos. Vond ik zelf heel prettig. Leek een beetje een verantwoorde doos. Wat op viel was, dat de doos best zwaar was. De stofzuiger zat goed verpakt. Iedere accesoire zat in een apart zakje. Milieu technisch niet heel verantwoord. Er zaten voldoende accessoires bij. Zelfs een flexibele slang en een borstel, denk ik, speciaal om op je huisdier te gebruiken. De handleiding valt tegen. Er staan een paar plaatjes op, maar voor mij was totaal niet duidelijk welke borstel voor wat was en de knoppen stonden ook niet uitgelegd. Heb toch liever een geschreven duidelijke handleiding. De zuigkracht is ongelooflijk goed van deze stofzuiger. Ik heb zelf maar wat aangemodderd omdat ik niet precies wist wanneer ik welke stofzuigermond kon gebruiken. Maar de zuigkracht super. De haren gaan goed van het kleed af. Wel heb ik meerendeel standje 2 van de stofzuiger gebruikt. Maar dat zit denk ik ook tussen de oren, meer geluid,meer zuigkracht. Alleen door de 2e stand is de duur wel meteen een stuk minder. Nog geen half uur.De stofzuiger is voor mij wel te zwaar. Als hoofstofzuiger Oke, maar als je m ook als kruimelzuiger zou willen gebruiken, vind ik m te zwaar en onbenullig. Even snel gebruiken bij de hamsterkooi of de trap zuigen,vond ik lastig. Deze stofzuiger heeft voor en nadelen. Alleen als hoofstofzuiger helemaal goed, degelijk en goede zuigkracht. Maar als stofzuiger voor erbij en even snel, dan is ie toch echt te zwaar en te grof. En het bakje legen vond ik lastigere dan bij mijn eigen stofzuiger.

11 bijbehorende onderdelen

Bekijk alle onderdelen

Beoordeel ons

Shop veilig bij ons

EMOTA European Trustmark for e-Commerce
Onze vermelding op www.keurmerk.info