Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 17:30 besteld, morgen in huis*

Nilfisk Combi Washer
Nilfisk

Nilfisk Combi Washer

Productnummer 128390050


Nilfisk Combi Washer.

De Nilfisk Combi vloerreiniger is geschikt voor stof en voor het schrobben van elke harde vloer. De Washer werkt op 230 volt, heeft een snoer van 10 meter en een krachtige zuigmotor.

U kunt u tegel-, linoleum- en hardhouten vloeren in één keer stofzuigen en schrobben met de Nilfisk Combi Washer. Twee stappen in één zonder afbreuk te doen aan de reinheid en hygiëne van uw thuis door tegelijkertijd nat- en droog schoon te maken.


249,- 229,-

Gratis

Leverbaar in 24 uur

Nilfisk Combi Washer.

De Combi Washer is de perfecte alles-in-één oplossing om uw vloeren snel, eenvoudig en hygiënisch te reinigen. Met de Nilfisk vloerreiniger kunt u in één keer stofzuigen en schrobben, waardoor u uw schoonmaakwerkzaamheden sneller kunt afronden en meer tijd heeft voor uzelf en uw gezin.

Wij maken schoonmaken gemakkelijker!
Wanneer u alleen een stofzuiger nodig heeft, kan de Combi Washer zonder vloeistof worden gebruikt voor een snelle reiniging van droog stof en vuil. Voor een complete hygiënische reiniging kan de Combi Washer tegelijkertijd stofzuigen en nat reinigen om een complete diepe reiniging van nat en droog vuil te bewerkstelligen.

U kunt tot 60 m2 schoonmaken met één tank schoon water. Bovendien wordt het vuile water in een aparte tank bewaard om een maximale hygiëne te garanderen. Perfect voor huishoudens met kinderen of huisdieren die de flexibiliteit van nat en droog schoonmaken in één machine nodig hebben.​

Ontworpen, geconstrueerd en ontwikkeld in Denemarken.
Bij Nilfisk zijn we voortdurend op zoek naar schoonmaakproducten die een fantastisch, eenvoudig en nuttig ontwerp in combinatie met hoogwaardige componenten en uitstekende eigenschappen bieden om u de beste huishoudelijke schoonmaakprestaties te garanderen. Wij zijn trots op ons Deens design en onze al van oudsher op kwaliteit gebaseerde reputatie en we werken hard om ervoor te zorgen dat onze producten dit weerspiegelen.​

Gewicht 5,1 kg
Kleur Wit/zwart
Elektrische aansluitwaarde 230 Volt/50/60 Hz
Snoerlengte 7 meter
Afmeting (L*B*H) 290*240*1160 mm
Garantietermijn 2 jaar
Filtertype Uitwasbaar
Vermogen 450 Watt
Watertemperatuur (water/stoom) Max. 60 Graden Celcius
Schoonwatertank 0,525 Liter
Vuilwatertank 0,550 Liter
Werkbreedte 24 cm
Schrijf een review

Een top product

Martien - 8 oktober 2019 | Aanrader!

Super goed product. Dweilen en tegelijk het vuil opzuigen. Je ziet nu echt dat een dweil eigenlijk alleen maar vuil verplaatsen is. Lekker lang snoer en eenvoudig te bedienen. Een echte aanrader. Wij gebruiken hem op hout in de woonkamer en plavuizen in de keuken en de hal.


Top product!

Dorinda Kotterink - 11 oktober 2019 | Aanrader!

Erg blij mee! Zeer goed advies van VVS gekregen waardoor ik hem hier heb besteld.
Levering was erg goed en snel.
Met het product zijn we erg tevreden, doet wat ik hoopte dat hij zou doen.
Mooi design maar veel belangrijker, hij doet wat hij moet doen.
Goed en snel resultaat, de vloer is snel droog en heerlijk schoon!


Doet wat het belooft

Noi84 - 31 oktober 2019 | Aanrader!

Nu een aantal weken in huis en tevreden over het eindresultaat. Prachtig schone vloeren. Belangrijk om te weten is dat het toestel wel veel onderhoud heeft na gebruik en het snoer in de weg kan zitten tijdens gebruik. Verder is het apparaat zwaar en is het lastig om in kleine hoekjes te komen. Grote oppervlakken gaan erg soepel.


