Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Nilfisk Hogedrukreinigers

Een nieuwe Nilfisk hogedrukreiniger kopen? Bekijk ons uitgebreide assortiment. Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 99,00 (NL) Inclusief 5 jaar garantie.

45 producten, sorteren op

populariteit

  weergeven als  45 producten, sorteren op

  populariteit

   weergeven als

   Nilfisk Hogedrukreinigers

   Nilfisk heeft al meer dan 100 jaar ervaring met hogedrukreinigers


   Nilfisk is één van 's werelds grootste fabrikanten van professionele reinigingsapparatuur. Het merk heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van schoonmaakapparaten. De Nilfisk hogedrukreinigers worden stuk voor stuk gekenmerkt door innovatie en hoogwaardige kwaliteit. Voor een hogedrukreiniger van Nilfisk bent u bij VVS-online.nl aan het juiste adres. Wij voeren een uitgebreid assortiment, zodat u altijd wel een Nilfisk hogedrukreiniger kunt kopen die aan al uw wensen en eisen voldoet.

   Nilfisk hogedrukreinigers zijn opgedeeld in 5 verschillende series


   Het van oorsprong Deense bedrijf heeft zijn hogedrukreinigers opgedeeld in 5 verschillende series:
   • Compact: lichte modellen voor de elementaire schoonmaakklussen en af en toe gebruik
   • Core: voor kleinere klussen en af en toe gebruik, wendbaarheid en flexibiliteit staan centraal
   • Dynamic: voor middelgrote klussen en af en toe gebruik
   • Excellent: voor regelmatig gebruik bij middelgrote klussen
   • Premium: voor regelmatig gebruik bij grote klussen en eersteklas professionele reiniging

   Heb voor ogen waar je het reinigingsapparaat voor gaat gebruiken


   Overweegt u een Nilfisk hogedrukreiniger te kopen? Dan is het belangrijk om voor ogen te hebben waar u het apparaat voor gaat gebruiken. Bent u op zoek naar een hogedrukreiniger van Nilfisk voor het schoonspuiten van uw terras en het wassen van uw auto? Of heeft u de voornemens het reinigingsapparaat vaker te gebruiken voor grotere klussen rondom huis? Wij kunnen u adviseren welke hogedrukreiniger het beste bij u past. Neem gerust contact met ons op!

   Hogedrukreinigers die op elke reinigingsklus af te stellen zijn


   Binnen de Core serie zijn diverse PowerControl modellen verkrijgbaar. Deze serie is voorzien van een drukregelaar op de machine. Hiermee kan de Nilfisk hogedrukreiniger op 3 verschillende standen worden ingesteld. Zo kunt u de waterdruk perfect op elke reinigingsklus afstellen. De Core InHand serie regelt de druk met een draadloze verbinding. Diverse modellen binnen de Compact en Dynamic series zijn eveneens voorzien van de optie drukregeling (en watercapaciteit). Deze modellen herkent u aan de toevoeging PG (Power Grip).

   Wat wordt er standaard bij een Nilfisk hogedrukreiniger geleverd?


   Elke Nilfisk hogedrukreiniger wordt standaard geleverd met een hogedrukslang, spuitpistool, lans, vuilfrees/powerspeed, tornado nozzle en schuimunit. Deze laatste betreft een opzetstuk waarmee u oppervlakken snel en efficiënt met een rijke laag schuim bedekt. Dit maakt het oppervlak glad, waardoor vuildeeltjes er makkelijk afglijden. Bovendien geldt op alle modellen 5 jaar garantie. Wilt u een Nilfisk hogedrukreiniger kopen? Overweegt u dan ook uitbreidingen die voor u mogelijk van toegevoegde waarde zijn:
   • Patiocleaner Compact (PC)
   • Patiocleaner (P)
   • Power Patiocleaner (Power)
   • Rioolreinigingsslang (D)
   • Carbox (CAR)
   • Autowasborstel (A)

   Vergelijk Nilfisk hogedrukreinigers en vind degene die het beste bij u past


   Twijfelt u tussen de modellen van Nilfisk? Geen zorgen, bij ons kunt u deze hogedrukreinigers vergelijken. Dit kunt u doen door in het overzicht bij het product te klikken op ‘vergelijk’. U kunt maximaal 3 producten tegelijkertijd vergelijken. Zo vindt u nog beter de Nilfisk hogedrukreiniger die het beste bij u past.

   Bestel uw hogedrukreiniger voor 16:00 en u heeft deze morgen in huis


   Heeft u uw nieuwe Nilfisk hogedrukreiniger besteld op een werkdag voor 16:00? Dan heeft u deze morgen in huis. Wij verzenden de hogedrukreiniger gratis. Bij vragen of behoefte aan advies kunt u contact met ons opnemen. Bel vrijblijvend naar 078-6175553 of stuurt u een e-mail naar info@vvs-online.nl. Wij helpen u graag verder!

   VVS-online.nl is het Service Centrum voor Nilfisk Nederland


   VVS-Online.nl is hét Service Centrum voor Nilfisk Nederland. Wij staan voor een directe en snelle serviceafhandeling. Uw apparaat kunt u met ons gratis verzendlabel op elke gewenste DHL Parcel locatie aanbieden. Binnen enkele dagen ontvangt u deze retour. Onze service is uw garantie.
   Download brochure Nilfisk hogedrukreinigers

   Beoordeel ons

   Shop veilig bij ons

   EMOTA European Trustmark for e-Commerce
   Onze vermelding op www.keurmerk.info