Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 17:30 besteld, morgen in huis*

Gardena

GARDENA Wandslangenbox 15 roll-up automatic

Productnummer 8022-20


GARDENA wandslangenbox 15 roll-up automatic.

Compleet geleverd met ophangbeugel, pluggen en schroeven. De wandslangenbox bestaat uit de box, tuinslang, tuinspuit en wandhouder. De 2 meter lange aansluitslang en alle aansluitstukken zijn tevens ingesloten.


89,-

Gratis

Leverbaar in 24 uur

Profiteer van onze bundels

GARDENA Wandslangenbox 15 roll-up automatic + Gardena Muurbeugel voor 15 meter Roll Up

GARDENA Wandslangenbox 15 roll-up automatic
GARDENA Wandslangenbox 15 roll-up automatic
Gardena Muurbeugel voor 15 meter Roll Up
Gardena Muurbeugel voor 15 meter Roll Up
112,50 109,95

2% bundelkorting

GARDENA wandslangenbox 15 roll-up automatic.

De GARDENA Comfort wandslangenbox 15 roll-up automatic maakt besproeien bijzonder eenvoudig en comfortabel. De slang wordt automatisch opgerold. De praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 180 ° zwenkbaar. De slang kan met weinig inspanning worden uitgetrokken en gestopt met korte tussenpozen van maximaal 50 cm. De kwaliteitsslang van 13 mm (½'') levert een hoge waterdoorstroom en optimale werking van de sproeier. Met een korte ruk aan de slang, wordt de vergrendeling opgeheven en wordt de slang door de roll-up automatisch de box ingetrokken zonder dat u hier verder iets voor hoeft te doen. Uw handen blijven schoon. Een geïntegreerde stalen veer perfect op de slanglengte afgestemd, zorgt voor een krachtige, gelijkmatige slangretractie. De geïntegreerde slanggeleider voorkomt verdraaien en verstrengeling van de slang. Na gebruik kan de aansluitslang eenvoudig op de druppelstop bevestigd worden om weglopen van water te voorkomen. Broezen, sproeiers en wasborstels kunnen worden opgehangen aan de wandhouder zodat ze altijd onder handbereik zijn. Voor de winter kan de slangenbox eenvoudig met de ergonomisch gevormde handgreep van de houder afgehaald worden voor opslag in een vorstvrije ruimte. De wandslangenbox is compleet uitgerust met een 15-meter lange kwaliteitsslang, een 2 meter lange aansluitslang, een traploos verstelbare tuinspuit (art. nr. 8114) en de benodigde Original GARDENA System onderdelen: drie slangstukken (art.nr. 900, 901, 902), een standaard slangkoppeling (art. nr. 915) en een waterstop (art.nr. 913). Dankzij de meegeleverde wandhouder, samen met schroeven en pluggen, is de montage een fluitje van een cent. Besproeien is heel eenvoudig - met de Comfort wandslangenbox 15 roll-up automatisch.

Erik V.

Geplaatst op 15-05-2017

3

Gardena wandslangbox gekocht toen onze tuin is verbouwd. Eerste jaar werkte hij prima. In de winter binnen gelegd op een droge plek. In de zomer weer buiten gehangen, een paar maanden later was de slang ineens bruin als hij eruit kwam (en je handen ook). Bleek roest te zijn van de veer. Vervolgens ging ook de veer minder goed oprollen. Gardena gebeld, maar dit valt niet onder de garantie. Ik betaal geen 90 euro om het na een jaar al weg te kunnen gooien.


Ralph

Geplaatst op 18-02-2017

8

Eenvoudige beschrijving voor de montage, dus dat is binnen een paar minuten gedaan. Zowel haspel als slang zijn van goede kwaliteit. Uittrekken en oprollen van de slang gaat lekker licht, uitermate geschikt voor oudere mensen of mensen met een fysieke beperking. Eenvoudig van de muur af te halen ivm winterperiode.

1 Bijbehorende accessoire