Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Nilfisk

Nilfisk Select RCO13P08A1 Comfort Stofzuiger

Productnummer 128390125


Nilfisk Select RCO13P08A1 Comfort stofzuiger.

Motor 650 Watt
5 jaar garantie verzorgd door VVS-Online.nl
Stofzak inhoud 2,7 liter
Gewicht 6,4 kg
Stil en krachtig
Hepa 13 filter

De Select Comfort heeft een 650 watt motor. Een accessorie opbergvak met een plumeau, kierenzuigmond en een meubelstuk zijn standaard toebehoren. De combinatiezuigmond kan zowel op harde vloeren als op vloerbedekking gebruikt worden. De telescopische buis kan op iedere gewenste lengte ingesteld worden. Zijn compacte vorm, soepele rubberen wielen en gesealde motor maakt de Select een ware stofzuiger.


229,-

Gratis

Leverbaar in 24 uur

Nilfisk Select RCO13P08A1 Comfort Stofzuiger.

Bij het ontwerp van de Nilfisk Select stond niet alleen u centraal, maar ook het milieu. Met zijn allergenenfiltratie, schoonmaakprestaties en gebruiksgemak stelt deze bijzondere stofzuiger een nieuwe norm in de schoonmaaktechnologie.

Uniek Deens design met sterke prestaties

Bij het ontwerp van de Nilfisk Select stond niet alleen u centraal, maar ook het milieu. Met zijn allergenenfiltratie, schoonmaakprestaties en gebruiksgemak stelt deze bijzondere stofzuiger een nieuwe norm in de schoonmaaktechnologie.

Allergenenscore - onze huidige woningen worden gekenmerkt door een hoog stofgehalte en het aandeel luchtgedragen deeltjes en allergenen neemt steeds meer toe. De Nilfisk Select reduceert de stofniveaus in uw woning met een dankzij het gebruik van een efficiënt HEPA 13 filter. HEPA 13-filters zorgen ervoor dat er bij het schoonmaken geen stofdeeltjes worden teruggevoerd naar uw woonruimten. Om een nog hoger beschermingsniveau te realiseren, zijn bepaalde Nilfisk Select-modellen voorzien van een HEPA 14-filter. HEPA 13 en 14 filters zijn in staat om microscopische deeltjes op te vangen en de gefilterde lucht nog schoner naar de ruimte toe te voeren dan de lucht in eerste instantie was.

Kleiner om makkelijk op te bergen - we hebben de Nilfisk Select klein genoeg gemaakt om hem makkelijk te kunnen opbergen, terwijl hij toch over alle actuele functies en eigenschappen beschikt die u van een grote up-to-date stofzuiger zou verwachten. De Nilfisk Select Superior is voorzien van een handgreep met afstandsbediening met instelbare zuigkrachtniveaus en aan/uit-functionaliteit - waardoor de bediening van de Nilfisk Select uiterst comfortabel is.

Om het gebruik nog eenvoudiger te maken, hebben wij de Nilfisk Select bovendien voorzien van een click-fitting in het mondstuk.

* Bij het ontwerp van de Nilfisk Select stond niet alleen u centraal, maar ook het milieu. Met zijn allergenenfiltratie, schoonmaakprestaties en gebruiksgemak stelt deze bijzondere stofzuiger een nieuwe norm in de schoonmaaktechnologie.
* Nilfisk Select is een toonbeeld van design en functionaliteit. Hij ziet er goed uit, is gemakkelijk in het gebruik en de on-board tools zijn altijd onder handbereik
* Laag geluidsemissieniveau
* De Nilfisk Select wordt geleverd met een 5 jaar garantie
* De hele Nilfisk Select-machine is extra HEPA-dicht met stofdichte pakkingen - er gaat vuil de stofzuiger in en er komt schone lucht uit

Gewicht 6.4 kg
Kleur Rood
Afmeting (L*B*H) 420 x 310 x 280 mm
Garantietermijn 5 jaar
Actieradius 11.2 meter
Inhoud stofzak 3.2 liter
Kabellengte 8 meter
Combi vloerzuigmond Ja
Parketzuigmond Nee
Zakvolindicator Ja
Vermogen 650 Watt
Telescopische buis Ja Verstelbaar
Accessoire opbergvak Ja
Meegeleverde stofzakken 1 Stuk(s)
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product, schrijf als eerste een review

19 bijbehorende onderdelen

Bekijk alle onderdelen

Beoordeel ons

Shop veilig bij ons

EMOTA European Trustmark for e-Commerce
Onze vermelding op www.keurmerk.info