Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 17:30 besteld, morgen in huis*

Nilfisk C 130.2-8 PAD (8) Hogedrukreiniger
Nilfisk

Nilfisk C 130.2-8 PAD (8) Hogedrukreiniger

Productnummer 128470705


Nilfisk C 130.2-8 PAD (8) Hogedrukreiniger.

5 jaar garantie. Verzorgd door VVS
130 Bar. Universeel motor
Spuitpistool G3
Lans (Click en Clean)
Hogedrukslang 8 meter
Vuilfrees
Tornado nozzle
Schuimunit
Gardenabkoppeling
Patiocleaner
Rioolreinigingsslang 8 meter
Platte wasborstel
Lengte spuitgarnituur 90 cm
Toepassing voor kleine reinigingswerkzaamheden


175,-

Niet meer leverbaar

Nilfisk C 130.2-8 PAD (8) Hogedrukreiniger.

Compacte hogedrukreiniger voor algemene reinigingswerkzaamheden.

De Nilfisk C 130.2-8 PAD heeft een rechtopstaande design met duwbeugel en wielen. Super compleet geleverd met Patiocleaner, 8 meter rioolslang en wasborstel. Deze hogedrukreiniger biedt u goede opbergmogelijkheden voor de standaard toebehoren. Deze hogedrukreiniger is voor de algemene reinigingswerkzaamheden.
Deze hogedrukreiniger geeft maximaal 130 bar werkdruk met 380 liter water op de hogedrukstand. De C 130.2-8 is uitgerust met het Click & Clean sproeier concept waardoor u snel en eenvoudig van sproeier kunt wisselen. De standaard Nilfisk bajonetkoppeling maakt de machine geschikt voor een breed assortiment Nilfisk toebehoren.

De C 130.2-8 heeft een 8 meter losse hogedrukslang een betrouwbare metalen pomp, een wielset voor een hoge mobiliteit. De machine heeft een opbergruimte voor spuitpistool, lans, sproeiers en de schuimunit. Op de haak kan de hogedrukslang opgehangen worden. Op de onderste haak kan de elektrokabel gehangen worden.

Inhoud doos:
1 Nilfisk hogedrukreiniger C130.2-8
1 Spuitpistool G3
1 Spuitlans G3
1 Hogedrukslang van 8 meter
1 Click & Clean vuilfrees (powerspeed)
1 Click & Clean tornado sproeier (platte straal)
1 Click & Clean schuimunit
1 Reinigingsnaald voor de sproeiers
1 Duwbeugel
1 Gardena koppeling
1 Patiocleaner
1 Platte wasborstel
1 Rioolslang 8 meter

Gewicht 11 kg
Kleur Blauw/Zwart
Werkdruk 130/13 Bar/MPA
Watercapaciteit (Qmax-QIEC) 520 / 350 liter/uur
Vermogen / type motor 1800 Watt / universeel
Elektrische aansluitwaarde 230 Volt/50 Hz
Stroomopname 7,8 Ampere
Materiaal pomp Aluminium
Lengte Spuitpistool, lans en spuitmond 90 cm
Slanghaspel Nee
Hogedrukslang 8 meter
Snoerlengte 5 meter
Afmeting (L*B*H) 280 x 250 x 850 mm
Garantietermijn 5 (op pomp) jaar
Automatische start/stop Ja
Watertoevoertemperatuur maximaal 40 °C
Toerental pomp 2950 TPM
Patiocleaner Ja
Wasborstel (plat) Ja
Rioolslang 8 meter Ja
Wielset/Trolly Ja
Actieradius 14 meter
Accessoire opbergvak Ja
Themitchinator

Geplaatst op 08-04-2016

9.2

Bijna 2 weken in het bezit van deze blauwe krachtpatser. Wat een verschil met mijn oude machines. Machine is snel en makkelijk aan te sluiten, vooral het snel wisselen van de spuitkoppen is erg prettig. Alles in de tuin weer netjes op orde, de terras reiniger was even wennen, maar werkt prima. Machine is snel te gebruiken, werkt prettig en staat zo weer in de schuur. Met de 8meter hd slang kon ik overal makkelijk komen. Prettige slang, niet te zwaar. Machine zelf maakt minder herrie dan verwacht. Al met al is dit voor ons kleine huisje echt een top machine!


dionbok

Geplaatst op 29-03-2016

8.8

De hogedrukreiniger gekocht vanwege een nieuwer model. Hiervoor een Kärcher gehad, goedkoper model wat vooral veel lawaai maakte. Wat dat betreft vind ik het huidige model een stuk stiller. Als je reiniger niet gebruikt, dan slaat de reiniger automatisch af. Wat allemaal wel en niet wordt geleverd, kun je ook nalezen op de website van Nilfisk en herhaal ik hier niet.In het gebruik valt mij op dat de tornadonozzle zeer goed zijn werk doet. Groene aanslag vliegt letterlijk van het straatwerk, een houten tuinset kun je haast tot de houtnerf schoonspuiten. Advies is om dat niet te doen met de tornadonozzle, de 'gewone' nozzle kun je instellen op kracht. Ik gebruik de gewone nozzle na het zware werk van de tornadonozzle, omdat je met de gewone nozzle het vuil beter kunt wegspuiten.De lange slagn is zeer handig, ook al je bijvoorbeeld een dakgoot via een trap wilt schoonspuiten. Daartegenover staat dat het meegeleverde elektriciteitssnoer aan de korte kant is, een haspel of verlengsnoer is dus noodzakelijk. Klein detail: de reiniger is 130 bar, op de bijgeleverde lans staat max 125 bar?De bijgeleverde patio cleaner (model 2015) voegt voor mij niets toe. Je ziet niet precies wat je allemaal op het straatwerk hebt schoon gespoten. Ook maakt hij slechter schoon. Voor precisiewerk adviseer ik de tornadonozzle, als je twijfelt over je een reiniger koopt met/zonder patio cleaner: kies zonder de patio cleaner, rommel krijg je toch.Vanwege de degelijkheid, bijgeleverde accessoires en krachtige reiniger adviseer ik de Nilfisk zeker aan.


djerooontje

Geplaatst op 20-03-2016

8.5

De nilfisk hogedrukreiniger met 130 bar is een prima apparaat om o.a. je terras me te reinigen.. Dat kan zonder opspattend vuil met de patoi reiniger.. Echter voor mijn gevoel is met het gewone spuitpistool de klus sneller te klaren maar daarna kun je ook meteen je ramen lappen....

Ook handig is de rioolslang! Daarmee kun je nu ook in het voorjaar ff snel je afvoer van je dak mee doorspoelen! Zo zorgen opgehoopte bladeren die mogelijk in je hemelwater afvoer niet de boel niet verstopt.130 bar lijkt veel maar het zorgt zoals gezegd er wel voor dat alles vlot schoongeraakt!

Gebruik je de hogedrukreiniger niet? Hang je alles makkelijk weg aan de unit zelf!De pomp is van aluminium dus miet een ruime tijd mee kunnen (en anders heb je 5 jaar garantie!) oh ja vorstvrij wegzetten!!Vergeet ik bijna de auto borstel en een speciale zeepunit die je er tussenklikt te melden zodat je direct je auto met zeep kan wassen!Handig die Nilfisk!

28 Aanbevolen onderdelen

39 Bijbehorende accessoires