Handig, maar niet ideaal

Lisette - 31 oktober 2019

De omschrijving om het apparaat in elkaar te zetten is wat ingewikkeld door alleen plaatjes. Hij is vrij zwaar om op te bergen, maar in gebruik merk je dit niet. Hij werkt soepel en het is dan ook erg handig om in 1x klaar te zijn met stofzuigen én dweilen????! Bij ons liet hij wel soms wat strepen achter. Het laagje water wat achterblijft was zo droog. Dus even snel dweilen net voor je bezoek krijgt, kan! ???? Nadien moet je het apparaat even schoonmaken, maar ik vond deze klus wel meevallen. Niet heel handig dat al het stof en de opgeruimde kruimels ed door elkaar komen in het vieze water, maar ook daar is wat op te verzinnen????. Nadeel vond ik wel dat je niet onder de bank/meubels kunt stofzuigen/dweilen. Daar komt hij door zijn vormgeving niet bij helaas. Het snoer is m.i. lang genoeg! In het begin even zoeken waar te beginnen met dweilen maar dat heb je al snel door. Resultaat: een redelijk schone vloer, maar niet alle vegen zijn weg.


Een fijn tussendoortje

Karin214 - 31 oktober 2019 | Aanrader!

Wij hebben 6 katten dus vaak veel haren, dit zuigt hij erg goed op. Vind het ook fijn dat je meteen kunt dweilen met het apparaat. Dus je hoeft niet weer apart en emmer met een dweil te pakken. Je moet wel zorgen dat je het apparaat eerst goed heb natgemaakt anders krijg je strepen. Ik zou het product zeker aanraden.


Groot en zwaar, maar maakt goed schoon

SD - 1 november 2019 | Aanrader!

Mijn eerste indruk: wat een groot en zwaar ding en hoe zet ik dit in elkaar?! Het in elkaar zetten was wat lastig en de gebruiksaanwijzing vind ik wat lastig te lezen, het zijn alleen maar plaatjes. Maar het is uiteindelijk gelukt. Hij is erg zwaar en groot, maar als hij aanstaat, rijdt hij heel erg makkelijk en soepel! Hij maakt goed schoon, hij zuigt goed en de dweil werkt ook. Al weet ik nog niet helemaal hoe die werkt. In de gebruiksaanwijzing staat iets over een knopje indrukken, maar ik snap het niet helemaal. Moet die nou aan blijven staan? Het schoonmaken na gebruik vind ik wel een hoop werk. Het stofvak is niet makkelijk te legen, omdat er water bij zit. Nu moet ik eerst het plastic ding wat er in zit er uit halen, wat ik best vies vind om te doen, daarna leeg ik hem in de wc, omdat er water bij zit en daarna kan ik hem onder de kraan schoonspoelen. De dweil kan je er ook af ahlen om schoon te maken. Ik vind het een hoop werk en weet niet wat sneller is, dit allemaal zo schoon maken of twee keer de kamer doen. Op het eerste gezicht een groot en zwaar aparaat, maar als hij aanstaat loopt hij erg soepel en makkelijk. Hij maakt goed schoon, maar of dit nu echt minder werk is..


Schoon en snel maar geen volwaardige vervanging voor stofzuiger en dweil.

Esther Scholten - 3 november 2019 | Aanrader!

Vandaag kon ik de combi washer van Nilfisk ophalen. Natuurlijk wilde ik hem meteen uitproberen ! Mijn boodschappen lagen vergeten op het aanrecht, want dit apparaat moest getest ! Het gebruiksklaar maken van dit apparaat vond ik even lastig. De gebruiksaanwijzing is Enkel opgebouwd uit plaatsjes en geen extra uitleg. Nu ben ik niet echt goed met plaatjes.. dus ik zat ff flink te hannesen met het in elkaar klikken van de steel. Verder waren de plaatjes over de opties heel helder, zelfs voor een type zoals ik. Ik heb het apparaat gevuld met water en het bijgevoegde flesje vloerreiniger. Daarna de stekker in het stopcontact gedaan.. en ik kon aan de slag. Het apparaat werkt super simpel. Wanneer je de knop aan de achterkant bij je hand indrukt maak je schoon met water en stofzuig je meteen. Wil je alleen stofzuigen dan druk je niet op die knop. Wil je de hele vloer dweilen dan kun je de knop op slot zetten met een schuifje. Wil je stofzuigen en een vlek verwijderen dan druk je kort op de knop. De combiwasher is wel echt even wennen als je gewend bent aan een stofzuiger. De washer is minder wendbaar. Naar voren werken gaat super licht en de washer gaat haast vanzelf. Naar achter is wat zwaarder. Je kunt de washer niet even van de vloer tillen, dan krijg je een natte plek en wat zeepresten. Om mijn kleed en banken heen was dus even lastig manoeuvreren. De vloer is mooi schoon geworden in relatief weinig tijd en simpele handelingen. Ik was verbaasd over hoe vies het water was dat ik weggooide uit het reservoir... dit ding werkt ! Het apparaat is heel makkelijk te reinigen en zeer gebruiksvriendelijk. De combiwasher maakt iets meer lawaai dan mijn stofzuiger, maar niet hinderlijk. Mijn hond was er dan ook niet van onder de indruk. Het apparaat zet je makkelijk weg en neemt weinig ruimte in. Conclusie: deze combiwasher is zeker wat voor ons ! Met 3 kids en een hond gaat dit apparaat mij veel tijd schelen in ons huishouden. Misschien krijg ik zelfs mijn man of pubers wel zo gek om de vloer te doen met dit toffe apparaat


Maakt goed schoon maar is niet voor iedereen geschikt.

