Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Spuitmonden

Op zoek naar een vervangende spuitmond voor uw Nilfisk hogedrukreiniger? Bekijk ons uitgebreide assortiment. Originele Nilfisk spuitmonden tegen de scherpste prijs. Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis. Gratis verzending boven de € 79,00
Wilt u advies zodat u niet het verkeerde besteld? Bel (078-6175553) of mail (info@vvs-online.nl) ons en wij geven u graag de juiste informatie.

33 producten, sorteren op

populariteit

  weergeven als  33 producten, sorteren op

  populariteit

   weergeven als

   Spuitmonden

   Er zijn 2 verschillende spuitmonden voor hogedrukreiniger.


   1. Platte (verstelbare) straal. De platte straal heeft een spuithoek van 15 graden. Er zijn twee types, verstelbaar en niet verstelbaar. De niet verstelbare worden geleverd waarbij de druk op de machine of het spuitpistool geregeld wordt en bij de kleinere Compact hd reinigers. Bij de verstelbare kan de druk ingesteld worden en bij het geheel opendraaien van de spuitmond wordt er op lage druk gesproeid.
   2. Vuilfrees is een krachtige roterende straal. Deze maakt tot wel 10 keer effectiever schoon als de platte spuitmond. Het woord zegt het al er wordt gefreesd. Dit betekent dat er ook een klein laagje van het oppervlakte weggehaald kan worden. Wij raden aan om altijd even een proef stukje te proberen.

   Zowel de platte straal als de vuilfrees hebben een kleurcodering op de spuitmond. De kleur moet altijd hetzelfde zijn als de kleur die u heeft. Er is wel een uitzondering voor de vuilfrees. Artikel 128501153 is een universele voor alle hogedrukreinigers tot en met de Excellent 160.1-10 serie.

   Platte straal of vuilfrees ?


   Voor het schoonmaken van alle gelakte en houten delen raden wij aan om een platte straal te gebruiken en geen vuilfrees. Dit omdat een vuilfrees een hele harde roterende straal is en er dan op gelakte delen beschadigingen kunnen komen. Ook hout zal gaan "rafelen"
   Een vuilfrees zal een klein laagje weg frezen en het oppervlakte altijd een beetje beschadigen. Het maakt wel erg goed, diep en snel schoon.

   Bij Nilfisk hogedrukreinigers zijn de spuitmonden bijna altijd los en moeten met een klik- of een bajonetsysteem aan een lans vast gemaakt worden. Bij alle andere merken zit de spuitmond/vuilfrees meestal aan de lans vast.

   Beoordeel ons

   Shop veilig bij ons

   EMOTA European Trustmark for e-Commerce
   Onze vermelding op www.keurmerk.info