Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Nilfisk

Nilfisk Easy 36 Volt Li-Ion Black Kruimelzuiger met Acc.

Productnummer 128390013


Nilfisk Easy 36 Volt Li-Ion Black Kruimelzuiger met Acc.

De Easy 36 Volt kruimelzuiger met accessoire set heeft een ergonomische design. De kruimelzuiger heeft een uniek borstelsysteem welke eenvoudig gereinigd kan worden als er bijvoorbeeld haren in de borstel zitten.
De kruimelzuiger kan ook uit de steel gehaald worden en los gebruikt worden. Er zijn drie zuigstanden.

De maximale werktijd 80 minuten. Bij de Easy 36 Li-ion worden de accessoires meegeleverd.

Afhaalkorting op dit product €10,00


259,- 239,-

Gratis

Leverbaar in 24 uur

Nilfisk Easy 36 Volt Li-Ion Blck Kruimelzuiger met Acc.

De Nilfisk Easy Cleaner biedt u het beste van twee werelden - een krachtige verticale stofzuiger en een gemakkelijk te gebruiken handheld in één handige pakket.
Verkrijgbaar in drie sterktes om u de exacte reinigingskracht te geven die u nodig hebt, biedt tot 80 minuten schoonmaaktijd om uw huis smetteloos te houden.

De krachtige 2-in-1 schoonmaker.

Verticale stofzuiger of handheld? Nu hoeft u niet meer te kiezen. We introduceren de Nilfisk Easy Cleaner, de 2-in-1 stofzuiger die u het beste van beide werelden biedt. Bij grotere schoonmaakklussen is de Easy Cleaner gemakkelijk om mee te werken en te manoeuvreren in elke ruimte. Hij is bovendien voorzien van een heldere, geïntegreerde LED-lamp voor verlichting onder meubels en op andere donkere plekken.

Voor kleine schoonmaakklusjes drukt u gewoon op de knop om de
geïntegreerde Nilfisk Quick Cleaner handheld-stofzuiger te verwijderen. U kunt nu vrijwel overal stof en vuil verwijderen dankzij het kleine, compacte snoerloze ontwerp dat in de palm van uw hand past. Samen bieden ze u tot 80 minuten schoonmaaktijd en één van de beste stofopnameprestaties op de markt.

Een volledige oplading is voldoende voor max. 80 minuten schoonmaaktijd.

Capaciteit voor max. 0,6 liter stof of vuil.

Geïntegreerde Quick Cleaner handstofzuiger.

*Perfect voor snelle schoonmaakklusjes – Snoerloze 2-in-1 cleaner die als verticale stofzuiger of als handige handstofzuiger kan worden ingezet.
*Ontworpen voor dagelijks gebruik – LED-frontlicht, drie snelheidsopties en accu-indicator maken de Easy Cleaner fantastisch voor dagelijks gebruik.
* Gemaakt voor uw lifestyle - Verkrijgbaar in drie varianten (20V, 28V en 36V) om u het reinigingsvermogen te bieden dat bij uw behoeften past.
*Perfect voor elk huishouden – Als hoofdstofzuiger voor een klein huishouden of als tweede apparaat voor grotere gezinnen met of zonder huisdieren.

Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product, schrijf als eerste een review

5 bijbehorende onderdelen

Bekijk alle onderdelen

Beoordeel ons

Shop veilig bij ons

EMOTA European Trustmark for e-Commerce
Onze vermelding op www.keurmerk.info