Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Nilfisk

Nilfisk Active Stone Cleaner

Productnummer 125300425


Nilfisk Active Stone Cleaner.

Voor het inweken van terrassen waar veel alggroei aanwezig is. He reinigingsmiddel kan het beste in combinatie met de schuimpot of met de Nilfisk Foam Sprayer gebruikt worden. De inwerktijd is ongeveer 15-20 minuten. na de inwerktijd kan er met een terrasreiniger, vuilfrees of platte straal gereinigd worden. Probeer altijd eerst een klein stukje zodat het reinigingsmiddel de kwaliteit van de stenen niet aantast.


15,10

+ 7,35 NL / 12,95 BE

Leverbaar in 24 uur

Nilfisk Active Stone Cleaner.

Stone Plague Cleaner is een watergedragen reinigingsmiddel voor het reinigen en het verwijderen van algen en korstmos op de buitenkant van straatstenen. De stone Plaque Cleaner kan het beste gebruikt worden met de Nilfisk Foam Sprayer voor een egale laag. Het verbruik is ongeveer 125 ml per M2. Stone Plague Cleaner is een effectief reinigingsmiddel om ongewenst vuil, algen en korstmossen uit de buitenkant straatstenen te verwijderen. Test altijd op een klein gebied om te controleren of het oppervlak het schoonmaakmiddel verdraagt. Verpakkingen kunnen worden gerecycled in overeenstemming met de plaatselijke regelgeving.
Producteigenschappen:
• Gemakkelijk biologisch afbreekbaar oppervlakte actieve stoffen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Op te slaan in vorstvrije plaats.
• Dosering:Voor gebruik met Hogedrukreiniger: 2-5%in de schuimpot en opvullen met water.
• Handmatig gebruik: 2 dl. op 5 ltr. liter leidingwater.
• Schuimpot (art. 128500077) standaard bij elke Nilfisk HD reiniger
• Super Foam Spuitbus (art. 128500938)
Vul schoonmaakmiddel in de schoonmaak tank / Foam Sprayer in de juiste hoeveelheid. Spuit het oppervlakte in en wacht 15-20 minuten. Het oppervalket nu met de vuilfrees, platte straal of patiocleaner reinigen .
Vermijd het spuiten op planten en geverfde oppervlakken, of anders spoelen met schoon water.

Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product, schrijf als eerste een review


Beoordeel ons

Shop veilig bij ons

EMOTA European Trustmark for e-Commerce
Onze vermelding op www.keurmerk.info