Van 18 juli t/m 22 augustus zijn wij geopend van 10.00-14.30 uur.

Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 14:30 besteld, morgen in huis*

Pomp onderdelen

Op zoek naar hogedrukreiniger pomponderdelen voor uw Nilfisk hogedrukreiniger? Bekijk ons uitgebreide assortiment. Originele Nilfisk pomponderdelen tegen de scherpste prijs. Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis. Gratis verzending boven de € 99,00 (NL)
Wilt u advies zodat u niet het verkeerde besteld? Bel (078-6175553) of mail (info@vvs-online.nl) ons en wij geven u graag de juiste informatie.

58 producten, sorteren op

populariteit

  weergeven als  58 producten, sorteren op

  populariteit

   weergeven als

   Pomp onderdelen

   Hogedrukreiniger Pomp Onderdelen.


   In deze categorie vindt u de onderdelen welke gebruikt worden in de pomp van de hogedrukreiniger. Deze bestaat uit een Oliehuis, cilinderblok, kleppen, keringen, bypass, microschakelaar en o-ringen.

   * Oliehuis is de afdichting tussen de motor en de pomp. Er zitten 3 plunjers in het oliehuis welke afgedicht worden met oliekeringen.
   * Cilinderblok is het watergedeelte waar de keringen en de kleppen in gemonteerd zitten.
   * Keerringset bestaat uit water- en olie keerringen met een tussenring die de keerringen op zijn plaats houden.
   * Klepset bestaat uit drie inlaat (lagedruk) en drie uitlaat (hogedruk) kleppen welke met o-ringen afgedicht worden.
   * Bypass of drukschakelaar zorgt ervoor dat de pomp bij het loslaten/inknijpen van het spuitpistool de motor in/uitschakelt.
   * Microschakelaar wordt bediend door de bypass en schakelt de motor aan/uit. De microschakelaar zit altijd op de pomp gemonteerd.

   Pomp revisie?


   Heeft de hogedrukreinigerpomp een revisiebeurt nodig? Het is dan van belang dat de juiste onderdelen gekozen worden. Bij onze hogedrukreinigers hebben wij onderdelentekeningen geplaatst. Zoek de juiste onderdelen op en bestel dan pas. Weet u het niet zeker bel of mail ons het type hogedrukreiniger en geven u de juiste artikelnummers. Ook kunt u eenvoudig gebruik maken van onze onderdelenkiezer op de home pagina. Hier kunt u het apparaat opzoeken en bij ieder apparaat staan de onderdelen.

   Beoordeel ons

   Shop veilig bij ons

   EMOTA European Trustmark for e-Commerce
   Onze vermelding op www.keurmerk.info