Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 17:30 besteld, morgen in huis*

Karcher

Karcher Quick Connect set 7,5 meter

Productnummer 2.641-828.0


Karcher Quick Connect set 7,5 meter.

Vervanginigsset 7,5 meter voor Karcher hogedrukreinigers met een universeel spuitpistool met praktische snelverbinding Quick Connect. Deze is geschikt voor alle Home & Garden hogedrukreinigers vanaf bouwjaar 1992. Niet geschikt voor slangtrommels. Set bestaat uit een spuitpistool, hogedrukslang van 7,5 meter en een quick connector voor op de machine.

Klik op specificatie, onderdelen en accessoires voor de juiste omschrijving en toepassing.


59,95

Niet meer leverbaar

Karcher Quick Connect set 7,5 meter.

Deze vervangset is speciaal voor alle Karcher hogedrukreinigers (K2 t/m K 7) waar de hogedrukslang op het spuitpistool bevestigd wordt met een klip of een quick connector en waar de hogedrukslang op de machine geschroefd zit. De hele set wordt vervangen door een nieuw spuitpistool, hogedrukslang en een quick connector welke op de hogedrukaansluiting van de machine bevestigd wordt.
Voor hogedrukreinigers met een slangtrommel en een spuitpistool met een klip kunt u hogedrukslang 4440-788 bestellen.

U schroeft der Quick Connector koppeling op de hogedrukaansluiting. Wij raden aan om voor de montage het schroefdraad in te smeren met Vaseline. De koppeling blijft op de machine gemonteerd zitten. Smeer vervolgens de 2 uiteinde van de hogedrukslang in met Vaseline en klik deze voor gebruik aan de Quick Connector koppeling en het spuitpistool. na gebruik ALTIJD de hogedrukslang los van met spuitpistool halen en beide leeg laten lopen!

Inhoud:
Spuitpistool Quick Connect
Quick Connector
Hogedrukslang 7,5 meter (kunststof)

1 Beste alternatief