Benjamin - 4 november 2019 | Aanrader!

Het is een mooi en degelijk apparaat. Hij voelt sterk en lijkt duurzaam te zijn. Echter is het nog te kort dag om daar een uitspraak over te doen.

Na het uitpakken kom je er al snel achter dat de gebruiktaanwijzing te wensen over laat. Er is wel een gebruiksaanwijzing met illustraties maar alleen op de Deense versie staat er tekst bij. Voor andere talen moet je gokken wat er precies bedoelt wordt. Nu wijst dit zich voor het grootste gedeelte gelukkig vanzelf. Het in elkaar zetten van het apparaat is dan ook erg gemakkelijk. Echter bij het in gebruiknemen had ik graag wat extra informatie gehad. Nu denk je dat je weet wat je moet doen, maar zeker weten doe je het niet. Achteraf had ik het goed gedaan dus blijkbaar zijn de illustraties wel duidelijk genoeg. Toch is het een irritatie die erg makkelijk verkomen had kunnen worden als er op zijn minst ook een engelse versie bij zat.

De Nilfisk Combi Washer doet zijn werk goed! Hij maakt goed schoon en, als je de juiste zeep/water verhouding gebruikt, volledig streeploos. Let wel, het geadviseerde schoonmaakmiddel van Nilfisk zelf is moeilijk verkrijgbaar en prijzig. Doordat ik hem alleen online kan bestellen en daardoor ook nog verzendkosten daar weer bovenop moet betalen is het echt te duur nog. Hopelijk wordt de beschikbaarheid hier snel beter van en zakt de prijs nog. De Nilfisk Combi Washer is voor sommige mensen wellicht iets aan de zware kant maar hier heb ik persoonlijk totaal geen last van gehad. Het snoer is lekker lang en als je een beetje oplet heb je er geen last van. Wat ik wel een groot nadeel vind is dat hij niet volledig plat kan liggen. Je kan dus niet goed, of helemaal niet onder sommige meubels komen.(bv een bed of hangend dressoir) Als je dan te plat gaat til je de kop omhoog en werkt hij niet meer. Ook zijn bochten maken niet heel makkelijk. Rechte vloeren ben je zo mee klaar. Mocht je wat meer inhammetjes en/pf obstakels hebben dan gaat het al snel een hoop extra tijd kosten.

Al met al ben ik er redelijk tevreden mee. Functioneel gezien werkt hij gewoon goed maar praktisch gezien zitten er voor mij toch iets te veel nadelen aan om hem volmondig aan te kunnen bevelen.


Tijdwinst met mooi resultaat!

Daisy Joy - 4 november 2019 | Aanrader!

Al een paar weken aan het Combi Washen. Het was even wennen in het begin met in elkaar zetten ivm de beknopte handleiding, maar na een paar keer logisch kijken viel het achteraf erg mee. In het begin vond ik hem wel wat zwaar om mee te werken , maar toen ik eenmaal de wieltjes had ontdekt en de Combi Washer iets kon kantelen is hij makkelijk om te verplaatsen. 
Deze elektrische dweil is wel behoorlijk luid, dat was wel even wennen, maar dat komt mede door zijn enorme zuigkracht dus het geluid neem je voor lief. Verder is hij niet draadloos, je hebt dus altijd een stopcontact nodig. Voor de trappen in huis en de bank had ik wel de ‘ gewone’ stofzuiger nodig. Je tilt de Combi Washer niet even snel op voor de moeilijke hoekjes waar je meestal lastig bij kan komen. Voor mij dus geen vervanger van de stofzuiger maar een luxe apparaat erbij. Het design vind ik erg mooi, strak en modern. Het resultaat mag er zeker wezen want de vloeren boven en beneden stralen zeker. Met de Nilfisk Combi Washer zuig je het vuil en stof op en dweil je dus meteen de vloer. Voor mij zeker een tijdwinst en een beter resultaat als dat ik het met de hand schoonmaak en zo 2x het huis door moet. De roterende rol haalt vlekken van de harde vloer en zuigt het water direct op. Het water wat de dweil opzuigt, inclusief stof en vuil, komt in een ander waterreservoir terecht zodat je altijd met schoon water dweilt. Het is gebruik vriendelijk om schoon te maken. Na het schoonmaken zet je de elektrische dweil in de standaard. Zo blijft ie netjes staan tot de volgende schoonmaak klus.

10 bijbehorende onderdelen

Bekijk alle onderdelen