Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis*

Nilfisk

Nilfisk Neptune 5-50 FAX Warmwater Hogedrukreiniger

Productnummer 107146651


Nilfisk Neptune 5-50 FAX Warmwater Hogedrukreiniger

Werkdruk 190 Bar
Watercapaciteit (Qmax-QIEC) 960/900 liter/uur
Elektrische aansluitwaarde 400 Volt/50 Hz
Stroomopname 12,3 Ampere
Hogedrukslang DN8 15 meter op Haspel
Toerental pomp 1400 TPM
Kabellengte 5 meter
Pompdruk 190 Bar
Reinigingsimpact 5,0 Kg/ kracht
Type plunjers/aantal Keramisch/3
Watertemperatuur (water/stoom) 90/150 Graden Celsius
Reinigingsmiddelentank A:15 + B:10


4700,-

Gratis

Leverbaar in 3-5 werkdagen

NEPTUNE 5-50 FAX
Warmwater hogedrukreinigers - middenklasse
Deze krachtige warmwater hogedrukreinigers bieden uitstekende prestaties, effectieve reiniging, gebruikersvriendelijkheid en lage onderhoudskosten. Het is de oplossing voor de zwaardere en intensieve reinigingsklussen.
De NEPTUNE 5 serie van Nilfisk-ALTO is uitgerust met een van de beste technologieën nl. de FA (X) oftewel ‘Flow Activated’. Flow Activated Technology houdt in dat de pulsen om de machine te starten en te stoppen uit de stroming van water ontstaat en niet door een drukverschil in de pomp. Het stoppen en starten wordt geactiveerd door de Flow Activated drukontlasting. Bij een druk geactiveerde machine slaat de machine steeds aan bij een geringe drukverlies. Zo ontstaat het zogenaamde “pendelen” van de machine en dit kan leiden tot schade aan het apparaat. De FA(X) variant van Nilfisk-ALTO voorkomt dit. Voordelen van de Flow Activated besturing: – Lage druk in de pomp – Lage druk in de slangen en toebehoren als de machine in stand-by staat – De pomp slaat niet aan bij eventuele lekkage in pistool of leidingen – Bij onderhoud of een reparatie zeer makkelijk toegankelijk – Het stoppen en starten wordt geactiveerd door de Flow Activated drukontlasting – De pomp slaat niet aan bij eventuele lekkage in pistool of leidingen – Bij onderhoud of een reparatie zeer makkelijk toegankelijk – Omdat het spuitpistool en de hogedrukslang drukloos zijn in de stand-by stand, is het ook veel veiliger voor de gebruiker – Omdat bij het openen van het spuitpistool er een geleidelijke opbouw van druk ontstaat, werkt dit veel prettiger voor de gebruiker en het is minder belastend voor de machine – Er is sprake van lage druk in de pomp dus er is minder kans op slijtage – Dankzij een lagere druk in de pomp is het veilig in gebruik. Kortom het FA (X) type wat staat voor veel gebruikerscomfort, uitstekende veiligheid voor de gebruiker en een langere levensduur van de hogedrukreiniger.


PRODUCT KENMERKEN
De eigenschappen van de NEPTUNE 5 FA(X): Het heeft een hoog rendementsbrander, zeer uniek en zuinig in gebruik – De Flow Activated besturing draagt bij aan lagere gebruikskosten – Langzaam draaiende 1450 TPM motor: laag geluidsniveau en minder slijtage – Een NA5H pomp met 3 keramische plunjers – Zeer gebruikersvriendelijk dankzij een eenvoudig bedieningspaneel – Ergo spuitgarnituur –Verlaagde emissie –QuickService draagt bij aan verlaging van de onderhoudskosten –Stalen frame en chassis –Makkelijk om te verplaatsen en te vervoeren – FAX modellen hebben een slanghaspel en een slang van 20 meter.

Standaard toebehoren:
Hogedrukslang 10 meter
slanghaspel
Ergo 2000 pistool
Ergo snelkoppeling
Gardena watertoevoerkoppeling
Tornado Plus lans zonder nozzle
Tornado Plus nozzel

Gewicht 189 kg
Werkdruk 19 Bar/MPA
Pompdruk 190 Bar
Reinigingsimpact 5,0 Kg/ kracht
Watercapaciteit (Qmax-QIEC) 960/900 liter/uur
Elektrische aansluitwaarde 400/3 Volt/50 Hz
Stroomopname 12,9 Ampere
Hogedrukslang 20 meter
Afmeting (L*B*H) 1190 x 702 x 987 mm
Garantietermijn 1 jaar
Automatische start/stop Ja, tijdvertragend
Watertoevoertemperatuur 40 °C
Toerental pomp 1450 TPM
Elektrische aansluitwaarde 6,0 Kw
Type plunjers/aantal Keramisch/3
Sproeiergrootte 0,50 mm
Watertemperatuur (water/stoom) 90/150 Graden Celcius
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product, schrijf als eerste een review

15 bijbehorende onderdelen

Bekijk alle onderdelen