Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Gardena

Gardena Microdrip Universele Vloeibare Meststof

Productnummer 8303-20


Gardena Microdrip Universele Vloeibare Meststof.

Inhoud 1000 ml
Complete minerale meststof voor balkon-/terras- en tuinplanten, voor gezonde plantengroei, rijke bloei en krachtige vruchtontwikkeling, ter vergroting van de weerstand tegen ziektes en aantasting door insecten.
Geschikt voor Mestbijmengapparaat (8313-29)

Snel werkzame, geconcentreerde voedingsstoffenmix (NPK-meststofoplossing = 10 + 4 + 7, met belangrijke sporen, volledig in water oplosbaar voor probleemloze bijmenging.


16,95

Niet meer leverbaar

Gardena Microdrip Universele Vloeibare Meststof.

De GARDENA Universele vloeibare meststof is een snelle, minerale meststof. Deze meststof is vooral geschikt voor balkon-/terrasplanten en tuinplanten. De geconcentreerde combinatie van voedingsstoffen (NPK-mestoplossing 10+4+7) zorgt voor een gezonde plantengroei en weelderige bloemen en fruit. De planten zijn zo beter bestand tegen ziekten en plagen. U hoeft er maar een klein beetje van te gebruiken. De meststof is volledig oplosbaar in water en bevat belangrijke spoorvoedingsstoffen, zoals magnesium. Met het mestbijmengapparaat (art. nr. 8313-20) wordt de meststof aan het systeem toegevoegd. Een fles bevat 1.000 ml.

Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product, schrijf als eerste een review


Beoordeel ons

Shop veilig bij ons

EMOTA European Trustmark for e-Commerce
Onze vermelding op www.keurmerk.info