Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Nilfisk

Nilfisk Elite RCL14E08A2 Classic Stofzuiger

Productnummer 128350554


Nilfisk Elite RCL14E08A2 Classic Stofzuiger.

Vermogen 450 Watt
Snoerlengte 8 meter
Actieradius 11,2 meter
HEPA Filter H14
Snoeroprolmechanisme
Afstandsbediening op handvat

De Elite is een allergie stofzuiger met een Hepa 14 filter. Het lange snoer van 8 meter geeft deze stofzuiger een grote actie radius. De stofzuiger is stil en rijdt soepel over iedere vloer.


299,-

Gratis

Leverbaar in 24 uur

De Nilfisk Elite is de perfecte stofzuiger, wanneer u prijs stelt op een sterk zuigvermogen, uitstekende filtering, een zeer goed design en gebruikersvriendelijke functionaliteit.

Super-coole machinefuncties zoals de handgreep met afstandsbediening laten u rechtstreeks vanaf de handgreep de machine in- of uitschakelen en het zuigvermogen regelen.

De Nilfisk Elite stofzuiger zuigt vuile lucht op en dankzij de uitstekende filtering blaast hij schone lucht uit aan de achterkant. Hij reinigt dus niet alleen uw vloeren, maar ook de lucht die u en uw gezin inademen.

De Nilfisk Elite-serie heeft van de Britisch Allergy Foundation het ‘zegel van goedkeuring’ gekregen voor: huisstofmijt, katten-, honden- en pollenallergie.

Hier zijn enkele punten waarmee u rekening kunt houden bij de aankoop van een stofzuiger met een extra goed HEPA-filter:
• Het HEPA-filter dient achter de motor gepositioneerd te zijn om ervoor te zorgen dat de uitlaatventilator schone lucht afvoert.
• Het HEPA-filter en de stofzuiger moeten volledig verzegeld zijn, zodat er geen gecontamineerde lucht wordt uitgeblazen in de omgevingslucht. Nilfisk noemt dit een luchtdichte constructie.
Een stofzuiger met een extra goed HEPA-filter is iets duurder dan gewone stofzuigers, maar is een goede investering voor iedereen die waarde hecht aan de kwaliteit van het binnenklimaat in zijn of haar thuis.

Extra hoge schoonmaakprestaties - stofopname op tapijt met ‘A’ of ‘B’ score en stofopname op harde vloeren met ‘A’ score. Deze performance wordt bereikt door optimalisatie van de hele machine zonder concessies te doen aan de energiezuinigheid en prestaties.

Energiebesparing - met een energielabel ‘A+’ of ‘A++’ bespaart u tot 50% op het stroomverbruik in vergelijking met andere stofzuigers.
Om het gebruik nog eenvoudiger te maken, hebben wij de Nilfisk Elite bovendien voorzien van een click-fitting in het mondstuk.

Wanneer u op zoek bent naar de beste stofzuiger die te koop is, dan zou u een Nilfisk Elite moeten kopen, omdat die u nooit teleur zal stellen met zijn zeer goede Deense design, het hoge zuigvermogen, het lage energieverbruik en een uitstekende filtratie.

De Elite stofzuiger heeft:
* Allergenenfiltratie: de ultra-stofzak, de luchtdichte constructie en het HEPA H14 filter stopt zelfs de kleinste deeltjes, haren van huisdieren en stofmijt en hun excrementen. Alle Nilfisk Elite-modellen zijn hiervan standaard voorzien.
* Waarschijnlijk de beste filtering in de wereld van huishoudelijke stofzuigers
* Goedgekeurd en aanbevolen door de British Allergy Foundation
* Energiebesparing – met een energielabel ‘A+’ of ’A++’
* Slanghandgreep met afstandsbediening voor aan/uit en zuigkrachtregeling
* Stil: tot minimaal 68 dB(A) is een zeer lage score voor huishoudelijke stofzuigers
* 5 jaar garantie Deze machine is gebouwd om lang mee te gaan

Gewicht 6.1 kg
Kleur Rood
Afmeting (L*B*H) 450 x 330 x 310 mm
Garantietermijn 5 jaar
Actieradius 11,2 meter
Filtertype Hepa 14
Inhoud stofzak 3.2 liter
Kabellengte 8 meter
Combi vloerzuigmond Ja
Parketzuigmond Nee
Zakvolindicator Ja
Vermogen 450 Watt
Telescopische buis Ja Verstelbaar
Accessoire opbergvak Ja
Afstandbediening Ja
Energie efficiency klasse A++
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product, schrijf als eerste een review

19 bijbehorende onderdelen

Bekijk alle onderdelen

Beoordeel ons

Shop veilig bij ons

EMOTA European Trustmark for e-Commerce
Onze vermelding op www.keurmerk.info