Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Gardena Robotmaaier Smart Sileno+ 1600
Gardena Robotmaaier Smart Sileno+ 1600
Gardena

Gardena Robotmaaier Smart Sileno+ 1600

Productnummer 19064-66


Gardena Robotmaaier Smart Sileno+ 1600.

Nu met € 100,00 cash back via Gardena refund. Let wel op de voorwaarden volg die goed op!

De nieuwe Smart Sileno+ 1600 is geschikt voor een gazon tot 1600 m². Deze stille robotmaaier maait u gazon terwijl u geniet van uw tuin. Een complexe tuin is geen enkel probleem voor de Smart Sileno. De Sileno kan zelfs een hellingshoek hebben tot 35 graden. De Lithium accu staat garant voor een lange levensduur en een grote maai-capaciteit. Oplaadtijd is 65 minuten voor een volle maaibeurt van 65 minuten.
Voorzien van een pincode voor antidiefstal. Eenvoudig LCD menu scherm.

Met het Gardena Smart systeem bedient en volgt u de robotmaaier vanaf u smart telefoon overal ter wereld, deze applicatie is gratis te downloaden.


2099,-

Gratis

Leverbaar in 3-5 werkdagen

Gardena Robotmaaier Smart Sileno+ 1600.

De nieuwe innovatieve GARDENA robotmaaier Smart Sileno+ 1600 maait het gazon zelfstandig voor u, terwijl u geniet van uw vrije tijd of andere dingen doet. De Smart Sileno maait met een willekeurig bewegingspatroon gazons tot maximaal 1600 m² - effectief, betrouwbaar en zonder strepen of spoorvorming. Het resultaat: Altijd een uitstekend verzorgd gazon! De robotmaaier rijdt zelf naar het oplaadstation voor nieuwe energie. Een grensdraad bakent het maaiterrein af, waardoor de maaier altijd binnen het maaigebied blijft. De vlijmscherpe mesjes snijden regelmatig kleine stukjes van het gras, dat als een natuurlijke meststof (mulchprincipe) op het gazon achterblijft. Een draaischotel biedt een betere bescherming van de messen in moeilijke omstandigheden. Met een draaiknop kan de maaihoogte van 2 tot 5 cm eenvoudig ingesteld worden. Met een gewicht van acht kilo kan de robotmaaier binnen het maaigebied een hellingspercentage van maximaal 35% aan. Het programmeren gaat ongelooflijk eenvoudig en snel. Verschillende maaimomenten (tijden en dagen) kunnen ingesteld worden op het grote toetsenbord van de display. Duidelijke, intuïtieve bediening en eenvoudig te volgen menunavigatie. De krachtige en makkelijk te onderhouden Lithium-Ion 18 V / 2,1 Ah accu zorgt voor een betrouwbare en energiezuinige werking. De Smart Sileno werkt stil en zonder uitstoot. De hypergevoelige botssensoren en de grensdraad helpen de Sileno om obstakels te herkennen en er langs te rijden. De hef- en overhellingssensoren, maar ook de grote ruimte tussen de behuizing en de maaimessen garanderen extra veiligheid voor mens en dier. Als de maaier opgetild wordt, stoppen de messen onmiddellijk om verwondingen te voorkomen. De robotmaaier kan op elk moment gestopt worden door de grote, goed toegankelijke stopknop. De Smart Sileno is flexibel en daardoor zeer geschikt voor nagenoeg ieder type tuin. Te gebruiken voor bijvoorbeeld de voor- en achtertuin. De maai capaciteit is 37 m2 per uur.De messen worden beschermd door een schijf onder de messen.

Inhoud Verpakking:
Laadstation
Aansluitkabel
Gardena Gateway voor Wifi verbinding
9 reservemessen (3 sets)
3 schroefharingen van kunststof
Grensdraad 250 meter
Koppel- en aansluitklemmen
Haringen 400 stuks
Handleiding.

Garantietermijn 2 jaar
Afmeting (L*B*H) 63x51x25 cm
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product, schrijf als eerste een review

12 bijbehorende onderdelen

Bekijk alle onderdelen

Beoordeel ons

Shop veilig bij ons

EMOTA European Trustmark for e-Commerce
Onze vermelding op www.keurmerk.info