Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Nilfisk

Nilfisk Aero 26-2L PC Nat-en droogzuiger

Productnummer 107420040


Nilfisk Aero 26-2L PC Nat-en droogzuiger.

Stofklasse L
Motor 1200 Watt
Inschakelautomaat voor elektrisch gereedschap
Onderdruk 245 MBar
Met Blaasfunctie
Met vast snoer
Zuigslang 3,5 meter
Stalen zuigbuis (2 maal 50 cm)
Vloerzuigmond 1 maal rubber + 1 maal Haar
Bekledingsmond
Gereedschapsbox
Pet Filter


469,-

Gratis

Leverbaar in 1-3 werkdagen

Nilfisk Aero 26-2L PC Nat-en droogzuiger.

De Nilfisk AERO 26 is het kenmerkende model in de AERO-serie die met name gericht is op toepassingen en de behoeften van eindgebruikers. Het is een lichtgewicht en robuuste machine voor professionele gebruikers.

Een innovatieve opslagoplossing maakt het gemakkelijk om de zuigslang aan de zijkant van de machine te plaatsen met een flexibele rubberen band.

De Nilfisk AERO nat- en droogzuiger kan gemakkelijk naar iedere locatie worden vervoerd, bijv. in de auto, omdat hij compact, lichtgewicht en robuust is. Nadat het werk klaar is, kan de container makkelijk worden geleegd, door het vervangen van de fleece stofzak of door de container te kantelen met de geïntegreerde containerhandgreep (op sommige modellen). Het Push&Clean filterreinigingssysteem biedt hoge zuigprestaties en maakt het mogelijk om de filtercassette snel en eenvoudig te reinigen. Opslag is eenvoudig en betrouwbaar met meerder posities voor de zuigslang, mondstukken en stroomkabel.

De AERO 26 is ook verkrijgbaar met L-klasse certificering met extra veiligheidseigenschappen en verhoogd zuigvermogen.

De Nilfisk AERO 26 is compact en makkelijk te gebruiken. Het is de ideale keuze voor reiniging op werkplaatsen en winkels. Het is een lichtgewicht machine voor mensen in de industrie-, automotive- en bouwsector.

Uitwasbaar PET-filter met een efficiency van minimaal 99,9%
MultiFit accessoire systeem, dus flexibel
Geïntegreerde, flexibele opslag van zuigslang, stroomkabel en accessoires
Blaasfunctie uitlaatlucht
Flexibele rubberen band voor opslag van de zuigslang
Optioneel kabeloprolsysteem

De nieuwe AERO SAFETY tilt compacte stofzuigers naar een hoger niveau, zodat u kunt profiteren van eersteklas prestaties, verbeterde bruikbaarheid en verbeterde veiligheid. Van werkplaatsen tot de lichte industrie - een veelzijdige zuigoplossing is een must om uw veiligheid te garanderen. Daarom hebben we onze prestaties verbeterd met de nieuwste modellen binnen de AERO-familie. We hebben de compacte veelzijdigheid waar u van houdt behouden en meer premium functies toegevoegd om uw werk gemakkelijker en veiliger te maken.

Allereerst heeft de nieuwe AERO SAFETY H-serie een hoogwaardig H-klasse filter dat geschikt is voor alle soorten gevaarlijk stof - nat en droog. Deze stofzuigers zijn uitgerust met een uniek LongLifeFilter met een uiterst duurzaam PTFE-membraan. Dit filter is gemakkelijker te reinigen en blijft langer werken, zodat u een betrouwbare en veilige stofafzuiging in uw werkplaats krijgt. De rest van de AERO-familie heeft M-Klasse filters die eveneens voldoen aan de wereldwijde veiligheidsnormen.

Bovendien laat een geavanceerd systeem dat de luchtstroom meet, u weten of u het filter moet reinigen. Echt uniek is de AutoSense-functie van de AERO SAFETY, die automatisch detecteert wanneer u uw elektrisch handgereedschap gaat gebruiken dankzij een Bluetooth-afstandsbediening die op de zuigslang is gemonteerd. Dit is een compacte stofzuiger die geoptimaliseerd is om wendbaarder, gebruiksvriendelijker en vooral veiliger te zijn.

* De eerste compacte veiligheidsstofzuiger in de sector die u helpt veilig te werken en die gemakkelijk kan worden verplaatst
* Uitgevoerd met de nieuwste technologie, waaronder een ultramodern luchtsnelheidsmeetsysteem en een dubbel verzegeld filter dat hoge prestaties van uw stofzuiger mogelijk maakt
* Slimme bediening via de Bluetooth-afstandsbediening voor eenvoudigere aan/uit-functie, automatische detectie van elektrisch handgereedschap, alarmmelding en handigere bediening
* Beschermt tegen elektrische schokken met een volledig antistatisch slangsysteem
* Verlaagd geluidsniveau - de nieuwste AERO SAFETY serie maakt aanzienlijk minder geluid dan voorgaande modellen om uw comfort en veiligheid tijdens het werk te garanderen

Gewicht 10 kg
Kleur Blauw
Vermogen / type motor 1250 Watt / universeel
Elektrische aansluitwaarde 230 Volt/50 Hz
Snoerlengte 7.5 meter
Afmeting (L*B*H) 375 x 390 x 530 mm
Garantietermijn 1 jaar
Actieradius 12.5 meter
Filtertype PET
Geluidsniveau op 1,5 meter met toebehoor 61 DB(A)
Inhoud stofzak 20 liter
Luchtverplaatsing 3600 Liter/min
Onderdruk 210/21 Mbar
Reservoirinhoud 25 Liter
Slanglengte 2,5 meter
Inschakelautomaat elektrisch gereedschap Ja
Gereedschap adaptor Ja
Zuigmond breedte 300 mm
Download Factsheeft Aero 26
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product, schrijf als eerste een review

42 bijbehorende onderdelen

Bekijk alle onderdelen

Bekijk onze beoordelingen en beoordeel ons

Shop veilig bij ons

EMOTA European Trustmark for e-Commerce
Onze vermelding op www.keurmerk.info