Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis*

Nilfisk

Nilfisk Boen Pad Groen 17" (5 stuks)

Productnummer 10001940


Nilfisk Boen Pad Groen 17" (5 stuks)

Groene pads (middel/grof) worden gebruikt voor het spray reinigen van vloeren met hogere vervuiling. Deze pads zijn grovere pads. Diameter 43 cm.


59,50

+ 7,00 NL / 9,95 BE

Leverbaar in 24 uur

Nilfisk Boen Pad Groen 17" (5 stuks)

De E-Green Cleaner Pad is gemaakt van polyester vezels in een semi non-woven fabricagestructuur en is geschikt voor diep schrobben. Toepassen met een reinigingsmiddel om harde vloeroppervlakken te schrobben. Deze pad zal agressief vuil en strepen van zwaar vervuilde vloeren verwijderen. Gebruik op standaard elektrische vloerreinigers of schrobmachines. Ideaal voor het gebruik bij machines tot 350 TPM.

De boenpad wordt onder de pad gelegd en zal blijven kleven aan de padhouder. Het reinigingsmiddel/oplossing bepaald de mate waarin de vervuiling verwijderd kan worden. De pads liggen stabiel onder de machine, waardoor er minder belasting van de apparatuur is en geeft minder risico op vloerbeschadigingen.
De boenpad wordt onder de pad gelegd en zal blijven kleven aan de padhouder. Het reinigingsmiddel/oplossing bepaald de mate waarin de vervuiling verwijderd kan worden.
De pads liggen stabiel onder de machine, waardoor er minder belasting van de apparatuur is en geeft minder risico op vloerbeschadigingen.
De pad is om te strippen, te schrobben, te sprayreinigen of op te wrijven. Hij kan gebruikt worden op Low-speed en High-speed. Te gebruiken voor zowel de eenschijfsmachine en de schrobzuigmachines.

Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product, schrijf als eerste een review